İdrar testi

benimde bugun testim bekledikten sorna silik oldu adetime 6 gun var dedigim gibi kollarim bacaklarim kemislerim agriyor gibi uyku hali halsizlik sicak basmasi bilmiyorum sen testin resmi varsa atarmisin buraya
Atıyım canım sende hoşgeldin inşallah sende hamilesindir

Büşraaaaa yeni gelebildim eve valla yaptık testi 61 küsür çıktı inşallah rabbim bu sefer sağlamca durdurur darısı sizlere olsun inşallah kızlar afalladık valla korkudan sevinemedik bile pazartesi dr gidicem hayırlısı bakalım

benimde bugun testim bekledikten sorna silik oldu adetime 6 gun var dedigim gibi kollarim bacaklarim kemislerim agriyor gibi uyku hali halsizlik sicak basmasi bilmiyorum sen testin resmi varsa atarmisin buraya
Canım yükleyemiyırum ama silikti baya şimdi durdukca biraz daha belirginleşmiş

Atıyım canım sende hoşgeldin inşallah sende hamilesindir
ayyy masallahhhh canim gozun aydinnnnnn evet evde yaptığın testi gormek istedim benimki gibimi diye benim test boyleydi resimde pek belli degil gibi

Eklentiler

• 20170729_125110.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 84
Ayy masallah dua et kız bende yaptgmda cksn kanda ins:))
Saglkla alrsn kucagna ins cnm ins iki kat yukselr degern darisi isteyen herkesn basna ins:)

ayyy masallahhhh canim gozun aydinnnnnn evet evde yaptığın testi gormek istedim benimki gibimi diye benim test boyleydi resimde pek belli degil gibi
Allah razı olsun canımm darısı sizlere inşallah Allahım sizinde güzel haberlerinizi almak nasip etsin inşallah tez zamandaaa

Ayy masallah dua et kız bende yaptgmda cksn kanda ins:))
Saglkla alrsn kucagna ins cnm ins iki kat yukselr degern darisi isteyen herkesn basna ins:)
İnşallah bitaneem rabbim sanada nasip etsin inşallahh valla çok tuhaf oldum şuan doktorumda hep dolu randevuda yok neyse kendim takip ediyim bari kandan inşallah haftaya kalmaz ikinizinde kutlamasını ben yaparımmm

canim resmi duzenlemeye gir telefonundan kirp ortada tek test kalsin ozaman yuklenir benim attigim resim gibi yap kirp
Canım dosya yükle diyorum foto yükle diyorum hiç bişey çıkmıyor beceremedim seninkide biraz belli bendede böyleydi durdukca netleşti biraz daha

Canım dosya yükle diyorum foto yükle diyorum hiç bişey çıkmıyor beceremedim seninkide biraz belli bendede böyleydi durdukca netleşti biraz daha
evet resimdekinden daha belirgin.oldu azcim resmi once kes sonra yukle galeri cikacak galeriden kestigin resmi tikla

İnşallah bitaneem rabbim sanada nasip etsin inşallahh valla çok tuhaf oldum şuan doktorumda hep dolu randevuda yok neyse kendim takip ediyim bari kandan inşallah haftaya kalmaz ikinizinde kutlamasını ben yaparımmm
İns cnm olursn tabiki farkli duygu karnnda bir can yasyr ins bende hqmileymdr berbr konsrz cnm:)

İnşallah canım ne güzel olur valla hemde çok farklı bi duygu insan ne yapacağını bilemiyor daha öncede yaşadım ama inan unutmuşum bide tedirginim daha çok doktorda izinliymiş bu hafta boyunca ayın 7 sine aldım randevuyu artık kendim kandan takip ederim betayı sizde varmı bi değişiklik falan ağrınız sızınız

Korkma cnm birsy olmaz yarn tekrr yap bakalm kac ckcak sonucu yani atadan zaman gecms yeniden olmak guzel duygdr ya:) cnm benim sabahleyn kask bel agrsiyla uyandm suan brsy yok adette olmadm anlamdm cnm

Korkma cnm birsy olmaz yarn tekrr yap bakalm kac ckcak sonucu yani atadan zaman gecms yeniden olmak guzel duygdr ya:) cnm benim sabahleyn kask bel agrsiyla uyandm suan brsy yok adette olmadm anlamdm cnm
Ayy inşllah vardır ya bendede hala biraz sancı var kasıklarımda falan akıntı var bide

Kızlaar nasılsınız ne alemlerdesiniz sesiniz çıkmıyor yokmu mutlu haberler merakta koydunuz beni yazın bakalım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…