- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
yani bu konuda bilgili olmaya gerek yok ki
siz idrarınızı yaptıgınız yerin neresı oldugunu bilmiyor musunuz?
valla cok sasırdım suan
yaşınız kaç
sabahtan beri gitmem icin direniyorum bunu okuduktan sonra ben bi wcye kosayim gorusuruz
gecmis olsun bu arada INSALLAH duzelir sorunun
Ben idrarin nerden geldigini biliyorum ama .. Yani cok tutup kendimi zorladigim icin hasar gormus olabilirmi diye korktum.. Anlamadiniz beni
idrar yolu iltihabı falan olmadığına eminsen kaslarınla ilgili bir problem olmuş. Ama kızlık zarı değil sevinmeli mi bilmiyorum bu durumda..
Ben de idrar yolu iltihabı olduğumda tutamıyordum. Bir gün dediğin gibi sokakta koyvermiştim. Sonrasında da kan geldi ve gece ateşlenip acile gitmiştim. Böbrek taşı düşürmüşüm o da iltihap yapmış :)
yani bu konuda bilgili olmaya gerek yok ki
siz idrarınızı yaptıgınız yerin neresı oldugunu bilmiyor musunuz?
valla cok sasırdım suan
yaşınız kaç
Valla tutmakla gidiyorsa benimki gideli epey oluyor.
Fakat alakası yok.İkisi bambaşka şey.
Zarınızdan önce sağlığınız mühim olan.
Kiz zar elbetteki umrumda degil.. Acaba olabilirmi diye sordum o kadar.. Tabiki sagligim önemli.. Cok korkmus durumdayim su an..
Kesinlikle öncelikli düşünceniz sağlığınız olsun
Basit bi zarın varlığını kafanıza takmayın lütfen
Yoo. Valla degil cok korktum .. Aklima bin turlu sey geldi
Insan bazen bazi konularda cahil olabiliyo.. Bende bu konularda cahilim biraz. Kusura bakmayin.. Bu siteyi ve sizi cok seviyorum.. Sagolun degerli fikirleriniz icin. Burdan cok sey ogreniyorum
Valla oyle bir cagdayiz ki artik ortaokula gidenler bile cok iyi biliyor bazi seyleeri hele ki elimizin altinda internet varsaaa :97::97:
Ya yanlis anlasildi .. O konunun uzerine yogunlasilsin istemedim sordum sadece.. Elbetteki umrumda bile degil vallahi.. Bi an agzimdan cikmis oldu. Uzuldum simdi yanlis anladi harkez.. Zar muhabbetleri zatenyeterince cildirtti herkezi
allah iyiliğini versin yaaa ne alakası var zarla idrar tutmanınevet kasların zayıflıyo tuta tuta mutlaka doktora git utancak korkcak bişey yokki bunda ilerde daha büyük problem olur hem dua et böbreklerine idrar kaçmamış böbreklerinde zarar görebilirdi tuta tuta
Gergin bir döneme denk geldiniz.Ondan bu tepkiler
Geçmiş olsun.
Taktiniz siz bana.. Bilmiyo olamazmiyim. Illa rencidemi etmek gerekiyo. Yardim etmek fikir vermek istiyosaniz verin.. Belki cahilim olamazmi.. Ne var bunda bu kadar kucumseyecek ya
Hayir size takmadimsadece son zamanlarda zarla ilgili cok sacma sapan konular oluyor da ondan bu tepki
Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?