İdeal erkek ! Kaçılası erkek !

İdeal insan tipi yok. Herkesin zaafları kötü yanları var. Asıl önemli olan tolere edebileceğini şeyler.
Kimi eşinde sigaraya alkole tahammül edemez, ağzı bozuktur kahveye gidiyordur ama içkisi sigarası yok diye sevinir. Kimi ev işinde yardımcı erkek ister başkası da işime karışıyor diye hoşlanmaz.
Kendinizi tanımanız lazım sanki.
Benim idealimde anlayışlı, aynı fikir ve siyasi görüşte olacağım, kıskançlık yapmayan, evişlerinde ortak sorumluluk alacağım bir erkekti. Ona göre tiplere yöneldim.

dengesiz, ne istediğini bilmeyen ve mutsuz/depresyonda olan erkeği gördüğümüz zaman koşarak kaçacağız. bu tiplerin sizinle paylaşacağı tek şey kendi mutsuzlukları. ha dışarıdan öyle çaktırmıyorlar da, neşeli, komik tiplerden çıkıyor benim deneyimlediğim bu erkek türü.

Selam kızlar.son bi kaç senedir gönül ilişkilerim asla yolunda gitmiyor ☹ Nerde bi abuk sabuk tip var.. çekiyorum resmen...eskiden çok güzel ilişkilerim olmuştu.. yani son bir kaç senedir neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum 🙄 .Neyse esas konuya gelecek olursak hayalinizdeki ideal erkeği merak ediyorum ve bunun tam zıttı olarak arkamıza bakmadan kaçılası tipler de var tabi.. hadi somut örneklerle bu beyzadeleri ! 😊 konuşalım... mesela adam neler yapsa ideal olduğunu düşünürsünüz veya ne yapsa arkanıza bakmadan kaçarsınız?
Valla bana göre eşim tam benim istediğim gibi ideal erkek şöyle anlatayım
1.Anlayışlı
2.Güler yüzlü
3.Merhametli
4.Sadık
5.Yardım sever
6.Asla kin beslemez,küsmez
7.Güvenilir
8.Gönlü hoş tutmayı bilir
9.Yemek seçmez :)
10.Doğal olması
Valla aklıma gelenler bunlar :)

Bana göre ilk özellik; kesinlikle merhametli olmalı. Gaddar, kalbi taşlaşmış insanlara tahammülüm yok. Bir de küfretmemeli. Ben bu yaşıma kadar zerre kadar küfür almadım ağzıma, ki kimse inanmıyor. Gerçekten hiç küfür etmedim, küfür ettiği an soğur bırakırım. Kendime salak, gerizekalı asla dedirtmem. Bu tür erkekler bana göre kaçılası erkek tipi.
Saygılı olmalı.. sevgi dolu olmalı.. bana baktığında o sevgiyi hissedebilmeliyim mesela. Her zaman temiz olmalı, misler gibi kokmalı. Bu liste ne kadar çok uzuyor ya hu. :KK48:

Selam kızlar.son bi kaç senedir gönül ilişkilerim asla yolunda gitmiyor ☹ Nerde bi abuk sabuk tip var.. çekiyorum resmen...eskiden çok güzel ilişkilerim olmuştu.. yani son bir kaç senedir neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum 🙄 .Neyse esas konuya gelecek olursak hayalinizdeki ideal erkeği merak ediyorum ve bunun tam zıttı olarak arkamıza bakmadan kaçılası tipler de var tabi.. hadi somut örneklerle bu beyzadeleri ! 😊 konuşalım... mesela adam neler yapsa ideal olduğunu düşünürsünüz veya ne yapsa arkanıza bakmadan kaçarsınız?
Eğerki seni sahipldnrn bir erkekse, adam gibi adamdır o.

Seninle muhabbet edebiliyorsa, muhabbetinden hoşlanıyorsa onunla evlilik güzel olur.
Çünkü evlildemek muhabbet demektir.

Bence merhametli olması...
Kendi ailesinin düzgün bir yaşantısının olması ve karşılıkli eğitim ve maddiyatta denklik.
Bir de annesini çok sevip, değer vermesi. Benim önceliklerim genel olarak bunlardi. Başka kendi özel dusuncelerim de vardı. Ne dua ettiysem de o nasip oldu şükür. Ama boylesine karşılıklı güzel olması süreç de aldi. Birbirimizi tanıdık anladık evlilik içerisinde. İyiki Rabbim eşimi nasip etmiş... Bin şükür...

Kime yaklaşma, arada denklik yoksa, sinirliyse, araba surerken kufrediyorsa, başkasına da olsa yalan soyluyorsa, ailesini takmiyorsa, değer vermiyorsa yaklaşma.

dengesiz, ne istediğini bilmeyen ve mutsuz/depresyonda olan erkeği gördüğümüz zaman koşarak kaçacağız. bu tiplerin sizinle paylaşacağı tek şey kendi mutsuzlukları. ha dışarıdan öyle çaktırmıyorlar da, neşeli, komik tiplerden çıkıyor benim deneyimlediğim bu erkek türü.
Depresyonda, eski sevgilisini unutamamış model çok tehlikeli.. en ufak fırsatta eskiyi tercih edip kızı ortada bırakır bu model .bu modele aşık olursak vah halimize,!! Sonra bağlanma problemi olan, ilgisiz, çapkın, absürd cinsel talepleri olan, size kendinizi değersiz hissettiren, agresif, kompleksli, paranoyak, kişisel temizlediğine önem vermeyen, pinti, malıyla hava atan, kaba, centilmenlikten haberi olmayan tipler de var tabi...

Back
X