İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Adet ağrıların yenimi başladı canım bu zamana kadar başka bi belirtin yokmuydu
Vallahi yoktu canm. Ben negatif olacağını düşündüm çünkü ilk hamilelik belirtilerimin hiçbiri olmadı. Bu yüzden dün dağ taş gezip arkadaşlara gittim metro metrobüs falan. Kahve içtim. Göğüslerim hala ağrımıyor hiç. Ama ne zman test yaptm belime adet ağrısı girdi çok hafif. İnceden ineceden de kasıklarıma. Dedim nasıl bir psikolojiyse artık şaşırdım yada tesadüf işte.

Hayirli ugurlu olsun canım allah kucagünaha almayi nasip etsin

Kızlar 4 ekimde transferim oldu. Transfer gününü sayarsak 7.gün 2 tane 5.gün embriyosu konmuştu. Sizce ikiz falan mı gününe göre çok kırmızı geldi inanılmaz heyecanlıyım ya

Canım inşallah allah gönlümüze göre verir benimde 4 ekimde yapıldı transferim dayanamadım test yaptım buakşam cuma gününü bekliyorum kanda gebelik için çook ama çok heyecanlıyım pozitif mi negatif mi bilemedim

Pozitif tabikide :) benimde cuma günü test. Ben hala inanamıyorum :) tekrar tekrar bakıyorum. Senin tek transfer mi
Ayyy hadi inşallah benim 2 tane dondurulmuş embriyo transferim yapıldı biri 5.gün %100 canlı çözüldü biride 3.gün %60 canlılıktaydı Rabbim inşallah bu mutluluğu yaşatır dileyen herkese

Ayyy hadi inşallah benim 2 tane dondurulmuş embriyo transferim yapıldı biri 5.gün %100 canlı çözüldü biride 3.gün %60 canlılıktaydı Rabbim inşallah bu mutluluğu yaşatır dileyen herkese
Benimde aslında tek transfer olacaktı. Transfer günü çözülürken en iyi aa kalitedeki embriyom hücre kaybına uğramış. 1 tane ab kalite olanı çözmüşler o aynı donduğu gibiymiş. Napalım dedi embriyolog aslında tek yaptırcaktm kıyamadım onuda koyun çöpe atmayalım dedim. Bakalım hangisi tuttu yada ikiside mi tuttu :)

Kızlar biz eşimle pazartesi yi beklemeden ikinci kan testini yaptık
cuma günü 120
Pazar günü 380
Sizce ikiz olabilir mi ki?

İnşallah hepimizin de tutar kızlar Benim dün kanamam arttı biraz Korkuttu bizi dr bugünde kan ver dedi Diger değer leri alıntı yaptim diye yazmadım Cumartesi yada Pazartesi kese için gidin dedi drum il dışında da Cumartesi üstten gözükmezse alttan baktirmak istemiyorum Ne yapayım kese cumartesi gözükür mü
14 gün 900 oldu

Canım gözükebilir ama alttan daha net gözükür. Sen ister biraz daha geç git 3-4 gün falan yada net görünmezse canını sıkma. Ben ilk denememde 12.gün değerimden 10 gün sonra görmüştüm keseyi.

Canım gözükebilir ama alttan daha net gözükür. Sen ister biraz daha geç git 3-4 gün falan yada net görünmezse canını sıkma. Ben ilk denememde 12.gün değerimden 10 gün sonra görmüştüm keseyi.
Teşekkür ederim Cnm ben olmadı pazartesi 12 gün oluyor o zaman gideyim

Kizlar yarin test gunum, en son hcg ignesini gecen sali yapmistim bu sabah 5 deki idrar testim p.tesi gunkinden daha koyu c.tesiyle ayni sizce nedir durum?

Hcg içeren çatlatma iğnesi olduysan o yüzden böyle çıkmıştır.. Bugün koyuluk arttıysa sıkıntı yok canım.. Hayırlı olsun
evt salı günü iğneden 4 gün sonraydı yukardaki test.. sonra 2 gün sonra silikleşmişti p.tesi şimdi yine c.tesiden biraz daha koyu olmuş canım.. inşallah gerçektir çok sağol

Kizlar yarin test gunum, en son hcg ignesini gecen sali yapmistim bu sabah 5 deki idrar testim p.tesi gunkinden daha koyu c.tesiyle ayni sizce nedir durum? Eki Görüntüle 1896558
Canım bence iğnenin etkisi gitmiştir. Bu kadar koyu çıkmaz iğne etkisi olsa bile. Tebrik ederim inşallah yarın da kanda netleşir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…