Aman Nil de hemen yelkenleri suya indirdi ne bu canım sanki erkek bulamıyorda daha ne kadardır tanıdığı insanı evine sokuyor bir de öpüşüyor hem de evde. Bu kadar kolay olmamalıydı yanii. Ayrıca Ben İffet'in yerinde olsam Nil'e de, İhsan'a da herşeyi ve o o adamın kim olduğunu anlatırım ki zaten İhsan tecavüzü felan biliyor da İffet onun bildiğini bilmiyor ama çocuk düşürdüğünü bildiğini biliyor. Derim bu adam zorla bana sahip oldu sonra gitti komşu kızla evlendi bende bebeğimi düşürdüm sonra Cemil peşimi bırakmadı,kapıma geldi kaçımaya bile kalktı ama seni sevdiğimi söyleyince Nil ile benden intikam almaya çalışıyor kendisi evli ne işi var senin kızınla derim. Nil'e de söylerim. Ama bu sefer Nil sen kıskanıyorsun felan diyecek. O zaman Nil başka evde kalsın ne yaparsa yapsın madem beni dinlemiyor der Cemile'de yüz vermez. Dizi de en çok beğendiğim yer elbette Gülin'in mosmor olduğu sahneydi. İhsan'ın ablası dediği tüm sözleri yuttu ve nikah gecesi iyi laf koydu İffet ona ama keşke Gülin'in eşyalarını toplayıp gittiği sahneyi de gösterselerdi Saime'ye neler dedi Saime de ona cevap verseydi giderken süper olurdu.