- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
dejavu beni duyuyormusun
filminde Cemil eve giriyordu adam evde olmadığı zamanlarda evde zaman geçiriyorlardı felan ve İffet'in evde olmadığı bir gün, İffet'in kız kardeşiyle yalnız kalıyorlardı ve Cemil ona tecavüz ediyordu. Bu dizide öyle olabilir sonuçta yine bir kızkardeş bu dizide de var.
yaprak dökümünde o yılan bakışlarına sinir olduğum ferhundenin, bi gün iffet olarak karşıma çıkıpta ona üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.çok güzel oynuyor rolünün hakkını veriyorbu cemilde adi satılık adamın teki ama çokta yakışıklı yani
yaprak dökümünde o yılan bakışlarına sinir olduğum ferhundenin, bi gün iffet olarak karşıma çıkıpta ona üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.çok güzel oynuyor rolünün hakkını veriyorbu cemilde adi satılık adamın teki ama çokta yakışıklı yani
Merak ettim izliim şu İffeti
Kızlar, İffet ve Halası neden evde kalıyor.. Ali İhsanın ablası evden mi kovdu ?
Teşekkür ederim canım.dilek iffeti yazlık eve gönderdi maaşınada zam yaptı ama yazlık evde kimse yok tabi. saimede kovmak istedi yapamadın şimdi sürgünemiyo gönderiyon kimse benim yeğenime böyle yapamaz dedi ikiside ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?