- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Ver canim kan mutlaka :) insallah Allah gonlune gore versin :)Ayyy inşallahh azcık hamileyim diyebilirmiyiz:)valla şuan içim pırpır heycan doldu gece yada sabah test yapıp pazartesi kan veriyim hayırlısıyla ozamn
İnşallahhh aminnn gecede test yapıyım pazartesi kan veririm artık yazarım sizede:)Ver canim kan mutlaka :) insallah Allah gonlune gore versin :)
Ayy hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün kucagınıza alın ben pazartesi 9. Gün kanda baktırıyım diyorum azda olsa çıkar heraldeErken bakınca silinik çıkıyor. Bence Hamilesin. Cuma gün ü benim testim belli oldu 10. Gün 120 beta hcg pazartesi yi bekliyoruz değerin katlanması için.İnşallah güzel sonuçlar aliriz
Test yaptınmı nasıl çıktı?Ayy hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün kucagınıza alın ben pazartesi 9. Gün kanda baktırıyım diyorum azda olsa çıkar heraldedayanamıycsm artık bugünde adet sancısı gibi oldu inşallah bebiştir o gecede evde test yapıcam bidaha
Hayır yapmadım daha işteyim gece yapıcam ve paylaşırım sizlerle duanızı eksik etmeyin:)Test yaptınmı nasıl çıktı?
Test yaptınmı nasıl çıktı?
Ayy çok sevindim hayırlı olsun inşallah kanda da değerlerin yüksek olur.Üye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden
Ekli Dosyalar:
image.jpeg
Dosya Boyutu:
30,8 KB
İnşallahh saol cnm kandada değerim 77,80 çıktı:))) çok şükürr darısı sizlerin başınaaAyy çok sevindim hayırlı olsun inşallah kanda da değerlerin yüksek olur.
Transferden sonra igne kullandin mi hic canim?Kızlar 4 ekimde transferim oldu. Transfer gününü sayarsak 7.gün 2 tane 5.gün embriyosu konmuştu. Sizce ikiz falan mı gününe göre çok kırmızı geldi inanılmaz heyecanlıyım ya
Yok canm 2 ay önce toplandı yumoşlar. Dondurulmuş tedaviydi. Estrofem ve progesteron fitil kullanıyorum sadece.Transferden sonra igne kullandin mi hic canim?
Canim o zaman suphe goturmez bi sekilde hamilesin Allah tamamina erdirsin insallah gozun aydinYok canm 2 ay önce toplandı yumoşlar. Dondurulmuş tedaviydi. Estrofem ve progesteron fitil kullanıyorum sadece.
Aynenn gözün aydın bence orda iki bebiş var :))benim de 7. Günümde ondan biraz silik çıkmıştı kanda 77 çıktı ama benim tek emniryoKızlar 4 ekimde transferim oldu. Transfer gününü sayarsak 7.gün 2 tane 5.gün embriyosu konmuştu. Sizce ikiz falan mı gününe göre çok kırmızı geldi inanılmaz heyecanlıyım ya
Ayy inşallah ya. 3 denemem bu şubatta hamile kalmıştm eğer yaşasaydı bu ay doğum yapacaktımCanim o zaman suphe goturmez bi sekilde hamilesin Allah tamamina erdirsin insallah gozun aydin
Valla erken gebelik testi değil ilk idrar değil bende bi acaba mı diyorum. Ama nasibimizde ne varsa o olacak. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Adet ağrılarıda başladı.Aynenn gözün aydın bence orda iki bebiş var :))benim de 7. Günümde ondan biraz silik çıkmıştı kanda 77 çıktı ama benim tek emniryo
Adet ağrıların yenimi başladı canım bu zamana kadar başka bi belirtin yokmuyduValla erken gebelik testi değil ilk idrar değil bende bi acaba mı diyorum. Ama nasibimizde ne varsa o olacak. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Adet ağrılarıda başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?