İdrar testi

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Kmeehaba arkadaslar adetim 6.gün gecikti normalde adetim duzene girmisti gecen ay tam gununde olmustum bu ay gecikti idrar testi ogleden sonra yaptm negatf sabah mı yapmalydm sizce birde arada kask agrım oluyor ve olursa tek sol tarafa az hafif agrı giriyr ve gecyr sarı akntm var arkadslar çok sanki kilodum ıslak gbi sizce bu nedir idrar testinde mi ckmyr sizce?

Canım inşallah hamilesindir bazen idrarda sonuç alamıyabiliyosun bi hastaneye git kan ver bence benimde 3 gün geçti bugün akşam kan verip baktırıcam az önce bende test yaptım silik bi çizgi çıktı inşallah rabbim muradımızı verir hayırlısıyla

Cnm ins ckar ikimzn ama senn ckms benimde bugun 6.gun olcak. Cnm bilmyrm kan testi icin belki yoktr dye gidesm gelmyr hastaneye cnm senn peki varmydi belrtn birsyler cnm bana yaz kan soncnu:)

Yazarım inşallah canım benim 3 gün oldu ilk önce bişey çıkmadı 4 dk falan geçti bekledikce silik çıktı valla bende 1 yıla yakın oldu uğraşıyorum gebelik için şubatta kimyasal gebelik yaşadım bu ayda valla salladım gitti hep kafaya taktığımızdan engelliyoruz bence git ve umudunu kaybetme idrarı bırak kanda bile çıkmayıp hamile olanlar çok sen umudunu kaybetme

Belirti olarakta bildiğin adet olacak gibi hissettim ama göğüslerim hassas ağrılı şuan bide habire yorgunluk var eklemlerim çok ağrıyo kemiklerim sızlıyo resmen gözüm öyle yatakta bide sıcak basıyo arada bir bakalım ne çıkacak

Cnm benimde ole bir yil oldu hep hüsran anlcan bende bu ay calstm cenazemiz vardi yakn akrabann dusunmedk bu ay istemyrdum ackcası qma olurum dye bekledm olmadm off kafam karsk anlamdm bilyrm idrr testne guvenmemek lazm ama olsa ckardı bence bende yok herlde ama sende var bence silikte cktysa var cnm:)

Beimde ole aynen suan bile uykm gelyr evdym bugunde ole yorlmadm ya hic mecalim yok ya ayni kiz belrtlermz

Beimde ole aynen suan bile uykm gelyr evdym bugunde ole yorlmadm ya hic mecalim yok ya ayni kiz belrtlermz
Ayy canım ya başınız sağolsun öncelikle öyle deme gör bak en güzel şeyler hiç beklemediğin anda oluyor yaş kaç canım ilk çocukmu bence akşam git özel hastanede test yaptır ben öyle yapıcam

Amin canm sagl iki amcasi esimn ayni anda oldu cock felan gtti yani anlcn gelen isnnlr onlari karsla hic cock dusnemzdm ztn ama iste yinede kornmadk 20 cnm yasm ilk cock senn demi ilk senn soncnu beklyrm sabırszlkla cnm:)

Çok büyük bi acı Allah kimselere yaşatmasın canım Allah sabrınızı bol versin Ama rabbim işte bi taraftan alır bi taraftan verir öyle düşünme belkide aileye bi teselli olur bebiş vardır inşallah da.hem yaşında çook genç daha neler olur neler benim yaş 32 1 kızım var 10 yaşında

benimde bugun testim bekledikten sorna silik oldu adetime 6 gun var dedigim gibi kollarim bacaklarim kemislerim agriyor gibi uyku hali halsizlik sicak basmasi bilmiyorum sen testin resmi varsa atarmisin buraya

Dogeu diysn zaten erkk olursa cocgma amcasnn adni koycm blmyrm belki dedgn gbidr. Rabbim buyuk masallah cnm kizin var ne gzl allah bagslasn ikincsde geliyr ne guzl bende hamis olursm ne gzl konsrz bebeislermiz hakknda ins vardr dua et cnm hamilelern duası kabl olur cnm sana birsy sorcm bole yorgnlk var ustumde hep oldgm yerde uyuyrm birde sari akntm var cnm arada sol kaskta agri oluyr daha adet olmadm varmdr sencw

iyve meraklandim kiz sabah yine tap
Cnm esime auprz yapmak isturm iki amcası oldu ve olursa suprz olsn istyrm esimle yarn olcgmz icin yapamm pazrtesi is yernde alr yaprm cnm suprz yapmk istyrm esime sennde mi bole uykn var yorgnsn ayni senle belrtmiz ama bende ckmadi ya

Cnm esime auprz yapmak isturm iki amcası oldu ve olursa suprz olsn istyrm esimle yarn olcgmz icin yapamm pazrtesi is yernde alr yaprm cnm suprz yapmk istyrm esime sennde mi bole uykn var yorgnsn ayni senle belrtmiz ama bende ckmadi ya
anladim canim insallah cikar testte..
bende kac gundur var evet hep yatiyorum halsizim bel.agrim oluyor arada ama.ben hep catlama ignesindendir diye kaptirmadim kendimi bilmiyroum bakalim nolacak yaa

anladim canim insallah cikar testte..
bende kac gundur var evet hep yatiyorum halsizim bel.agrim oluyor arada ama.ben hep catlama ignesindendir diye kaptirmadim kendimi bilmiyroum bakalim nolacak yaa
Canm bak iste tutms olmasa nye cksn ki sende gt biran once dr ins ckar degern ilk cock mu cnm

yok canim.ilk degil digeride ilaclar igneler tedaviyle olmustu arada 7 sene gecti korundum hep su 5 aydir korunmayi biraktim hemen tedaviye basladim
Cnm kist mi vardi sende pco lumydu ilaclarla kaldn cnm ins hamissndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…