İffet Star Tv

yaprak dökümünde o yılan bakışlarına sinir olduğum ferhundenin, bi gün iffet olarak karşıma çıkıpta ona üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.çok güzel oynuyor rolünün hakkını veriyor bu cemilde adi satılık adamın teki ama çokta yakışıklı yani

Bence İffet'in kızkardeşine Cemil değilde sanki Ali İhsan'ın erkek kardeşi tecavüz etmeye kalkışacak gibi gözüküyor. Dizi de Cemil'i daha bir vijdanlı tutmuşlar en azından içi sızlıyor bir daha böyle bir işe kalkışacağını sanmam İffet'in babası hapiste olduğuna göre İffer'in kız kardeşi mecbur Ali İhsan'ın evine gelicek ve herşey burdan sonra başlıyacakmış gibi geliyor ben senaryoyu böyle tahmin ediyorum ama olmaz dediğim yanlarıda yok değil çünkü senaryo tahmin ettiğim gibi işlerse finale bir kaç bölüm kalmış oluyor Herşey bir yana bence Cemil tecavüz etmez.. Ben Ali İhsan'ın kardeşinden şüpheleniyorum hep. :)

filmini hiç izlemedim ama bana göre cemil nimete tecaAvüz etmez.çok pişman hala iffeti seviyo iffete bakarken gözlerinde hala ona karşı bi sevgi pişmalık utanç hepsi var:) zaten tecavüzü betülün anasıda babasıda öğrendi yakında betülde öğrenir boşanır bunlaar.

ben cemilin saçlarına gözlerine bayılıyorum..oğlumun saçlarıda öyle olur inş.....çok güzel saçları....

Aynen katılıyorum canım,Cemil konusuna gelince eskiden yani şu Karadağlar'da oynadığı zamanlar benimde hoşuma gitmiyor değildi hani,ama şimdi pekte öyle gelmiyor belki simasına alışmamdandır bilemem de..

Son düzenleme:
bu hafta kimseler izlemedimi???

ben şimdi netten izledim...bu hafta sıkıcıymış....bikere aliihsanı fazla müzikli düşüncelere salmışlar tabi iffetide..

sonra ne kadar kötü karakter varsa bu hafta atakdaydı

dileğin birden memoli yıllarından tanıdığımız kurbağa gözlü kürşatı çıktı karşımıza...

zaten diğer kardeş ezik...gülin diğer kardeşi kandırıp ondan çocuk yapmaya
çalışacak ...ama bunu bizlere yedirirse senaristler yuhh derim...

gülinin ali ihsan için öldüğünü görüyor erhan...sonra ali ihsanla nasıl yatağa girecekte olacak bu işler..

işin tuafı...iffetin yanında sadece ali ihsan var ...hizmetci bile tripte...

dilek,gülin,erhan,hizmetci emine,şimdi bide ömer eklendi...

hepsi iffetin kuyusunuu kazacak tipler....eee kim bu kızın yanında

ali ihsanın kızıda tam keş çıktı....ve bence cemil betülü boşayacak...aynııı yıllar önceki türk filimlerindeki gibi ali ihsnaın kızı ile birlikte olacak...çünkü iffet şimdi yüz vermiyor kovuyor....istemiyor yaaa....

şimdi acı çeken cemil.....iffet evlenince bak ben onun iiçin boşandım o evlendi...diyecek ve kızla takılacak gibi geldi...

bemde bir filimde kötü karakterlerin saçma saçma işlerle doğruları bozmasına sinir oluyom bakalım haftaya ne olacak

iyice samaladılar.gülin hamile kalacakta ali ihsana yamayacak

iffetde hala cemill diye ağlamıyo mu deliriyorum.bazı hemcinslerimde akıl yok,cidden yok

cemil topal ayakla nasıl iffeti kaçıra biliyor anlamadım gitti...acaba diyorum iffet geri mi dönecek...yoksa cemille mi gidecek...tam orada bitti..ama yinede çok beğenerek izliyorum ..

O betül daha çok ağlar....Cemil de ne adammış bi vazgeçemedi şu iffet öfff Miisss gibi ali ihsan hazırda bekliyo iştee
Zaten cumartesi izleyemedim işim çıktı şansa bak yaa

Son düzenleme:
cemil kafayı nille bozdu. herkesin hayatını mahfetmeye yeminlimisin cemill

Kızlar, İffet ve Halası neden evde kalıyor.. Ali İhsanın ablası evden mi kovdu ?

dilek iffeti yazlık eve gönderdi maaşınada zam yaptı ama yazlık evde kimse yok tabi. saimede kovmak istedi yapamadın şimdi sürgünemiyo gönderiyon kimse benim yeğenime böyle yapamaz dedi ikiside ayrıldı

Kızlar yeni fragmanı izledim,İffet ile Ali İhsan Bey evlenmeye karar vermişler ,Cemil İffetle Ali İhsan Bey'in evliliğine müsade etmezmiş,sen kimsin de İffet'e karışıyosun kıza hem tecavüz et,ortada bırak hemde Betül'ün parası var diye onunla evlen var ya tam suratına tükürülcek adamsın Cemil! sinir oluyorum böyle tiplere..

ayyyyy aynen dediğim gibi olmuş cemil nile saracak aşık edecek kendine sırf iffete inat olsun diye

klasik banu alkan ümit besen filimleri gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…