İffet Star Tv

adam odaya girip öptü iffeti.o salakta hiç ses çıkarmıyo. ne cemilmiş yaaa

ali ihsan gibi bi adama bu yapılır mı

Yahu ben de kaç bölümdür anlayamadım gitti bu cemil nasıl görünmez gibi heryerde dolaşıyor sinsi pislik yaa
İffet de salağın önde gideni insan ali ihsana anlatmaz mı bak bu bana kötülük eden herif diye
Salak resmen ya of biz de salaklıklarını izliyoruz işte

hiç yani alii ihsan gibi bi adama bu yapılmamalı

ne cemilmiş yaa...aptal iffet bu kafayla daha çok sürünecen sen

Salak iffet salak salak salak.....Başaka diyecek bişey bulamıyorum...Ayrıca babasına da davranışına çok kızdım....Hanım oldu ya bizimkisi adamcağızı ezip geçebiliyo. Sanki istemiyo adam kızı iyi kıyafetler giysin iyi okullara gitsin..Ay cemil ayrı bi sinir sebebiii
Kriz geçiriyorum resmen arkadaş bu dizi yüzündenn....

Ayyyyyyy bende Cemeile sinir oluyorum.
İffette sölemiyoo yaa onada sinir oldum

İffet cok büyük hata ediyor, Ali İhsan öğrendiğinde o yüzden onunla evlendiğini sanacak.

Birde İffetin dili cok cabuk uzamadı mı ya

ne saçma bölüm yahu.annem izliyoda bende bakmak zorunda kalıyorum.1 saattir bi kaçamadı.komşular arabayı görünce jandarmaya haber vermişlerdi.ama tüfek sesine birşey demediler.

wayyy anasını EN YAKIN DOST EMRE ye bak ,,,adamın kuyusunu kazıomus anaaam ne safım yaa ne bekliyosan en yakınından bekle bosuna demiyorlar

pisss herif bende diodum heh ali ihsanın kız kardeşiyle olur bu da şimdi falan o tren garındaki tavırlarından tüüüğğğğğ pislük

valla o kadar sıkıcıydı ki oflaya poflaya bölük pörçük izledim. emre miymiş katil? yapımcıların çok acil müdahale etmesi lazım yoksa çok çabuk final yapmaları gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…