İett şoföründen dayak yemek mi ?

geçmiş olsun canım. etraf maganda dolu. geçenlerde kız arkadaşımla arabasında avmnin tam girişindeyiz. ama feci otoparka giriş, tıkalı. sıramızı bekliyoruz.nerdeyse 15 dak. dır sıradayız..
bir açıkgöz yandan girmeye kalktı, yol vermedik.
giremezsin dedik. el hareketlerimizle.
arkamızdaki arabanın önüne geçti. arabadan indi. geldi saldırdı. neden yol vermedik diye.
iyiki kapı kilitliydi. açmaya kalktı.
hem açıkgözlük yap,o kadar sırada bekleyenin hakkını ihlal et. biz buna izin vermeyince saldır. bağırdı sonra giderken bagaja tekme attı.
resmen can güvenliğimiz yok

Norwe git şikayet et.
Kameralar var artik illa ki görünür.
Yanina kalmasin o gerizekalinin.
ettim canım o benden önce polisi çağırcam diyor hadsizliğe bakar mısın
yaptığı yetmiyor birde suçlu ve güçlü olıuyor ahlaksız
benimde işim vardı dişçiye gidiyordum dedim bu adi için sağlığım yeterince bozuldu uzatmak istemedim zaten kendi de toz oldu geri döndüm baktım ne peronlarda var ne amirlikte. amirliğin ordaki şoförler yok mok diyor eminim tuvalete grmiştir korkak dayak yicem diye tek gitmedim yani babam da çok sinirlendi

Bu evcilleştirilemeyen itlerden Türkiye'de çok var. Çok geçmiş olsun Norwegian.

sağol tatlım gerçekten kuduz gibiydi

yok ne müşyeri memnuniyeti adam benim varlığımı saymıyor baksana duymazdan geliyor umarım onun basına daha kötüleri gelir kimse bakmadı canım arkada rraç trafiği oldu bir şoför indi sonra gittiler yani beni kurtarmak değil Değerli MAGANDA yı kurtarmak içindir oda
Psikoloji bozuk adam ya , şikayet etseydiniz.
ettim canım ama adalete güvenmiyorum

evet aynen oyle çete ve magandalar :S gerçekten insanı nefret ettiriyorlar hayattan
şikayetle falan olmaz. kuytu köşede sıkıştırıp ağzından kan gelene kadar dövmeli böylesini!

sanırım bundan anlar haklısın

yerden taşı alıp kafasına geçirirdim şahsiyetsiz ahlaksız kadına şiddet uygulayan eller kırılsın diller kopsun inşallah ayyyy çok gerildim yaaaaa

bende canım inşallah bir daha yaşamam ama bir daha da bunlara birşey demem canımı sokakta bulmadım bu şerefsizlere teslim edeceğim

oky çok korkunç ben anlamıyorum bu özgüven bu hadsizlik nerden geliyor
oğlum erkek oğlum diye büyütülmekten mi ?
yoksa tamamen içsel mi
gerçekten bu magandaların emirlerine uymamak canını hiçe saymak gibi birşey heralde artık.
çok teşekkür ederim

Aslında kız çocukları tekvando kursuna mutlaka gitmeli

cezaların hafifliğinden,yaptırımların azlığından.
şimdi siyasette bir konu açacağım.

Bianet'in yerel ve ulusal gazetelerden, haber sitelerinden ve ajanslardan derlediği haberlere göre, erkekler 2014’te en az 281 kadın öldürdü, 109 kadın ve kız çocuğuna tecavüz etti / tecavüz girişiminde bulundu, 560 kadını yaraladı, 140 kadın ve kız çocuğuna cinsel tacizde bulundu.

Erkekler 2013’te 214 kadın ve 10 çocuğu öldürmüş, 167 kadın ve kız çocuğuna tecavüz etmiş/tecavüz girişiminde bulunmuş, 241 kadın ve kız çocuğuna şiddet uygulamış, 161 kadın ve kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmuştu.

konu böyle devam ediyor.

Bu tipler herhalde kadın pazarlıyordur ve her gördüğü kadına aşağlık muamelesi yapıyordur ,çok var bunlardan

Demek ki kadınlarımız erkek değil canavar yetiştirmiş devamıda gelecek sanırım

adalet olmadığına emin olduğumdan yaptığım şikayetin havaya gitceğine eminim
çünkü hep böyle oldu

Fotorafını çekip belediyenin web sitesinde şikayet edip onu meşhur edecektin
adalet olmadığına emin olduğumdan yaptığım şikayetin havaya gitceğine eminim
çünkü hep böyle oldu

İnanmıyorum ya şaka gibi... Terbiyesiz herif.. Birşeyler yapın şikayet edin yanına kalmayacak değilmi yaptığı?

Ben gittim taekwondoya, şu an biri beni dövmeye kalksa hayatta uygulayamam ki öğrendiklerimi.
Mal gibi kalırım, kaldım da zaten ..
İçten gelmesi lazım onun.
Orada eldivenlere ve yahut karsinda ki tüm önlemleri alinmis arkadaşa vurmak kolay...
Biber gazi en iyi çözüm sanirsam.
Aslında kız çocukları tekvando kursuna mutlaka gitmeli

Aslında belediye bu elemanları nereden seçmiş nasıl seçmiş keşke bir gazeteci bunuda araştırsa , sanırım çok şikayet var bunlarla ilgili , ve adamlar anormal

Hep geçici çözümler acaba elektro şok mu daha iyi ama toptan bunları işten atmak daha iyi olacak veya kadın şoför meseleyi çözer

Otobüse binen erkekler de yasanir o zaman da .
Artik tiksinir oldum bu magandalardan.
Hep geçici çözümler acaba elektro şok mu daha iyi ama toptan bunları işten atmak daha iyi olacak veya kadın şoför meseleyi çözer

Yakında istanbula pembe otobüsler gelirse şaşmayın derim ben

Keşke bağırıp yardım isteseydin ortalık kalabalıklaşınca polisten destek alıp bıraktırmasaydın o an soğukkanlı olmaya özen gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…