- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Keşke yinede test gününe ilaçlarını birakmasaydinCünkü negatif artik sonuc ki birde 2 tane koymuslardi silik bir cizgidaha ciksaydi belki biri tutmustur derdim ama net bur sekilde tek cizgi ve 1 saat bekledim ama hala ayniydi.Kismetten öteye yol yok Kasim ayinda yine yaptiricam ama hayirlisiyla .
Allahim yine yüzümüze gülmadi deseneKeşke yinede test gününe ilaçlarını birakmasaydin
Bende az önce kan verdim benimkide negatif yine olmadi
Yok canim ben bundan önce pozitif almıştım 4. Denememdi ozaman sık sık idrara cikiyordun göğüslerim sismisti şu gibi akıntım oluyorduKactane embryo yerlestirmislerdi?
Insan anliyor iste bende kizimda farkliydim bunda farkliydim.Bende kasimds kismetse 4. denememi yapicam.Sen nezanan planliyorsun?Burda 2. gün embryosu koydular hep bana busefer 3. gün isticem ama olursa.Ben hep dondurulmus deniyorum sendemi öyle yoksa tazemi seninki?pozitif gördügün zamanki embryon kacinci günlüktü kac hücreliydi?ayyy cok soru sordum galiba :)Yok canim ben bundan önce pozitif almıştım 4. Denememdi ozaman sık sık idrara cikiyordun göğüslerim sismisti şu gibi akıntım oluyordu
Ama bu defa 5. Denememdi ve karnım agriyordu ama o belirti olmadımını anlamistim yani negatif cikicagini bikiyordum
Ya ama senin 2.gün embriyosuu. Benim ilk denememde 3.gün embriyosu 9.gün kanda 18 çıktı pozitifti ama idrar da ertesi günü gördüm yani 10.gün. senin embriyon 1 gün geriden geliyor sen ilaçlarını bırakma lütfen. Sonra üzülmeni istemiyorum. Test gününe kadar kullan mutlaka.Allahim yine yüzümüze gülmadi desenesenin belirtilerin varmiydi test gününekadar?
Canim kanam olmadi daha ama cok sancim var belim agriyor tam regl belirtisi anliyrum.Ana icimden birsesde ya biri tuttuysa diyor öyüzden azönce yine aldim ilaclarimi bakalim.Ya ama senin 2.gün embriyosuu. Benim ilk denememde 3.gün embriyosu 9.gün kanda 18 çıktı pozitifti ama idrar da ertesi günü gördüm yani 10.gün. senin embriyon 1 gün geriden geliyor sen ilaçlarını bırakma lütfen. Sonra üzülmeni istemiyorum. Test gününe kadar kullan mutlaka.
Bak benim ilk denememde pozitif olduğundaki hiçbir belirtim şuan yok. O zaman transferden sonra adet belirtilerim olmuştu göğüslerim şişmişti. Çok duygusaldım dokunsalar ağrıyordum. 2.denemem negatif oldu ilkinde olan hiçbir belirtim olmadığı için negatif dedim ve öylede oldu. Bu denememde de aynı negatifteki gibiydi dedim buda olmadı. Hiç dikkat etmedim eşimi negatif olduğu konusunda alıştırmaya başladım kavga ettik falan. Yokuş falan çıkarak arkadaşıma gittim kahve içtim sigara içinler vardı bilmedikleri içinde oturdum kalkmadım zaten negatif diyodum :) kokoreç yedim falan filann bak kanda pozitifi gördüm çok şükür. Bence vücudumuz bize oyun oynuyor. Negatif olduğunu bile bile 2.denememde ilaçlahrımı asla bırakmadım keşke dememek için. İnşallah yüzün güler seninde canım.Canim kanam olmadi daha ama cok sancim var belim agriyor tam regl belirtisi anliyrum.Ana icimden birsesde ya biri tuttuysa diyor öyüzden azönce yine aldim ilaclarimi bakalim.
