Şu Gülin denen kadın ne kadar itici yahu
ayyy bu dilek uyuzu gitmemişmi? evden....adam güle güle dedi hala ne yüzsüz yaa..iffete zehir edecek hayatı kesin......yandıki ne yandı.....sonunda kabul ediyo teklifi anladığım kadarıyla....ama işi çok zor...cemilde kayınpederle papaz oldu eeeeee başkasının parasının altında köle olursan sonun budur.....gururun yoksa başın dik kendi emeğinle bir yere gelmezsen hep ezilirsin cemil beyy....sana az bileeee
duymaz mukaddes duymaz
irkeğim duysada o ayrıbu ayrı ama hakkaten kibar adam
tüh ya ali ihsanın kızı eroin alıyo...güzel kız,iyi rol yapıyor
bence cemilin kaynanası kocasına söylüyor iffete tecavüz ettiğini...adama sana demezsem uyuyamam vs. gibi laflar etmişti...ondan adam ters yapıyor olabilir....baksana kadın yollamayacağım kızımı ayrı eve dedi...
iffete gelince çok sıkıntı çekecek ali ihsanla evlenerek..tabi evlenmesede çekecek...biri yoksulluktan biride çetrefilli insanlardan...ali ihsanın kızıda tehtit edecek iffeti bence...babasının yanında iffete iyi davranacak o yokken fena olabilir...
Bu aralar bütün dizileri kacırıyorum ben yaaa
Yarın netten izleyeceğim son yayınlanan bölümü, İffete evlenme teklifi ediyormus.
Kız eroin mi alıyorr, hiç öyle birine de benzemiyordu..
izle reçelim izle.evlenme teklifi müthişti yaabana noluyosa duygulandım bak
evet eroin alıyor,iffet görüncede ona kızıyor.çok şeker kız ama ya
ali ihsan gibi kocam olsun daaa ne isterim :123: evlen kurtul:124:
Şarkı varya o şarkı bizi duygulandırdı bence
Ali ihsandan daha iyisini bulacağını ikimiz de biliyoruz zhebaniçaktırma
evet kesin ondan kızıyor cemilin kayınpederi.....öğrendi kesin....insan kızını parayla mutlu edermi...gerçekleri elbet öğrendiğinde yıkılacak kızı....evet ihsanın kızıda ne salak hemen inandı halasına..şimdi hemen evlilik olduğu için daha çok inancak halasına ve el birliği ile üzerine gidecekler..ama cemilide öğrenip iffete karşı o eve sokacaklar bence....ihsan kurtulsun sırf iffetten diye ortalığı bulndıracaklar..iffetin adımlarını artık çok iyi atması lazım..eski hayatına çok dikkat etmesi lazım..bana dizinin sonunda ihsan cemille iffeti vuracak gibi geliyo nedense..içime öyle doğuyor..onlar birbirini affedecek unutamayacak bayağı sonra bence.....ihsanda bunu yediremez kendine gibi geliyo bakalım..olaylar nasıl cereyan etcek..ihsanın erkek kardeşide eksik kalmaz bence bu serüvenden...ama güzel dizi....filmine benzemesin.....ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?