yok canim kirmizilari gördüm umut bitti yani
insallah canim cumle isteyenlerede versin için de banada cok sagolAllahtan ümit kesilmez canım
inşallah bebişine kavusursun en kısa zamanda
yok canim kirmizilari gördüm umut bitti yani
canim hic uzulme bel agrisi hamileyken olur benim ilk cocugumda belim kiriliyordu agridan sikinti yapma iyidir bebisin canimhayırlısı canım ya bendede hafiften lekelenme var dr yerleşiyodur dedi ama içim hiç rahat değil pazartesi dr randevum inşallah bişey olmaz sol kasıkla belimdede uyuşuk bi ağrı var dua edin olurmu
canim kendini uzme stres daha kotu senin vücudunu etkiler bak sana ne diycem bizim gelin tup bebek yaptirdi ikizlere hamile kaldi sonra bunda bacaklarından akarcasina kan geliyordu doktor korkma bebekler duruyor kan pihtisi gelmedigi surece korkma derdi cok korkardi o cok kanamalardan sukur hicnitsey olmadi cocuklar dusuk riski yasamadi saglikli dogdular bende ilkkez boyle bir duruma sahit oldum yani sneinki hafif lekeymis oyle bir kanamada doktur dusmez dedi düşmedi sende durumu cok buyutup kendine zarar vemrme canim allahin izniyle birsey olamayacak korkmaEmaneti rabbime canım hayırlısı bakalım pazartesi bi olaydı
Allah senden razı olsun canımmm içime su serptin ne biliyim valla insan tedirgin oluyor işte bide kimyasal geçirdim Allah büyük o ol dedikten sonra herşey boş dediğin gibi çok teşekkürler rabbim en kısa zamanda sanada bi evlat nasip etsin inşallahcanim kendini uzme stres daha kotu senin vücudunu etkiler bak sana ne diycem bizim gelin tup bebek yaptirdi ikizlere hamile kaldi sonra bunda bacaklarından akarcasina kan geliyordu doktor korkma bebekler duruyor kan pihtisi gelmedigi surece korkma derdi cok korkardi o cok kanamalardan sukur hicnitsey olmadi cocuklar dusuk riski yasamadi saglikli dogdular bende ilkkez boyle bir duruma sahit oldum yani sneinki hafif lekeymis oyle bir kanamada doktur dusmez dedi düşmedi sende durumu cok buyutup kendine zarar vemrme canim allahin izniyle birsey olamayacak korkma
insallah canim insallahhh guzel haberini yaz burayaAllah senden razı olsun canımmm içime su serptin ne biliyim valla insan tedirgin oluyor işte bide kimyasal geçirdim Allah büyük o ol dedikten sonra herşey boş dediğin gibi çok teşekkürler rabbim en kısa zamanda sanada bi evlat nasip etsin inşallah
İnşallah canımminsallah canim insallahhh guzel haberini yaz buraya
Çok üzüldüm canım bir kaç gün önce okumuştum yazını hamile kaldığını bende senin gibi kimyasal yaşadım bir kez ve ondan öncede düşük şimdi tekrar hamileyim ama hic sevinemedim tekrar kimyasal olur diye korkudan daha 2 ci betayi bile yapmadim battan önce yaptım bat geçti yarın 3 gün bir hafta daha beklicem bir hafta birşey gelmezse o zaman kan vercem... allah yardımcın olsun sevinmekle üzüntü bir arada oluyor ama üzülme en azından hamile kalabiliyorsun kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalırsın hemde iyi beslen kendine bakCanlarom sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün kanama artınca drla görüştüm beta yaptır dedi progestanla bide iğne yaptırmamı söyledi bende gittim o telaşla kanı verdim sonucu beklemeden gittim progestan aldım üstüne bide iğne oldum sonuç hüsran 540 lardan 250 lere düşmüş dr düşük dedi boşyere iğne ilaç uğraştım durdum çok üzüldüm rabbim sizlere yaşatmasın inşallah
