- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bir programda doktor bahsetmişti bundan hatırladığım kadarıyla bahsedeyim genital bölgenizdeki kaslar zayıfladığı için idrar kaçırma-tutamama sorunu oluyormuş onun içinde bir egzersiz önerdi idrarınızı yaparken birden tutup tekrar yapmanızı önerdi ( yani kesip kesip yapmak) bir deneyin isterseniz belki sorun kaslardadır.
Niye tutuyordun ki idrar kesen zarar gormus bellki.doktor a mutlaka git tedavi ol cnm
Allahim ben ne yaptim.. Kizlik zarindan bahsetmekten nefret ediyorum ama zarar görmus olabilirmi .. Yada rahmim
Allahim ben ne yaptim.. Kizlik zarindan bahsetmekten nefret ediyorum ama zarar görmus olabilirmi .. Yada rahmim
Saka degil dimi sordugun soru?
Yoo. Valla degil cok korktum .. Aklima bin turlu sey geldi
Ne yaptın yaa bir sakin ol kızlık zarı ne alaka idrar rahimden gelmiyor güldürdün beni yaa :) kaslar dışarda oluyor hani idrarını tutmaya yardımcı olan güç. SÜrekli tuttuğun için baskıyı kaldıramamış olabilir oradaki kaslar dediğim egzersiz de o kasları tekrar güçlendirmek için
Alakasiz yerlerdeler korkma doktora gittiginde daha net seyler soyler icini ferah tut. :)
Yoo. Valla degil cok korktum .. Aklima bin turlu sey geldi
Ya kızım cidden sen ne yaptın. Keşke kızlık zarına bir şey olsa da idrar kesene olmasa. Kese daha büyük problem. Doktora gidince haber ver merak ettim. Utanacak bir şey yok. Doktor o senin sorunlarını dinlemek için var.
idrarını yaptığın yer ile kızlık zarı aynı yerde değil ki
kadın anatomisini araştırırsanız öğrenirsiniz.
Evet cok bilgili degilim bu konularda. Arastircam evet.
Haber veririm elbet... Ya ne bilim aliskanlik oldu sigara icerken bugun otobusten evz kalana kadar coraplarima kadar indi.. Bide geldigini hissetmiyom birden yukleniyo.. Cok afedersiniz
yani bu konuda bilgili olmaya gerek yok ki
siz idrarınızı yaptıgınız yerin neresı oldugunu bilmiyor musunuz?
valla cok sasırdım suan
yaşınız kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?