İffet Star Tv

zaten biliyor canım evli olduğunu hatta bara gitimşlerdi yaa Nil karın nasıl izin veriyor barlarda gezmene dedi, Cemil de bizim ki mantık evliliği falan dedi. Nil de sevmiyorum demenin nazikçesi mantık evliliği dedi felan. Biliyor ama işte o bakışlarına felan hemen tav oldu yaa salak..

gerçekte kendine bu kadar adiliği yapmış birini değil o eve o kapıdan içeri bile adım atırmaz insan..ama dizi işte iffet unutmadı cemilini...salak..gül gibi kocası var oysa...hatta ekran başında çoğu kadının mumla aradığı bi adam..durumu iyi kalbi iyi insanlığı süper..sahiplenmesi süper.....cemille yeniden başlar ve ihsanı aldatırsa iffetin ne farkı kalcak o zaman cemilden betülden.....yeni bölümde yakalamaz odaya bi yere saklar sanırsam cemili..ihsanda içeri girip iffeti öpmeye falan kalkışınca cemil saklandığı yerde kesin kendi kendini yer öyle olur...zaten ihsan çicekle geliyo eve....eminim çakmaz aşkından davayı.....bakalım benim tahmin ettiğim gibimi olcak yazdım senaryoyu....yazık valla ben ihsana üzülürüm artık böyle devam ederse...adamın tek suçu sevmek....inanmak...bakalım neler olcak.....:44:

dizideki saçmalıklara bakın. cemil elini kolunu sallaya sallaya iffetin evine giriyor. ihsan yatak odasının karşısındaki odada iffet kapıyı açıyor kapatıyor ve ihsan görmüyor. ben deniz çakırı yaprak dökümünde başarılı buldum. iffette rolünü beğenmiyorum. dizide saçmaladı bence. baştan güzel başlıyor diziler genel olarak sonra saçmalıyor.

cemil iffeti öperken dikkat edin iffet hiç cemili itmiyor tokat atmıyor oda devam ediyor çünkü aklı hala cemilde salak bu kız yaa ali ihsan gibi dürüst biri dururken gerizekalı cemili sev

cemil iffeti öperken dikkat edin iffet hiç cemili itmiyor tokat atmıyor oda devam ediyor çünkü aklı hala cemilde salak bu kız yaa ali ihsan gibi dürüst biri dururken gerizekalı cemili sev

Orası ayrı bir saçmalık zaten. iffet o evde hanım halası hizmetçi :)) Diziler ısıtılıp ısıtılıp önümüze geliyor

Orası ayrı bir saçmalık zaten. iffet o evde hanım halası hizmetçi :)) Diziler ısıtılıp ısıtılıp önümüze geliyor

iffet madem hanım oldun halan sana hala hizmet ediyor onu geçtim bu cemilin karısıda maşallah çok geniş biri çıktı cemil iffetle gezio o kızla gezio üstelik kadın bunları görüyo boşanmam diyo bide ya güzelsin ailende senin yanında boşasana şu aptal para göz cemili

Cemili görümceyi birde ihsanın eski nişanlısını öldüresim var. hizmetçi emineyide. ohh iyi oldu görümceye adını bile unuttum valla :)) karısı hala seviyo cemili vardır yaa öle kadınlar

ayyy bu bolum superdi bnm sewgılımde bnı para için sattı iffet gibi kaldım ortada ayy inşallah bende bulurum bi tane ali ihsannn

iffetin en gıcık edici yanı sanırım nile cemilin aslında ona tecavüz eden adam olduğunu söylememesi..ben olsam kesin herşeyi anlatır..cemili evimden def ederdimm...ama iffet işte dizi bu.yoksa yuvasının yıkılmasını istemeyen o adamı eve sokarmı..halasının her zaman onun yanında olması çok iyi..zira iffet yanlız kalmamalı....dileğin düştügü durum çok komiğime gitti...zaten senaryoyu ben yazmış gibi anladım başına gelcekleri..çünkü aptal olmak lazım 2 milyon doları bi insanın hesabına yatırmak için....salakkk

ilk bölümleri hecanla izledim...ama ne zaman dilek o salak herfile işbirliğine girdi....

nil vazgeçti cemil ona sırnaştı izlemeyi bıraktım klasik hikaye.....cemil gider ihsanın kızı ile olur iffet onu unutamaz ama vicdan azabı duyar kocasını aldattığı için vs.vs... başlarını izlediğim için buradan yazılanlarla takip ediyorum artık

ahh Ali İhsan ahh, beni bul lütfen.
Çok karizmatik adam ya..

İffet cok güzeldi bu bölüm yine..
Davete katıldıklarında İffete yapılana sinir oldum ya, ama cevabını iyi verdi, pislikler.

Nil de artık yüzünü gösteriyor, salak Cemilin evli olduğuna da biliyor.
Ama Cemil de az değildi ha o nasıl bakışlar öyle insanın nasıl içi gitmesin..

Dilek bu kadar gercekleri göreceğini sanmıyordum

4 haftadır annem bende kaldığı için mecburen izliyorumm iffeti. ama bana göre saçmalıyorlar, biraz realite olmalı yahuuu,

1. si ali ihsan zaten iffete tecavüz edildiğini bilmiyor mu ? sölesin cemil olduğunuuuu
2. si nil okumuş yurtdışı görmüş akıllı ama evli bi erkekle birlikte oluyorr,
3. sü betüllllll, herşeyin farkında ve sesi soluğu çıkmıyorr.

bende senin gibi düşünüyordum ama
egerr iffet anlatsa hereşyi dizi nasıl ilerliycek?
evliinsanla birlikte olmanın okuması yurt dışısı yokkii arkadaşım

cemıl den nefret edıyorum sankı tipi kayık pis herıf hıc sevmıyorum ya nefret edıyorum ondan pek tiryakısı değilim filmin ama ne bılım sevmıyorum bırde su evdekı hızmetcı kız ona ne oluyorsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…