şimdi bi senaryo yazıyorum: bundan sonra ne olacak...bence iffetle ali ihsan evlendikten sonra aliihsanın kızı (ki boşuna gelmemiştir,londralardan. elbet filmde bi etkisi varki geldi) ile cemil arasında bişeyler olacak. cemil iffetden ve ihsandan intikam almak için nile kanca takacak onu etkileyerek ağına düşürecek....iffet de bunu görecek midesine kramplar girecek.
şimdi bi senaryo yazıyorum: bundan sonra ne olacak...bence iffetle ali ihsan evlendikten sonra aliihsanın kızı (ki boşuna gelmemiştir,londralardan. elbet filmde bi etkisi varki geldi) ile cemil arasında bişeyler olacak. cemil iffetden ve ihsandan intikam almak için nile kanca takacak onu etkileyerek ağına düşürecek....iffet de bunu görecek midesine kramplar girecek.
İzlediğim en heyecanlı dizi bence iffet...Hele ali ihsan iffeti sevecek diye kalbim pır pır izliyorum vallahi
Ya şu cemil pisliği kıskançlıktan geberiyo ya benim içim de buzz gibi oluyo oh ne güzell...Bu nille arkadaş olması ali ihsanın da hoşuna gitcek daha bi sevcek bence iffetiYa araya bayram gircek gene bi hafta vermiycekler off yaa
iffet bu hafta gene özel bölüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?