İffet Star Tv

6.bölümün özeti

İntikam yemini eden İffet'in hayatında yepyeni bir sayfa açılmıştır artık. Patronu Ali İhsan Bey ile arasındaki yakınlaşma ise karşısında bir cephe oluşmasına yol açmaktadır. Fakat Ali İhsan Bey'in kızı Nil'in yurtdışından dönüşü, malikanede dengeleri değiştirecektir.
İffet ile Ali İhsan arasında bir şeyler olduğunu düşünmeye başlayan Cemil, giderek Betül'e daha çok ilgi gösterir, daha yakın davranır. Bu esnada hastaneden taburcu olan Ahmet ise Cemil'e karşı bilenmektedir.
Cemil ile Betül'ün yaklaşan düğünleri, İffet'in elindeki en büyük kozu kullanması için biçilmiş kaftandır. Ancak bu düğün, beklenmedik bir trajediye sahne olacaktır.

şimdi bi senaryo yazıyorum: bundan sonra ne olacak...bence iffetle ali ihsan evlendikten sonra aliihsanın kızı (ki boşuna gelmemiştir,londralardan. elbet filmde bi etkisi varki geldi) ile cemil arasında bişeyler olacak. cemil iffetden ve ihsandan intikam almak için nile kanca takacak onu etkileyerek ağına düşürecek....iffet de bunu görecek midesine kramplar girecek.

Aaayy süpersin :) banada öyle geliyor valla.

yeminle aynı şeyi bende düşündüm seyrederken

evet sinema filminde iffet fotomodel oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzlediğim en heyecanlı dizi bence iffet...Hele ali ihsan iffeti sevecek diye kalbim pır pır izliyorum vallahi
Ya şu cemil pisliği kıskançlıktan geberiyo ya benim içim de buzz gibi oluyo oh ne güzell...Bu nille arkadaş olması ali ihsanın da hoşuna gitcek daha bi sevcek bence iffeti Ya araya bayram gircek gene bi hafta vermiycekler off yaa

iffet ve nilin iyi anlaşması evet ali ihsanı sevindirecek
ama ben o abladan korkuyorum nili iffete karşı kullanacak gibi kesin iffetin eksik yanlış bişeylerini bulup nile iffeti kötüleyecek

iffet o çiyan kadına nasılda fısıldadı amaa tam nikahta ohh olsun kadın buz kesti

iffet o çiyan kadına nasılda fısıldadı amaa tam nikahta ohh olsun kadın buz kesti

iffet bu hafta gene özel bölüm kızlar

Belliydi böyle yapacakları zaten...off:26:....Bayram diye hep böyle yapıyorlar...Zaten geçen haftalarda da vermediler bütün hafta beklemiştim halbuki yeni bölümü
İzlerken iffetin babası cemili şeyinden bıçakladı sandım ohh demiştim ama meğer karnından bıçaklamışş sonra göründü kan

Son düzenleme:
Yaaa madem öldürücen kalbinden bıçakla o zaman dimi. Şimdi adam hapise girecek iffet kardeşini alacak yanına ona birşey der İhsan'ın ablası zaten. Ama kardeşinin foyası çıkacak ortaya nişanlısı ile birlikte oldu yaa.. Zaten daha da birlikte olurlar onlar kadın karşı koyamayacak. İffet gol attı resmen kızı evlenirken söyledi ki müdahele edemesin ve hep vicdan azabıyla kalsın diye. Kızına da söyleyemez ohhh olsun onaaa.. Ali İhsan tabii ki İffet'e tutuldu bile. Yaa Cemil hayatındayken Ali İhsan olsa İffet ayrılmak isterdi zaten ağlamadı mı ayrılıcaklar diye. Zaten evlenmeye gönlü olan İffetti ne saçma yaaa..

ne saçma ya özel bölüm olması
arife günü sonuçta izlenir di yani
2 bölümde 1 özel bölüm koyacaklarsa iyi vallahi reytingleir iniverirse görürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…