İffet Star Tv

Valla ben İffet'in babasını tebrik ediyorum ne kadar namus derdine düşüp İffet'i dövsede neticede kızı,candır,kandır İffet'in namusuna sahip çıkmalı ya ölecek(gerçi bıçaklamaya ne kadar ölecekse),ya evlenecek diğer taraftan Betül'de salmıyor işler çok karışık ama bence İffet ile Ali Rıza Bey arasında bişrşeyler olacak hatta evliliğe kadar gidecek aha buraya yazdım kızlar :90::90:

kız ali rızayla ne olsun iffetin eski zamanlarının (ferhunde)kaynatası ali ihsan o

Amanınn ali ihsan iffetle evleneceğini söyledi
Nasıl hızlı gelişti böyle olaylar ne güzelDarısı diğer bölümlerin başına

kızlar dizi biterken çalan şarkının adı neydi bayıldımmmmm ona

Canım ben de tam onu araştırdım tam biterken Halil Sezai - Paramparça
Facede hep paylaşanlar oluyodu da hiç dinlemedim açıp Meğer ne bomba parçaymış haa
Özellikle dizinin bitmesini bekledim ki yükleyen yüklesin internete diye

saol cnm sorduğum gibi hemen cevaplamışsın bni merakta bırakmadın bulamasaydım çatlardım:))))

kızlar yüzüğü verdiği yerdemi bitti evlenme teklifini kabul etmedi....netten izledimde anlamadım...

evet şarkı muhteşemmm götürüyor derinlere

yaa neden kabul etmedi yaaa.....hayatı kurtulacak ama cadoloz ablasından çok çeker....birde kızı ne cırlak çıktı bee içindeki şeytanı çok erken çıkardıı

Bence kabul etmemesiniz sebebi babasının hapiste olması ve tecavüze uğraması.Oysaki ali ihsanın bunlardan haberi var.Bunları açıkladıktan sonra teklifi kabul edecek:)

Bence kabul etmemesiniz sebebi babasının hapiste olması ve tecavüze uğraması.Oysaki ali ihsanın bunlardan haberi var.Bunları açıkladıktan sonra teklifi kabul edecek:)

evet gerçekleri söyleyemedği için kabul etmeyebilir...kızını öyle gördü ,sonra kızın dedikleri var....

kızıda halasını etkisindene ziyade yediği halt ortaya çıkacak diye istemiyor....

yoksa iyi bir kız gibi...

sonuçta evlenecek biliyoss

aslında halil sezai meşhurdur ama ismen değiğlde cismen duyulmus nedense daha cok :)))
incir reçelinin başrolünde ki elaman işte bu paramparça parçası ordada çalıyordu sesi ve parçaları süper

normalde dizileri izlerken hep değiştirme ve sıkılma gereği duyarım reklamlarda falan ama iffeti eşimle çok çok merakla izliyoruz..gerçekten dizi çok güzel..inş filmine benzemez bu başka yerlere gider..normalde filmindede çok kez evlenme teklifini kabul etmiyor müjde ar,ve kötü yollara düşüyor sonra evleniyor....inş dizide böyle olmaz..ama iffet bence cemale acı çektirmek ve zenginliğiyle elinde oyuncak etmek için ali ihsanı kullanacak..bu arada ali ihsan rolündeki adamın gerçek ismi ne bilmiyorum ama gerçekten hem rolüne hem tarzına bayılıyorum..çok yakışıyor..çokta karizma....ben dizide en çok tabiki dileğe ve gülene sinir oluyorum bir insan eşşek kadar adam olmuş kardeşine bu kadar karışırmı..halbuki bilmiyoki gülen asıl or.sp....önde gideni.. en küçük kardeşiyle beraber oldu hala ali ihsan bana bunu nasıl yapar diyo..ulan senin yaptığın ney...kaynınla beraber oldun utanmaz dimi..sinir oldum akşam...şişkooo şeyyy........iffet yesin içsin öyle halası olduğuna dua etsin bi çıpıda işini bıraktı kadın yiğeni için..gerçekte böyle halalar varmıdır acaba? hayalllll..neyse yeni bölümü sabırla bekliyorum..cemilllll aaahhhhh cemillll daha çok bakarsın o pencereden mayıl mayıllll.....ohh sana az bile.........yönetmene sağlıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…