İffet Star Tv

ali ihsan ne romantik ya çok hoştu aşk bu işte bu her şeye ve herkese rağmen

iffetde iyi yaptı hayır dedi.bi sürü kötü olay yaşadı biraz dinlensin bence

ali ihsanı kaçırmasın ama yaa...çok romantik,çok kibar ve kültürlü

zebuşum, baklava dilimli erkeğin duymasın bu söylediklerini, bak ben sana sölim ( Mukaddes )

izleyemedim ya bu bölüm vaktim olduğunda netten izleyeceğim bugun..

duymaz mukaddes duymaz

irkeğim duysada o ayrı bu ayrı ama hakkaten kibar adam

tüh ya ali ihsanın kızı eroin alıyo...güzel kız,iyi rol yapıyor

ayyy bu dilek uyuzu gitmemişmi? evden....adam güle güle dedi hala ne yüzsüz yaa..iffete zehir edecek hayatı kesin......yandıki ne yandı.....sonunda kabul ediyo teklifi anladığım kadarıyla....ama işi çok zor...cemilde kayınpederle papaz oldu eeeeee başkasının parasının altında köle olursan sonun budur.....gururun yoksa başın dik kendi emeğinle bir yere gelmezsen hep ezilirsin cemil beyy.... sana az bileeee

bence cemilin kaynanası kocasına söylüyor iffete tecavüz ettiğini...adama sana demezsem uyuyamam vs. gibi laflar etmişti...ondan adam ters yapıyor olabilir....baksana kadın yollamayacağım kızımı ayrı eve dedi...

iffete gelince çok sıkıntı çekecek ali ihsanla evlenerek..tabi evlenmesede çekecek...biri yoksulluktan biride çetrefilli insanlardan...ali ihsanın kızıda tehtit edecek iffeti bence...babasının yanında iffete iyi davranacak o yokken fena olabilir...

İple çektiğim tek dizim iffett Sanki ben öcümü alıyorum şu cemilden....Gerçi ali ihsan olsun cemili kim görür ki....
Geçen hafta çalan şarkıyı ben hala bıkmadan dinliyorum 50 bininci kez Halil sezai

duymaz mukaddes duymaz

irkeğim duysada o ayrı bu ayrı ama hakkaten kibar adam

tüh ya ali ihsanın kızı eroin alıyo...güzel kız,iyi rol yapıyor

Bu aralar bütün dizileri kacırıyorum ben yaaa
Yarın netten izleyeceğim son yayınlanan bölümü, İffete evlenme teklifi ediyormus.

Kız eroin mi alıyorr, hiç öyle birine de benzemiyordu..

bir kizin basina olmadik seyler geliyor vede kizin basina devlet kusu konuyor gerci olmayacak bise degil belki binde bir böyle seyler yasaniyodur ya öbür iffetler ne olucak hersey bu kadar basit degil artik biktik hep ayni konulardan böyl seylerde ancak dizilerde olur zaten ilerki bölümlerde de eminim iffete tecavüz eden eski sevgiliside ihsan beyin söferi olur ailecek gecinip giderler

evet kesin ondan kızıyor cemilin kayınpederi.....öğrendi kesin....insan kızını parayla mutlu edermi...gerçekleri elbet öğrendiğinde yıkılacak kızı....evet ihsanın kızıda ne salak hemen inandı halasına..şimdi hemen evlilik olduğu için daha çok inancak halasına ve el birliği ile üzerine gidecekler..ama cemilide öğrenip iffete karşı o eve sokacaklar bence....ihsan kurtulsun sırf iffetten diye ortalığı bulndıracaklar..iffetin adımlarını artık çok iyi atması lazım..eski hayatına çok dikkat etmesi lazım..bana dizinin sonunda ihsan cemille iffeti vuracak gibi geliyo nedense..içime öyle doğuyor..onlar birbirini affedecek unutamayacak bayağı sonra bence.....ihsanda bunu yediremez kendine gibi geliyo bakalım..olaylar nasıl cereyan etcek..ihsanın erkek kardeşide eksik kalmaz bence bu serüvenden...ama güzel dizi....filmine benzemesin.....ama..

Ya Ali İhsan olduktan sonra cemili kim görür ya
Ben İffetin yerinde olsam şu saatten sonra Cemilin suratına bakmam, mis gibi koca adayını bulmuşum....Gene ortalığa düşmeden adam gibi birine vardı yalnız çok büyük şans...Keşke herkes bu kadar şanslı olabilse gerçek hayatta da...

Bu aralar bütün dizileri kacırıyorum ben yaaa
Yarın netten izleyeceğim son yayınlanan bölümü, İffete evlenme teklifi ediyormus.

Kız eroin mi alıyorr, hiç öyle birine de benzemiyordu..

izle reçelim izle.evlenme teklifi müthişti yaa bana noluyosa duygulandım bak

evet eroin alıyor,iffet görüncede ona kızıyor.çok şeker kız ama ya

ali ihsan gibi kocam olsun daaa ne isterim :123: evlen kurtul:124:

izle reçelim izle.evlenme teklifi müthişti yaa bana noluyosa duygulandım bak

evet eroin alıyor,iffet görüncede ona kızıyor.çok şeker kız ama ya

ali ihsan gibi kocam olsun daaa ne isterim :123: evlen kurtul:124:

Şarkı varya o şarkı bizi duygulandırdı bence
Ali ihsandan daha iyisini bulacağını ikimiz de biliyoruz zhebani çaktırma

filminde Cemil eve giriyordu adam evde olmadığı zamanlarda evde zaman geçiriyorlardı felan ve İffet'in evde olmadığı bir gün, İffet'in kız kardeşiyle yalnız kalıyorlardı ve Cemil ona tecavüz ediyordu. Bu dizide öyle olabilir sonuçta yine bir kızkardeş bu dizide de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…