İffet Star Tv

Zaten eski bir türk filminden uyarlama bu kızlar..Müjde Ar İffet rolünde.Yine arabada bi tecevüz..

cemil eve dönmeyi neden kabul etti merak içindeyim...erhanın kaza geçirmesi bence bazı şeylerin başlangıcı olacak...gülfemin hamile yalanı uzun sürmez ama ihsanı zora sokacağı kesin...iffet aynı şey kendi başına geldiği için uzun zaman evlenmeyi reddedebilir bebekten dolayı...ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar...yada erhan komadan çıkar gerçekleri ihsana tek tek anlatır büyük ihtimal..inş öyle olur...uyuz oluyorum gülfeme ve dileğe...salak dilek boynuzlarının farkında değil..ömere çok güveniyo ama büyük bir hayal kırıklığı ilerde onu bekliyo..ama ömer şirkette bazı kozları eline geçirmeden bu işi bırakmaz..para için dileği kullanacak....kör dilek..nil uyuşturucuyu bırakırsa cemile aşık olunca büyük olası bırakır...ne olcak bakalım ama dizinin gidişatı şuan filmine benzemiyo...

Ben filmine benzemediği için izliyorum açıkçası.....Müjde ar ı hiç sevmem zevk meselesi...Ama dizide tecavüz olayını hiç göstermedi ve es geçiverdiler bu benim çok hoşuma gittiği için izlmeye dvam ettim...Şu yapışkan cemil bnce nili kandırmaya çalışcak.....

iffet betüle ne güzel şeyler söyledi öyle..lafı gediğine koymak böyle bişey sanırım salak betül hala geri dön diye yalvarıyo cemile, anladın işte seni sevmediğini nasıl yaşıcaksın onunla..

cemil şimdide arabayı denize atıyo nedir bu araabnın cemilden çektiği

Bende İffet'i takip edenlerdenim. Bakalım yarın ki bölümde evlenecek İffet. :)

Pislik cemil yüzünde kızcağız mutlu olamiycak bence..Of ya ben de hevesle bekliyorum ama gölge düşecek bizim sevincimize de herhalde

erhan iyi bi karaktere dönüşüyr gibi.acaba o da nimete mi bulaşacak.
ayrıca cemil ve ihsanın kızı bundan snraki bölümlerin konusu olacak bence. kesin babasına ilişkisi olduğunu söyler. o da yemeğe çağır der iffetle destekler. snra kapı açılır ve yemeğe kazanova cemil gelir!
ondan snra da iffet ,nili vazgeçirmeye çalışır. o sana göre değil falan der. tabi tek derdi nili korumak da olsa içten içe cemili seviyordur. kız da en snunda şüphelenir ve şöyle der yoksa senmi hoşlanıyorsun cemilden.
bu arada cemilin kaynanası ve eşi tecavüz olayını gerçekten ortaya çıkarırsa planları tutarmı.iffet şikayetçi olmadan nasıl hapse tıkılacak acaba.

Aman Nil de hemen yelkenleri suya indirdi ne bu canım sanki erkek bulamıyorda daha ne kadardır tanıdığı insanı evine sokuyor bir de öpüşüyor hem de evde. Bu kadar kolay olmamalıydı yanii. Ayrıca Ben İffet'in yerinde olsam Nil'e de, İhsan'a da herşeyi ve o o adamın kim olduğunu anlatırım ki zaten İhsan tecavüzü felan biliyor da İffet onun bildiğini bilmiyor ama çocuk düşürdüğünü bildiğini biliyor. Derim bu adam zorla bana sahip oldu sonra gitti komşu kızla evlendi bende bebeğimi düşürdüm sonra Cemil peşimi bırakmadı,kapıma geldi kaçımaya bile kalktı ama seni sevdiğimi söyleyince Nil ile benden intikam almaya çalışıyor kendisi evli ne işi var senin kızınla derim. Nil'e de söylerim. Ama bu sefer Nil sen kıskanıyorsun felan diyecek. O zaman Nil başka evde kalsın ne yaparsa yapsın madem beni dinlemiyor der Cemile'de yüz vermez. Dizi de en çok beğendiğim yer elbette Gülin'in mosmor olduğu sahneydi. İhsan'ın ablası dediği tüm sözleri yuttu ve nikah gecesi iyi laf koydu İffet ona ama keşke Gülin'in eşyalarını toplayıp gittiği sahneyi de gösterselerdi Saime'ye neler dedi Saime de ona cevap verseydi giderken süper olurdu.

aynen öyle..hemen iki günde tanıdığın adamla öpüş..vay vay vay..ne salakça....bencede iffet herşeyi söylemeli nile söylesede gözü bişi görmez artık sanırım ama cemilin evli olduğunu en azından söylese bence bu iş biter..ama dizi işte kesin söylemicek...nil üzülmesin diye..saf rolde güya iffet....cemilde rahat rahat iffetin gözü önünde dolaşcak..yoksa ayrı düşerler buda dizi için olmayacak bişi......bence ihsanı sevemicek iffet aklı cemilde olcak hep..yazık ihsana..dileğin dedikleri başına gelmez inş...onada uyuz oluyorum adam boynuz takıyo otel odalarında salak dileğin paralarını yiyo ama dilek hemen inandı yine abisine inat o adama geri döndü..her halukarda ikiside yaptıkları evliliklerde pişman olcaklar..belki ihsan iffeti dizi sonu vurabilir bile cemille evde yakalarsa..filminin tersi olabilir...

fragmanı gördünüz mü kızlar,Cemil İffetin odasında Ve İffeti zorla öpüyor...o anda İhsan elinle çiçeklerle geliyor....Tam Cemile kovmak için kapıyı açıyor o arada Ali ihsanı görüyor....

Bakalım Cemil nasıl saklanacak..Yada yakalanınca ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…