keseyi gormusmuydun daha önce cok uzuldumCanlarom sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün kanama artınca drla görüştüm beta yaptır dedi progestanla bide iğne yaptırmamı söyledi bende gittim o telaşla kanı verdim sonucu beklemeden gittim progestan aldım üstüne bide iğne oldum sonuç hüsran 540 lardan 250 lere düşmüş dr düşük dedi boşyere iğne ilaç uğraştım durdum çok üzüldüm rabbim sizlere yaşatmasın inşallah
Canım gözün aydın seninde inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın iyi düşün iyi olsun bende de bu 2. Oldu insan hayal kırıklığına uğruyor seni çok iyi anlıyorum hep bi tedirginlik oluyor ama napalım nasip kısmet inşallah herşey gönlünce olur güzel haberlerini bekliyorum inşallahÇok üzüldüm canım bir kaç gün önce okumuştum yazını hamile kaldığını bende senin gibi kimyasal yaşadım bir kez ve ondan öncede düşük şimdi tekrar hamileyim ama hic sevinemedim tekrar kimyasal olur diye korkudan daha 2 ci betayi bile yapmadim battan önce yaptım bat geçti yarın 3 gün bir hafta daha beklicem bir hafta birşey gelmezse o zaman kan vercem... allah yardımcın olsun sevinmekle üzüntü bir arada oluyor ama üzülme en azından hamile kalabiliyorsun kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalırsın hemde iyi beslen kendine bak
İnşallah canım gözün aydın şimdiden sonucu bildir sevinelim :)Slm kızlar bende cuma günü test yaptim silik ikinci çizgi çıktı. Yarn doktor randevu var inş vardir. Rabbim gönlümuze göre versin.
Kuzum dra hiç gidemedimki bugün bakıcaktı kısmet olmadı düşük iğnesi oldum ya kanama az şimdilik geçen seferde böyle olmuştu 10 gün falan adet oluyo gibi kanama olup bitmişti hayırlısı bakalım allah büyükkeseyi gormusmuydun daha önce cok uzuldumcanim vardir bundada bir hayir kanaman cogaldimi
Tessekur ederim inşallah benimde korkularım şuan herkesde harıl harıl belirti var bende yok kimyasal da da belirti yoktu çünkü o yüzden 2 betayı yapamadım bala adetim de yeni geçti zaten onu adetten önce yapmıştım beklicem bu haftayı inşallah hersyein güzeli olur artıkCanım gözün aydın seninde inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın iyi düşün iyi olsun bende de bu 2. Oldu insan hayal kırıklığına uğruyor seni çok iyi anlıyorum hep bi tedirginlik oluyor ama napalım nasip kısmet inşallah herşey gönlünce olur güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Sağol cnm ins. Salı günü yazarım sonucuİnşallah canım gözün aydın şimdiden sonucu bildir sevinelim :)
Canim benim oglumdada hamile olduğumu hiç anlamaMistik hiç belirtim yoktu 2 aydan sonra yaşadım belirtileri o yüzden karamsar olmaTessekur ederim inşallah benimde korkularım şuan herkesde harıl harıl belirti var bende yok kimyasal da da belirti yoktu çünkü o yüzden 2 betayı yapamadım bala adetim de yeni geçti zaten onu adetten önce yapmıştım beklicem bu haftayı inşallah hersyein güzeli olur artık
Inşallah benimde öyle olur şu bir haftayı geçersem sağlıklı eminim zaten artık kimyasal falan olmadığından kimyasal adetin 3 . 5 günleri düşüyor benim diğer yaşadığım kimyasal da 3 gün adet başlamıştı erken test yapmasak bilmicektik adetimizi beklesek bir kaç gün sonra yapsak geç geldi sanırdık karamsar olmak istemiyorum ama insanın kayıplarından sonra elinde değil inannin evham yapıyoruz yine mi aynısı olur diye 2 betayı ondan yapmadım beklicem cumaya kadar 7 gün geçmiş olcak o güne kadar adettenCanim benim oglumdada hamile olduğumu hiç anlamaMistik hiç belirtim yoktu 2 aydan sonra yaşadım belirtileri o yüzden karamsar olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?