iDRARiM. Cok utaniyorum

yani bu konuda bilgili olmaya gerek yok ki
siz idrarınızı yaptıgınız yerin neresı oldugunu bilmiyor musunuz?
valla cok sasırdım suan

yaşınız kaç

sabahtan beri gitmem icin direniyorum bunu okuduktan sonra ben bi wcye kosayim gorusuruz
gecmis olsun bu arada INSALLAH duzelir sorunun

Sagol canim. Aman geldimi tutma yoksa benim gibi ulu orta birakirsin :))

Ben idrarin nerden geldigini biliyorum ama .. Yani cok tutup kendimi zorladigim icin hasar gormus olabilirmi diye korktum.. Anlamadiniz beni

evli değilim ama alakası olmaz sanıyorum
zaten doktor size egzersiz verir muhtemelen
çözersiniz inşallah

Ay gecmis olsun.. Yok benim dedikleri gibi kaslarla ilgili bi sorun diye dusunuyorum

Valla tutmakla gidiyorsa benimki gideli epey oluyor.
Fakat alakası yok.İkisi bambaşka şey.
Zarınızdan önce sağlığınız mühim olan.

Valla tutmakla gidiyorsa benimki gideli epey oluyor.
Fakat alakası yok.İkisi bambaşka şey.
Zarınızdan önce sağlığınız mühim olan.

Kiz zar elbetteki umrumda degil.. Acaba olabilirmi diye sordum o kadar.. Tabiki sagligim önemli.. Cok korkmus durumdayim su an..

Yil 2014 hala idrar tutmaktan , pecete koymaktan zar bozulur mu diye soranlar olduğuna inanasim gelmiyor yahuu hangi devirdeyiz neyin kafasi bu :26::26:

Insan bazen bazi konularda cahil olabiliyo.. Bende bu konularda cahilim biraz. Kusura bakmayin.. Bu siteyi ve sizi cok seviyorum.. Sagolun degerli fikirleriniz icin. Burdan cok sey ogreniyorum

Tövbe Yarabbim . Kızlık zarı ile idrar yaptığınız yer farklı yerler .
Öyle olsa her evli kişinin, idrarıyla sorunu olması gerekirdi.

Kesinlikle öncelikli düşünceniz sağlığınız olsun
Basit bi zarın varlığını kafanıza takmayın lütfen

Ya yanlis anlasildi .. O konunun uzerine yogunlasilsin istemedim sordum sadece.. Elbetteki umrumda bile degil vallahi.. Bi an agzimdan cikmis oldu. Uzuldum simdi yanlis anladi harkez.. Zar muhabbetleri zatenyeterince cildirtti herkezi

Yoo. Valla degil cok korktum .. Aklima bin turlu sey geldi

allah iyiliğini versin yaaa ne alakası var zarla idrar tutmanın evet kasların zayıflıyo tuta tuta mutlaka doktora git utancak korkcak bişey yokki bunda ilerde daha büyük problem olur hem dua et böbreklerine idrar kaçmamış böbreklerinde zarar görebilirdi tuta tuta

Insan bazen bazi konularda cahil olabiliyo.. Bende bu konularda cahilim biraz. Kusura bakmayin.. Bu siteyi ve sizi cok seviyorum.. Sagolun degerli fikirleriniz icin. Burdan cok sey ogreniyorum

Valla oyle bir cagdayiz ki artik ortaokula gidenler bile cok iyi biliyor bazi seyleeri hele ki elimizin altinda internet varsaaa :97::97:

Valla oyle bir cagdayiz ki artik ortaokula gidenler bile cok iyi biliyor bazi seyleeri hele ki elimizin altinda internet varsaaa :97::97:

Taktiniz siz bana.. Bilmiyo olamazmiyim. Illa rencidemi etmek gerekiyo. Yardim etmek fikir vermek istiyosaniz verin.. Belki cahilim olamazmi.. Ne var bunda bu kadar kucumseyecek ya

Ya yanlis anlasildi .. O konunun uzerine yogunlasilsin istemedim sordum sadece.. Elbetteki umrumda bile degil vallahi.. Bi an agzimdan cikmis oldu. Uzuldum simdi yanlis anladi harkez.. Zar muhabbetleri zatenyeterince cildirtti herkezi

Gergin bir döneme denk geldiniz.Ondan bu tepkiler
Geçmiş olsun.

Sagol canim. Bobrekler benimde aklimda.. O ayri korkum zaten

Taktiniz siz bana.. Bilmiyo olamazmiyim. Illa rencidemi etmek gerekiyo. Yardim etmek fikir vermek istiyosaniz verin.. Belki cahilim olamazmi.. Ne var bunda bu kadar kucumseyecek ya

Hayir size takmadim sadece son zamanlarda zarla ilgili cok sacma sapan konular oluyor da ondan bu tepki
Gecmis olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Başta tepkiniz çok abartılı geldi. Şıp diye bekaretten nasıl şüphelendiniz
Utanmayın. Ne derdiniz varsa çekinmeden anlatın doktora. Sağlık bu ihmale utanmaya sıkılmaya gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…