Benimde kafam karisti zaten canim dünden bugüne.Aslinda haklisin ilaclarimi birakmicam ve test günü gidip test yaptiricam esimde bende dünkü negatiften sonra yikildik zaten evde bir huzursuzluk stres var.güzel dileklerin için teşekkür ederim umut oldun şuan bana :)Bak benim ilk denememde pozitif olduğundaki hiçbir belirtim şuan yok. O zaman transferden sonra adet belirtilerim olmuştu göğüslerim şişmişti. Çok duygusaldım dokunsalar ağrıyordum. 2.denemem negatif oldu ilkinde olan hiçbir belirtim olmadığı için negatif dedim ve öylede oldu. Bu denememde de aynı negatifteki gibiydi dedim buda olmadı. Hiç dikkat etmedim eşimi negatif olduğu konusunda alıştırmaya başladım kavga ettik falan. Yokuş falan çıkarak arkadaşıma gittim kahve içtim sigara içinler vardı bilmedikleri içinde oturdum kalkmadım zaten negatif diyodum :) kokoreç yedim falan filann bak kanda pozitifi gördüm çok şükür. Bence vücudumuz bize oyun oynuyor. Negatif olduğunu bile bile 2.denememde ilaçlahrımı asla bırakmadım keşke dememek için. İnşallah yüzün güler seninde canım.
Ben 10. gününde yaptim negatiftransferin kacinci gununde idrar testi yapıyorsunuz???
Allah sabir versin ve tabiki hayirlisini da. inss kisa zamanda mutlu haberler verisinizBen 10. gününde yaptim negatif
siz sadece idrar testine bakarak mi negatif dediniz lutfen umidinizi kay etmeyin ve kan testini bekleyin inss guzel haberler alacaksinizAllah sabir versin ve tabiki hayirlisini da. inss kisa zamanda mutlu haberler verisiniz
Evet kanda test günüm sali günü aslinda ogünü düsününcede umudum geri geliyor daha kanamamda olmadi ya tutmussa diyorum bekli biri düsücek digeri tutundu ondan agriyor diye düsünüyorum.Kizimda da 2 taneydi hatta keseyi görmeye gitmeden 1 gün önce kanamam basladi sabahina ümitsiz gittim ve dr hersey normal dedi ve keseyi gösterdi :)Ben bunlari yasan biri olarak nasil ümidimi yitirdim bunda bilmiyorum.Galiba bu sürec beni yordusiz sadece idrar testine bakarak mi negatif dediniz lutfen umidinizi kay etmeyin ve kan testini bekleyin inss guzel haberler alacaksiniz
Ne yaptin canım bugün kan vericektinEvet kanda test günüm sali günü aslinda ogünü düsününcede umudum geri geliyor daha kanamamda olmadi ya tutmussa diyorum bekli biri düsücek digeri tutundu ondan agriyor diye düsünüyorum.Kizimda da 2 taneydi hatta keseyi görmeye gitmeden 1 gün önce kanamam basladi sabahina ümitsiz gittim ve dr hersey normal dedi ve keseyi gösterdi :)Ben bunlari yasan biri olarak nasil ümidimi yitirdim bunda bilmiyorum.Galiba bu sürec beni yorduAllah büyük diyorum 0,1 de ciksa artik kan testini yaptiricam.
Verdim bugün 113le hamileyimmm pozitiff :) Darisi isteyen herkese isallah amin.Ne yaptin canım bugün kan vericektin
Ayyy çok sevindim bide ilaçlarını bırakmıştın yaaa gördüm bak yaa hayırlısı olsun inşallah darısı başıma olsun isteyenlere olsun insallahVerdim bugün 113le hamileyimmm pozitiff :) Darisi isteyen herkese isallah amin.
Amin canim isallah darisi sana ve seningibi bekleyenlere isallah.Ayyy çok sevindim bide ilaçlarını bırakmıştın yaaa gördüm bak yaa hayırlısı olsun inşallah darısı başıma olsun isteyenlere olsun insallah
Aminnnn allahın izniyle insallahAmin canim isallah darisi sana ve seningibi bekleyenlere isallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?