- 31 Temmuz 2015
- 635
- 627
- 103
- 41
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Benim bugün 11. Günümdü idrarda negatif kanı 15. Gün ver dedi ben dayanamadım idrar testi yaptım yıkıldımm ama senin yazını okuyunca birazda olsun umutlandım Rabbim banada nasip etsinVerdim bugün 113le hamileyimmm pozitiff :) Darisi isteyen herkese isallah amin.
Hangi hastanede yaptırdın canım hangi doktoraBenimde 9. Gunun idrar testi negatif
Canim idrar testi negatif yazmışsın ne oldu kan sonucunKızlar yaaa merhabalar yeni üye oldum moralim çok bozuk.. Tüp bebek tedavisi yaptk 7. Ve 11.gün idrar testi yaptım negatif((((yarın kan tahlili var kesin o da negatif
Negatif oldu canımCanim idrar testi negatif yazmışsın ne oldu kan sonucun
Yaaaa neyse hayırlısı allahtan ilk denemen miydi nerde denemiştinNegatif oldu canım(
Bahceci fulyada yaptirdim guvenc karlikaya.Benimde 9. Gunun idrar testi negatif
Bahceci fulyada yaptirdim doktorum guvenc karlikaya.bu arada sanada gecmis olsun tekrar yaptirmayi dusunuyormusun ?Hangi hastanede yaptırdın canım hangi doktora
Kızlar bn ankara hrs de yaptırdm batuhan özmende..Bahceci fulyada yaptirdim doktorum guvenc karlikaya.bu arada sanada gecmis olsun tekrar yaptirmayi dusunuyormusun ?
Yaaaa neyse hayırlısı allahtan ilk denemen miydi nerde denemiştin
Canım sende durum neYaaaa neyse hayırlısı allahtan ilk denemen miydi nerde denemiştin
İlk denememdi tekrar düşünüyorum nasıl olck bilmiyorum senin kaçıncıKızlar bn ankara hrs de yaptırdm batuhan özmende..
Ben şu ara kafayı dinleme modundayim 6. Tedaviye basliycam ama şimdi değil bir kaç ay sonraİlk denememdi tekrar düşünüyorum nasıl olck bilmiyorum senin kaçıncı
En güzeli canım kafa rahat olmazsa hiç bir şey olmuyor.. Hep aynı doktora mı gittin.. Doktorn kimBen şu ara kafayı dinleme modundayim 6. Tedaviye basliycam ama şimdi değil bir kaç ay sonra
Yok bir ve ikinci denemeyi istanbul florance nightingale de üçüncüyü cerrahi hastanesi dört ve beş sisli memorialEn güzeli canım kafa rahat olmazsa hiç bir şey olmuyor.. Hep aynı doktora mı gittin.. Doktorn kim
Sen mi rahatsızsn eşin miYok bir ve ikinci denemeyi istanbul florance nightingale de üçüncüyü cerrahi hastanesi dört ve beş sisli memorial
Sorun bende tuplerin tikali eşim de bişey yok gibi simdilikSen mi rahatsızsn eşin mi
Hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallahSorun bende tuplerin tikali eşim de bişey yok gibi simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?