- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
aynen öyle..hemen iki günde tanıdığın adamla öpüş..vay vay vay..ne salakça....bencede iffet herşeyi söylemeli nile söylesede gözü bişi görmez artık sanırım ama cemilin evli olduğunu en azından söylese bence bu iş biter..ama dizi işte kesin söylemicek...nil üzülmesin diye..saf rolde güya iffet....cemilde rahat rahat iffetin gözü önünde dolaşcak..yoksa ayrı düşerler buda dizi için olmayacak bişi......bence ihsanı sevemicek iffet aklı cemilde olcak hep..yazık ihsana..dileğin dedikleri başına gelmez inş...onada uyuz oluyorum adam boynuz takıyo otel odalarında salak dileğin paralarını yiyo ama dilek hemen inandı yine abisine inat o adama geri döndü..her halukarda ikiside yaptıkları evliliklerde pişman olcaklar..belki ihsan iffeti dizi sonu vurabilir bile cemille evde yakalarsa..filminin tersi olabilir.. .
cemil iffeti öperken dikkat edin iffet hiç cemili itmiyor tokat atmıyor oda devam ediyor çünkü aklı hala cemilde salak bu kız yaa ali ihsan gibi dürüst biri dururken gerizekalı cemili sev
Orası ayrı bir saçmalık zaten. iffet o evde hanım halası hizmetçi :)) Diziler ısıtılıp ısıtılıp önümüze geliyor
iffet madem hanım oldun halan sana hala hizmet ediyor onu geçtim bu cemilin karısıda maşallah çok geniş biri çıktı cemil iffetle gezio o kızla gezio üstelik kadın bunları görüyo boşanmam diyo bide ya güzelsin ailende senin yanında boşasana şu aptal para göz cemili
4 haftadır annem bende kaldığı için mecburen izliyorumm iffeti. ama bana göre saçmalıyorlar, biraz realite olmalı yahuuu,
1. si ali ihsan zaten iffete tecavüz edildiğini bilmiyor mu ? sölesin cemil olduğunuuuu
2. si nil okumuş yurtdışı görmüş akıllı ama evli bi erkekle birlikte oluyorr,
3. sü betüllllll, herşeyin farkında ve sesi soluğu çıkmıyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?