iDRARiM. Cok utaniyorum

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Kizlar iyi aksamlar.. Fazla uzun yazip sizi sikmak istemem.. Ben aliskanlik haline getirmistim surekli idrarimi tutuyodum. Meger problem o kadar buyumuski simdi afedersiniz geldigi zaman tutamiyorim asagi kadar iniyi randevu yaptim doktora gitcem ama utaniyorum.. Psikolojik oldugunu dusunuyorum sigara icerken tutmak hosuma gidiyodu ama artik normal zamanda bile tutamiyorum.. Cok korkuyorum (

Bir programda doktor bahsetmişti bundan hatırladığım kadarıyla bahsedeyim genital bölgenizdeki kaslar zayıfladığı için idrar kaçırma-tutamama sorunu oluyormuş onun içinde bir egzersiz önerdi idrarınızı yaparken birden tutup tekrar yapmanızı önerdi ( yani kesip kesip yapmak) bir deneyin isterseniz belki sorun kaslardadır.

Allahim ben ne yaptim.. Kizlik zarindan bahsetmekten nefret ediyorum ama zarar görmus olabilirmi .. Yada rahmim

Allahim ben ne yaptim.. Kizlik zarindan bahsetmekten nefret ediyorum ama zarar görmus olabilirmi .. Yada rahmim

Ne yaptın yaa bir sakin ol kızlık zarı ne alaka idrar rahimden gelmiyor güldürdün beni yaa :) kaslar dışarda oluyor hani idrarını tutmaya yardımcı olan güç. SÜrekli tuttuğun için baskıyı kaldıramamış olabilir oradaki kaslar dediğim egzersiz de o kasları tekrar güçlendirmek için

Ayy allah razi olsun.

Yoo. Valla degil cok korktum .. Aklima bin turlu sey geldi

Ya kızım cidden sen ne yaptın. Keşke kızlık zarına bir şey olsa da idrar kesene olmasa. Kese daha büyük problem. Doktora gidince haber ver merak ettim. Utanacak bir şey yok. Doktor o senin sorunlarını dinlemek için var.

Haber veririm elbet... Ya ne bilim aliskanlik oldu sigara icerken bugun otobusten evz kalana kadar coraplarima kadar indi.. Bide geldigini hissetmiyom birden yukleniyo.. Cok afedersiniz

idrarını yaptığın yer ile kızlık zarı aynı yerde değil ki
kadın anatomisini araştırırsanız öğrenirsiniz.

Evet cok bilgili degilim bu konularda. Arastircam evet.

yani bu konuda bilgili olmaya gerek yok ki
siz idrarınızı yaptıgınız yerin neresı oldugunu bilmiyor musunuz?
valla cok sasırdım suan

yaşınız kaç

sabahtan beri gitmemek icin direniyorum bunu okuduktan sonra ben bi wcye kosayim gorusuruz
gecmis olsun bu arada INSALLAH duzelir sorunun

Son düzenleme:
Haber veririm elbet... Ya ne bilim aliskanlik oldu sigara icerken bugun otobusten evz kalana kadar coraplarima kadar indi.. Bide geldigini hissetmiyom birden yukleniyo.. Cok afedersiniz

idrar yolu iltihabı falan olmadığına eminsen kaslarınla ilgili bir problem olmuş. Ama kızlık zarı değil sevinmeli mi bilmiyorum bu durumda..

Ben de idrar yolu iltihabı olduğumda tutamıyordum. Bir gün dediğin gibi sokakta koyvermiştim. Sonrasında da kan geldi ve gece ateşlenip acile gitmiştim. Böbrek taşı düşürmüşüm o da iltihap yapmış :)

tutmayın.
idrar yolları enfeksiyonu da olmuş olabilirsiniz, ben sistit olduğumda aynı şey başıma gelirdi. doktor gerekli tahlili yapacaktır, ama eğer mesane kaslarıyla ya da mesanenin sarkmasıyla ilgili bir durum varsa o biraz daha ciddi tabi.

yani bu konuda bilgili olmaya gerek yok ki
siz idrarınızı yaptıgınız yerin neresı oldugunu bilmiyor musunuz?
valla cok sasırdım suan

yaşınız kaç

Ben idrarin nerden geldigini biliyorum ama .. Yani cok tutup kendimi zorladigim icin hasar gormus olabilirmi diye korktum.. Anlamadiniz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…