İett şoföründen dayak yemek mi ?

Olurmu öyle polise gidiceksin kadın olduğun için taciz bu .Çok suçlu .hiç bekleme .
 


vay adi var
 
plaka aldın mı acaba yorumlara bakmadım.. keşke anında polisi arasaydın.otobüstekiler de şahit olurdu.
 
plaka aldın mı acaba yorumlara bakmadım.. keşke anında polisi arasaydın.otobüstekiler de şahit olurdu.
plaka yok canım ama otobüs belli saati belli arabadakiler o kadar umursamazdıki o kadar bağırmama bir ağızlarını açıp dur demediler şok oldum şahit falan asla olmazlar
 
Teeee.. işte tam benlik bir olay bana rast gelecektiki.. kırardım kemiklerini şımardı bunlar..geçmiş olsun .konu sahibi sesini yükseltirsen.valla tırsıyorlar..bazen bunun terside oluyor geçen bindim metrobüse anamlara gidiyom haliyle sıkışık sağolsunlar bizim insanımız çocuklulara yer veriyor banada verdiler. hemen şoförün arkasındayımm.. 25..26 yaşlarında bindi genç bir adam.. tam şoförün yanında duruyor. şoför ona hitaben arkalar boş ilelermisin insanlar rahat binsin dedi. çocuk şoföre sert bir şekilde abi sen şimdi beni oraya gönderme abdestimimi bozmak istiyorsun dedi..laa bu ne diyo bi arkama baktım tuhaf bir durum yok kadınlı erkekli insancıklar var.. şoför burayı sıkıştırıyorsun insanlar geçemiyor arkası boş dedi gene ..genç sinirli sinirli.abdestim bozulur abi sen napmaya çalışıyorsun dedi. oğlum kucağımda oğlum ses tonundan tırstı ben gencci uyardım yavaş konuş burda çocuk var. dedim bu sefer bana döndü.. sizi abdest bozanlar demezmi bana..ne diyosun lan dedim çocuğa ..ağzını topla yırtarım o ağzını senin oğlumu yanımdaki kadının kucağına oturttum ayağa kalktım..genç hafiften diklenir gibi oldu. zaten tahammül edemiyorum bu tiplere gözünün üstüne bi koydum şaştı feleği.şoför durdu metrodakiler gence kızdı kapıyı açtılar attılar adamı dışarı. oğlum ağlıyor susturdum . tabi konuşmalar etraf duruldu.. oğlum yüzümü tutarak anne niye dövdün.onu dedi mahzun mahzun.sen üzülme kaşınmıştı oğlum dedim ve ananesine gittik. diceksinizki bir kadınsın ve ne cesaret vurmak arkadaşlar 4 senedir AİKİDOYA gidiyorum bu özgüven ordan geliyor.
 

buda tam ahlaksızmış haketmiş
 
iyi cesaret vallahi.
Ne desem bilemedim.
 


bayıldım tek kelimeyle ya... hahahha helal sana ya favorimsin
 

ahahah süper o kafayı geçirmek benim de favorilerim arasında kısmetse bir gün birine nasip olacak bakalım

konu sahibi işte yanında biber gazı olacak boca edeceksin suratına.. polise de adam kaçırma dersin ki ona teşebbüs etmiş zaten..
 
Geçmiş olsun canım,peşini bırakma,amirlikte yalan söylemişler belli hangi otobüs,hangi hat hepsini bilirler.
 
Aynen canım o biber gazı varya adamın anasını belletiyor.kadınlar taşıyın yanınızda sıkıverin böylelerine haa baktınız olmuyor sıkın ve kaçın
 

Harikasın işte bundan bahis ediyorum ben kadın gücünüzü kullanın ağlayın gerekirse el kaldıramıyorsanız bakın nasıl toplanıyor millet bunlar rahatlığı susanlardan alıyor zaten o an paniklemeyin sakin olun.

Metroda tıklım tıklım iş çıkış saati millet sıkışık zorla biri girdi kapı ağzındayız sonrada ite kaka binen amca yanımda ki kıza bağırdı sende kaysana sıkıştık burda ama imkansız kız ilerleyemez kız hey allahım dedi yerinden kıpırdamadı.

Sesini yükseltti amca kıza sana diyom kaysana ve kızdan müthiş cevap ; "Amca seç kime kayayım he başka bi bişey yapılamaz artık burda" bizi gülme aldı, amca mırım kırım etti indi zaten .
 
Aferzln kız bu abdest yüzünden yaşlı adama elim değdi diye otobüsde nerdeyse dayak yiyordum üstüme yürüdü güya beni dövecek (sanırım evdeki hanımını dövüyordu) bende çantayı o zaman kafasına geçirdim dini ne hale getirdiler ,işte her kuşun eti yenmez
 
Gene anacığımla kızkardeşime taa tuzlaya gidiyoruz oğlum var ama daha bebek olduğu için arabasının içinde uyuyor kerata. bindik anam 73 yaşında ee çıtır değil bu kadın yer yok. neyse ayakta gidiyoruz otobüste hemen yan tarafımızdada 2 tane genç oturuyor. ve uyukluyorlar. bir durak sonra bir yaşlı amca daha bindi. hemen anamın yanında gidiyoruz ama gözüm gençlerde ses çıkmıyor şimdilik bende ee yol uzun kadıköyden t ee tuzla anamın kemik erimesi olduğu için başladı kıpraşmaya bir ayağını dinlendiriyo öbürünü indiriyo filan filan yaşlı amcada zorda . dayanamadım gitim gençlerin yanına omuzlarını dürterek ablacım hastamısınız dedim uyanıklar.. uyandılar.. yoo değiliz dediler. ee çokmu yorgunsunuz dedim yada sınavınızmı vardı dedim yarı şaşkın hayır dediler.. eee peki dedim şurda iki tane yaşlı var niye yer vermessiniz..şaşırdılar kekelediler ee şey işte uyumuşuz da görmedik falan filan.. bende zaten o yüzden o şekil düşündümde uyandırdım sizi dedim.neyseki kalktılarda oturdu iki yaşlı insan uyku numarası yapıyor uyanıklar..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…