- 18 Mart 2011
- 89
- 21
- 98
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
Buarada arkadaşlar ben çikolata düşkünüyüm hatta genellersek tatlı düşkünüyüm.bu tutkumu tarçın ile bastırdım.canım çok tatlı çektiğinde 1 kabuk tarçını kupaya atıp üstüne sıcak su,demlemeye bırakıorm ve sonuç süper.tavsiye ederim.
kimse bilmio mu???pilav yada makarna yenip yenmeyeceğini?????
tam tersi emzirirken ne kadar sıvı alırsan o kadar sütün olur.hatta ne yap biliyormusun, tarçın zencefil,karanfil içeren kaynar adı altında aktarda bir karışım satılıyor.kuzenim,teyzem hamile iken hep kaynar denilen karışımı kaynatıp içine ceviz kırıp içerlerdi.acaip süt yapıyormuş.emzirmede problem olacağını sanmıyorum.vitamin sonuçta bebişe :) Allah bağışlasın buarada.
bende zayıflayacağımmm rejimdeyim kiiiiiiiiii
Canim inan ben de ozellikle baklagilleri merak ediyorum ama bi bilgi bulamadim. Pirinc nisastali oldugundan yasaktir diye dusunuyorum. Bir de kepekli ekmek bile yasaksa makarnanin da serbest olacagini sanmam.
İnsallah hepimiz zayiflariz canim :)
Simdilik 3 kilo verdim canim bi haftada. Ekmek tuketmedim. Seker tuketmedim. Ama tuz azicik tuketiyorum :) bugunden itibaren bi diyete bagimli kalmadan devam edicem. Diyetime kepek ekmegi ve biraz meyve eklemeyi dusunuyorum.
masallahCnm bu hızla devam vercen bütün kiloları
arkandayim ayrıca yürüyüş yapman çok iyi benim kardeşim
hiç diyet yapmadan sadece yürüyüş le bir ayda 8 kilo verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?