İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Keşke yinede test gününe ilaçlarını birakmasaydin
Bende az önce kan verdim benimkide negatif yine olmadi

Kactane embryo yerlestirmislerdi?
Yok canim ben bundan önce pozitif almıştım 4. Denememdi ozaman sık sık idrara cikiyordun göğüslerim sismisti şu gibi akıntım oluyordu
Ama bu defa 5. Denememdi ve karnım agriyordu ama o belirti olmadımını anlamistim yani negatif cikicagini bikiyordum

Insan anliyor iste bende kizimda farkliydim bunda farkliydim.Bende kasimds kismetse 4. denememi yapicam.Sen nezanan planliyorsun?Burda 2. gün embryosu koydular hep bana busefer 3. gün isticem ama olursa.Ben hep dondurulmus deniyorum sendemi öyle yoksa tazemi seninki?pozitif gördügün zamanki embryon kacinci günlüktü kac hücreliydi?ayyy cok soru sordum galiba :)

Allahim yine yüzümüze gülmadi desene senin belirtilerin varmiydi test gününekadar?
Ya ama senin 2.gün embriyosuu. Benim ilk denememde 3.gün embriyosu 9.gün kanda 18 çıktı pozitifti ama idrar da ertesi günü gördüm yani 10.gün. senin embriyon 1 gün geriden geliyor sen ilaçlarını bırakma lütfen. Sonra üzülmeni istemiyorum. Test gününe kadar kullan mutlaka.

Canim kanam olmadi daha ama cok sancim var belim agriyor tam regl belirtisi anliyrum.Ana icimden birsesde ya biri tuttuysa diyor öyüzden azönce yine aldim ilaclarimi bakalim.

Canim kanam olmadi daha ama cok sancim var belim agriyor tam regl belirtisi anliyrum.Ana icimden birsesde ya biri tuttuysa diyor öyüzden azönce yine aldim ilaclarimi bakalim.
Bak benim ilk denememde pozitif olduğundaki hiçbir belirtim şuan yok. O zaman transferden sonra adet belirtilerim olmuştu göğüslerim şişmişti. Çok duygusaldım dokunsalar ağrıyordum. 2.denemem negatif oldu ilkinde olan hiçbir belirtim olmadığı için negatif dedim ve öylede oldu. Bu denememde de aynı negatifteki gibiydi dedim buda olmadı. Hiç dikkat etmedim eşimi negatif olduğu konusunda alıştırmaya başladım kavga ettik falan. Yokuş falan çıkarak arkadaşıma gittim kahve içtim sigara içinler vardı bilmedikleri içinde oturdum kalkmadım zaten negatif diyodum :) kokoreç yedim falan filann bak kanda pozitifi gördüm çok şükür. Bence vücudumuz bize oyun oynuyor. Negatif olduğunu bile bile 2.denememde ilaçlahrımı asla bırakmadım keşke dememek için. İnşallah yüzün güler seninde canım.

Benimde kafam karisti zaten canim dünden bugüne.Aslinda haklisin ilaclarimi birakmicam ve test günü gidip test yaptiricam esimde bende dünkü negatiften sonra yikildik zaten evde bir huzursuzluk stres var.güzel dileklerin için teşekkür ederim umut oldun şuan bana :)

siz sadece idrar testine bakarak mi negatif dediniz lutfen umidinizi kay etmeyin ve kan testini bekleyin inss guzel haberler alacaksiniz
Evet kanda test günüm sali günü aslinda ogünü düsününcede umudum geri geliyor daha kanamamda olmadi ya tutmussa diyorum bekli biri düsücek digeri tutundu ondan agriyor diye düsünüyorum.Kizimda da 2 taneydi hatta keseyi görmeye gitmeden 1 gün önce kanamam basladi sabahina ümitsiz gittim ve dr hersey normal dedi ve keseyi gösterdi :)Ben bunlari yasan biri olarak nasil ümidimi yitirdim bunda bilmiyorum.Galiba bu sürec beni yordu Allah büyük diyorum 0,1 de ciksa artik kan testini yaptiricam.

Ne yaptin canım bugün kan vericektin

Ya ana bnm de negatif çıktı ((( bugün 13.günüm... gerçekten tutmamış mıdır ki? Ama ben çok umutluydum yıkıldı hayallerim birden bire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…