İdrar testi

Bol bol duA et cnm rabbim hayirl

Canım öyle düşünme belirti hiç bişeyi değiştirmez inan bende göğüs ağrısı akıntı uyku halsizlik herşey vardı ama sonuç yine aynı sen kendini o hisse kaptırma hakkımızda hayırlısı sağlıkla taşıyıp dünyaya getireceksek rabbim nasip etsin inşallah

Ha bu arada ben 28 günde bir olurum son adetim 28 hazirandı 26 sında olmadım 11 gün sonra dr kimyasal dedi ve dün gitti inşallah sen böyle bişey yaşamazsın neler neler işte ya bakıyosun kimisi neler yapıyor hiç bişey olmadan doğuyor bizde üstüne düşüp dikkat ettikce esirgenen göze çöp batıyor.çocuk doğana kadar hep tedirginlik tuttumu tutucakmı tutsa duracakmı durdu bi sorun çıkacakmı erkenmi doğacak doğum nasıl olacak sonra sütüm gelecekmi yetecekmi derken valla Rabbimin yaşattığı çok büyük bi mükafat ve imtihan Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah razı olsun .. amin inşallah yicek ekmeği varsa zaten önüne gecemeyiz Ne yapsak da bir hafta beklim sadece nasip kısmet herşey gerçekten tek bildiğim kimyasal adetten bir kaç gün sonra atiyor kendini benim 3 günüm adetimin cumaya kadar beklicem o yzuden hayırlısı olur inşallah herşeyin ya inşallah sende yine en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıklı bebisler imiz olur

Bende 29 günde bir oluyorum bat tarihim 5 ağustos benim de adetten 2 gün önce kan vermiştim geçen hafta perşembe 27.13 cıktı ondan sonra daha vermedim diğer kimuasal da 3 gün yaşamıştım adetin 3 günü adet başlamıştı gecikmeden sonra benim hiç günü şaşmaz senelerdir günü günün e olurum o zaman da erkenden öğrenmiştik 3 gün önceden falan .. şuan aynı ların yaşıyorum o zamanda nisan da yaşamıştım geçen bir kaç ay önceydi yani hayırlısı olsun hakkimiz varsa bir sorun belli olur cumaya kadar o gün kan vercem hasta falan olmazsam normal giderse herşey

Adetten bir gün önce adet ağrıları gibi ağrı girdi kanıma ve bat günü de öyle oldu şimdilik birşey yok hersey yolun da sadece belirti yok akintidan baska :))) diğer kimyasal da lekenme oldu diye test yapmıştı yerleşme sanmistim

Aynı şeyleri yaşamışız canım bende geçenkinde adet günümde öğrendim şubat ayıydı hemen dr gittik koşa koşa kese görünmüyo daha çok yeni dedi kayınpederimin doğumgünüydü ertesi gün bütün aile toplandık yemek falan yedik bende babacım sana hediyeni 9 ay sonra vericem dedim bu arada eşim video çekiyor nası sevindiler bi coşku falan ertesi gün bi ağrı bi kanama 3 günde koydu gitti.Bu seferde gözümüz korktu dedim kalbini duyama kadar kimseye bişey demiycez sadece anneme söyledik dr tatildeydi beta takibi yollayın 2 günde bir dedi ilk 68 küsür 2. 103 küsür 3. 256 küsür 4. 584 küsür iyi dedik bu sefer çok güzel dr dedi pazartesi usgde görüşürüz gece baktım wcde sadece peçeteyle silince gelen bi lekelenme var dr yerleşiyo kırmızı değilmiş dedi iyi dedik ikinci gün yine aynı 3.gün kanamaya döndü ped koydum akıyo iyice dr aradım sonrasıda beta falan 256 ya düşmüş geri kimyasal dedi 11 gün sevinemedik bile korkudan o yüzden seni çok iyi anlıyorum haftaya perşembe dr gidicem ne diyecek bakalım inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın rabbim iyice yerleştirir içine ve sağlıkla kucağına alırsın canım

İnşallah bişey olmayacak cnm moralini bozma.rabbim buyuk

Çok sağol canım allah seninde kucağını boş bırakmasın inşallah hemen hamile kalırsın sağlıklı gebelik olur bu sefer ben diğerin dede kimseye söylemedim bundada söylemedim çünkü düşük de yapmıştım kışın ama o yolculukdan dolayı bebek gelişmedi hamile olduğumu da bilmiyordum neyse ondan sonra bir kaç ay sonra kimyasal olunca söylemedim oda öyle oldu bunu da söyleyemiyorum betada yapamıyorum cumaya kadar beklim diyorum işte hayirlis neyse o olsun inşallah hakkimiz da

İnşallah canımm rabbim melekleriyle korusun sana bahşettiği evladı sana bağışlasın inşallah ama sakın trdirgin olma iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle bişey olmaz

Benimde kimyasal oldu yine kan değerinin düşüklüğünden anlamıştım neden kimyasal oluyor arastircam rahim filmi cektircem ayrıntlı herşey daha net belli olur

Hamile misin canım

Hamile misin canım

Canım neden oluyormuş peki. Doktor ne dedi. Neden düşük. Benim de bi tane kimyasal var. Gecen ay. Senin kese görünmüş müydü. Kaç haftalık olmuştu

Canım neden oluyormuş peki. Doktor ne dedi. Neden düşük. Benim de bi tane kimyasal var. Gecen ay. Senin kese görünmüş müydü. Kaç haftalık olmuştu
Canım sanada geçmiş olsun bende hamileydim doktor tatilde olduğu için betayı kendimiz takip edip bildirdik çok güzeldi pazartesi bakacaktı ultrasonla ama malesef pazar düşük oldu 5 6 haftalıktı sanırım.Bizde eşimle ürolojiye gittik elhamdülillah hiç sorun çıkmadı sadece destekleme amaçlı promotil m forte diye bi ilaç verdi eşime suya at iç aç karnına dedi.Benimde beta tam sıfırlanmadığı için bayramdan sonra pıhtılaşmaya bakacak bendede şükür başka problem yokmuş bi o kaldı bakalım rabbım hayırlısını versin çok ince işler valla ya eskidenmiş öyle çatır çatır doğurmak şu upraştıklarımıza bakale

Kızlar önce bembeyazdı 1-2saat sonra bu hali aldı yorumlar mısınız adetime henüz 5gün var

Eklentiler

• 4B0A30FC-33C7-46AB-84CD-F342CDF6D184.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…