İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Canım bence iğnenin etkisi gitmiştir. Bu kadar koyu çıkmaz iğne etkisi olsa bile. Tebrik ederim inşallah yarın da kanda netleşir :)
yaa inşallah hayırlısıysa bişeyler vardır.. iğnenin üstünden 8 gün geçti ama 9-10 gün iğne kalıyo diyolar o yüzden emin olamıyorum

yaa inşallah hayırlısıysa bişeyler vardır.. iğnenin üstünden 8 gün geçti ama 9-10 gün iğne kalıyo diyolar o yüzden emin olamıyorum
ama ben burda birini hatırlıyorum onun test gününe kadar pozitiften negatife doğru gitti testleri. Vücudunda hcg bu kadar yoğun olmaz iğne etkisi yavaş yavaş geçer ve silikleşir. Tabi yarın daha emin oluruz ama sen bugünün tadını çıkar yinede :) herşeyin hayırlısı

Evt canım tabi herşeyin hayırlısı :) işte insan sabırsızlanıyo aslında hep yanıltıyo çoğumuzu bu testler ama benim de 2 gün önce silikleşmişti şimdi tekrar koyulaşmaya başlamış gibi umarım kendi kendime gelin güvey olmuyorumdur :) Herşeyin hayırlsı

Bende az önce tekrar yaptım test. Cumaya daha 2 gün var geçmedi bi günler. Dün akşam hafif kahverengi akıntım geldi korktum. Doktorum sorun yok dedi. İnşallah tekrarlamaz

Eklentiler

• 20161012_170516.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 200
  • 20161012_170533.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 178
Bende az önce tekrar yaptım test. Cumaya daha 2 gün var geçmedi bi günler. Dün akşam hafif kahverengi akıntım geldi korktum. Doktorum sorun yok dedi. İnşallah tekrarlamaz
Hayırlısi olsun canım epeyde güzel çıkmış trasferin ayın kaçında olmustu

Bugünkü test sonucum 488 çıktı. Transferden sonraki 10.günüm. fikir olması açısından yazıyorum.. Çok şükür

Bugünkü test sonucum 488 çıktı. Transferden sonraki 10.günüm. fikir olması açısından yazıyorum.. Çok şükür

Canım çokk sevindim Allahım kucagına almak nasip etsin benimde bugun 10.günüm kan testim 120 çıktı doktorum pozitif olduğunu pazartesi tekrarlayacağımızı söyledi...

Canım çokk sevindim Allahım kucagına almak nasip etsin benimde bugun 10.günüm kan testim 120 çıktı doktorum pozitif olduğunu pazartesi tekrarlayacağımızı söyledi...
Çok sevindim canm tebrik ederim güzel bir değer. İnşallah sonunda kavuşuruz ve kucağımıza alırız

kizlsr bugun test yaptim 10. gün kocaman bir Negatifff
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Herkesin kendine göre yolu zorlu. 12.gün pozitif olur mu olur. Olmazsa da nolur pes etme,inancını yitirme yola devam et. Elbet bizlerde kucağımıza alıcaz. Buna yürekten inan.

Ne diyeceğimi bilmiyorum. Herkesin kendine göre yolu zorlu. 12.gün pozitif olur mu olur. Olmazsa da nolur pes etme,inancını yitirme yola devam et. Elbet bizlerde kucağımıza alıcaz. Buna yürekten inan.
Sagol canimgüzel dileklerin icin.Ee nedemisler cikmadik candan umut kesilmez :)

4 ekimde 2 tane 2. gün embryosu
Yani 4 ekimde trasfer oldun ama Daha kan testine varmış ne kadarda uzun zaman vermiş
Benim 6 ekimde oldu yarında test günüm gerçi bugün yaptim çıkmadı
Kaçıncı gün embriyosu kaliteleri nasıl canim

Yani 4 ekimde trasfer oldun ama Daha kan testine varmış ne kadarda uzun zaman vermiş
Benim 6 ekimde oldu yarında test günüm gerçi bugün yaptim çıkmadı
Kaçıncı gün embriyosu kaliteleri nasıl canim
Ben yurtdisinda yasiyorum.Burda en erken eminolmak icin 15. gün test yapiyorlar.2. gün embryosu kaliteleri iyi dedi.Ama ben görünce bile anladim tutmucagini.Neyse hala kanamam olmadi zaten ilaclarida biraktim kanamam baslasin diye artik yoruldum beklemekten stresten.Ama karnimve belim agridikca kalbimin bir tarafinda bir umut isigi yaniyor

Ilaclarinı neden biraktinki

Ilaclarinı neden biraktinki
Cünkü negatif artik sonuc ki birde 2 tane koymuslardi silik bir cizgidaha ciksaydi belki biri tutmustur derdim ama net bur sekilde tek cizgi ve 1 saat bekledim ama hala ayniydi.Kismetten öteye yol yok Kasim ayinda yine yaptiricam ama hayirlisiyla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…