iDRARiM. Cok utaniyorum

Tesekkur ederim. Sorunum bekaret degildi aslinda yanlis ifade ettim.. Doktor randevu aldim oldugu gibi anlaticam evet.. Tabi kacirmadan ulasabilirsem oraya :))

gecmis olsun.doktorunuza gidin en kısa zamanda.
gecer insallah,zor bir durum ya

Kötü birşey değildir inşallah ama yinede ihmalkarlik edip pişman olmaktansa gitmelisin dr a sagliginla bir mi neyden utaniyorsun? Anlayamadığım sigara içerken nasıl tutmak hoşuna gidiyordu onu Çözemedim

annem aynı sorunu yaşıyor bacım bugün doktora gittik o çatal mı ne diyorlarya o şeye yattı baktı doktor görünüşte hiç bişey olmadığını söyledi küçük bi kutuya bişi koydular patolojiye o kutudaki neyse onu gönderdik kan ve idrar tahlili istedi patoloji sonucu martta çıkcakmış kan ve idrarda pazartesi hallolcak bide ilaç yazıverdi bu kadarcık yani sizinde doktorda yaşıcağınız içiniz rahatlasın bu durumu yaşayan bi siz değilsiniz sonuçta doktordan utanmayın sakın sizin gibi dünya kadar hasta yatıyor onun önüne bian evvel doktora gitmelisiniz.. inşallah kötü bişey çıkmaz çabucak iyileşirsiniz.. geçmiş olsun

Kötü birşey değildir inşallah ama yinede ihmalkarlik edip pişman olmaktansa gitmelisin dr a sagliginla bir mi neyden utaniyorsun? Anlayamadığım sigara içerken nasıl tutmak hoşuna gidiyordu onu Çözemedim

Sigara bitsin öyle tuvlete gireyim.. Ne bilim sacmalik iste

Ayy cob sagol canim ya

Yine mi bekaret!
Neyse..
Benim kızkardeşim de tutar idrarını, hoşuna gidiyormuş allah allah o nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Yaptığı zaman da afedersiniz ama bira rengi gibi sapsarı ve baya kokulu yapar(sifon çekme adeti yok pek) Kaç defa uyardık ama hala aynı. Bence tuvalete gitmeyi ihtiyaçtan ziyade zorunluluk haline getir, azıcık gelse de yap. Ayrıca bol su iç, özellikle evdeysen su içmenin suyunu çıkar.
Doktora git tabi sakın utanma, onun için gayet sıradan bir durum bu. Ne sıkıntın varsa anlat çekinme. Geçmiş olsun..

ay bende tutuyorum hep dısarda gıdemıyorum pis gelıyo dısarsı bana hep evde gidiyorm.ama o kegelı bılıyodum ben sürekli yapıyorum.bundan sonra tutmayım madem bende cok saol bılgılendırdıgın ıcın.

Sigara içerken tutmak hoşuna mı gidiyordu? :26:

Allam daha neler duyacağım

Sagol canim. Hatamin farkindayim artik sik sik giderim tuvalete.. Disardada olsa tutmam.. Bi iyileseyimde ayy baska sey istemem

Ayy sakin sakin tutma. Inanki sonradan geldigini bile fark etmiyon bi anda asagi iniyo.. O utanci anlatamam.. Sen sagol mesajin icin

Ayy sakin sakin tutma. Inanki sonradan geldigini bile fark etmiyon bi anda asagi iniyo.. O utanci anlatamam.. Sen sagol mesajin icin

ben böbrekte tas yapıyo biliyodum sadece.dısarda wclere oturmaya ıgrenıyorum cok zor durumda kalınca peçete serıp oturuyorum napim ayakta yapamam.dısarda wc gıttıgımde eve gelıp o kot makineye ben duşa o moddayım dısarda kendımı yıkayamıyorum cunku evde bol bol yıkıyorum cunku.öyle yap cek yapıyo kımısı ben rahat edemiyorum.çiş mikrop sonuçta.hem günahta öyle.ama artık tutmayım inşallah dısardanda mikrop kapmam.keşke bizde erkekler gibi ayakta yapabilseydik ne güzel olurdu :)

ben yargılamıyorum da cidden altında yatan sebebi merak ettim nasıl hoşunuza gidiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…