İdrar testi

Cnm oldum ben ins sizler olmazsnz
Büşram olsun bebeğim hiç üzülme kendini hazır hissetmiyodun zaten bu ay herşeyde bi hayır vardır yaşında genç olur daha duamdasın inşallah. Bende 2 güne bir beta ölçtürüyorum dr şehir dışındaymış pzrtesi gidicem hayırlısı bakalım inşallah iyi yükselirde bu sefer sorun yaşamam

1yl oldu napim artk alscm cok yprandm anlatamam sana artk napcm blmyrm ins senn saglkli gebelgn olur

Cnm ins ckar ikimzn ama senn ckms benimde bugun 6.gun olcak. Cnm bilmyrm kan testi icin belki yoktr dye gidesm gelmyr hastaneye cnm senn peki varmydi belrtn birsyler cnm bana yaz kan soncnu:)

Canım hamile kaldığımda hiçbir belirti yoktu. 5. Haftadan sonra belirtiler oldu. Kan testi kesin sonuç. Yaptır Ki düşünüp durma

Kafana takmadığın anda hamile kalırsın.. sürekli aman hamile kalayım aman yumurtlama günüm geçmesin deme.. kafaya taktıkça hamile kalamıyor insan.
Artk braktm adetm gecsede suphElenmcm nasl olsa gecsede oluyrm yani artk braktm bir yil oldu

Benm esim gelmez cnm dr o konuda ben saglklym dyr gelmez ikna edemedm

O zaman beklesin dursun çocuğum olsun diye ... yediğimiz içtiğimiz hormonlu ilaçlı olduğu için vücutların yapısı değişti. Kadınlarda yumurta erkeklerde sperm kalitesi düştü. Bari diyete girin sağlıklı beslenin en azından bir süre. Asitli içmesin kızartma, börek vs yemesin

Benm esim gelmez cnm dr o konuda ben saglklym dyr gelmez ikna edemedm
Büşracım daha çok gençsin inan bak olur kafana takma bile tabi tedbirsiz davran salla gitsinde demiyorum eşinin yaşı kaçtı canım bide ne zamandır düşünüyosunuz bebek

daha adet olmadim ki klomene geceyim iki.gundur sadece kahverengi leke var kan gelmiyor hic boyle olmazdim yarinda olmazsam doktora zaten gideceğim
Kızz belkide yerleşme kanamasıdır hiç belli olmaz ve inşallah öyledir bence yarın git hiç bekleme güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…