vay... vay.... vayyyy....... neler dönüyor burda yaaaaa bi de buna şirketi emanet edecektii
inanmıyorum yaa sonunda şok oldum en yakın arkadaşı emre çıktı ömeri öldürten..bide ali ihsan az daha bütün şirket yönetimini ona emanet edecekti... ...insan en yakınından bulur derler yaaa doğruymuş demek..artık emreden korkmak gerek...:18:bu arada cemilin iffeti kaçırma sahneleri hiç güzel olmamıştı yaa çok sıkıldım izlerken..gerçekciliği yoktu.. daha sahici olabilirdi...bu arada ben bu iffet rolündeki kızın adı aklıma gelmiyo.. dudaklarına acayip uyuzz oluyorum yaa bi tuhaf..doldurtmuşmu nee...iğrenç... ....ali ihsan cemil sayesinde hapisten kurtulduya başına tac eder cemili artık..salakk gözü kör bu adamın...bide nilin o iğrenç ağlaması yokmu...yüzünün her karesi ayrı yamuluyo..çok gıcık bi kız yaaa..diziden çıkar inş..
sonunu izlemewidm emremi çıktı öldürten zaten anlamıştım bakışlarından ben bişiyler?
nile bende uyuz oluyorum ilk başlarda yaprak dökümün neclasına benzetmiştim amaa
çok yamuk bir kız yaaaa surat şekilden şekile giriyor mübarekk
senaryosunda; brezilya dizilerinde bile görülmeyecek kadar muazzam mantık hatalarının bulunduğu, 'absürdleşme'de sınırların tanınmadığı, bir çok karakterin aynı gün, hatta aynı saat içinde 180 derece değişebilen karakter özellikleri göstererek kişilik sorunları yaşadıkları; günden güne saçma-salak bir hal alan bir dizi.
yani şimdi adamı şöför diye alan koca hiç mi öğrenemez karısının eski belasının kim olduğunu, hadi adam saf diyelim, kimse mi söylemez adama.
mesela şimdi betül öğrenmez mii kocasının nerlerde işe girdiğini, neredeyse yukarı mahalle-aşağı mahalle birbirinin içinde gibi görünürken. gerçi o da nasıl bir şeydir anlamak mümkün değil ya.
merak etmemek mümkün değil, bu dizinin senaryosunu yazanlar pardon ne yazması, senaryo karalayanlar ya da çızıktıranlar, hiç mi hayatın gerçeklerinden haberdar değiller.
yazık ediyorlar kendilerine, holivuta gidip fantastik sinemacılığın kralının dersini versinler amerikalılara.
hı bi de kızımız Nil....londralarda okumuş, fotoğrafçılık yapıyor, fotoğraf stüdyosu var, böyle sanatsal falan takılıyor. ama gidip bildiğin apaçi cemil'le takılıyor yawwww. bildiğin kenar mahalle bıçkını cemil' i görünce ayhş, oyhş falan diye bakışlar kayıyor kızda. cemil garsona "koçç!!!! getir bakalım hesabı!" ya da kızın bizatihi kendisine "kızzzzıııaaam!" falan deyince mest oluyor falan. lan hani noldu londra, fotoğraf, sanat, manat? NNN eyse biz ona londrada okuyamazsın dememiştik, adam olamazsın demiştik zaten..
Ayyy ben Emre'ye nasıl şok oldum, üzerimden atamadım yemin ederim bu kadar olur.. Bende diyordum ne kadar iyi adam aklımın ucundan bile gecmezdi.. aaa hala şaşırıyorum yaa...
En yakın dostu, şirketi ona bıraktığında da hiç şüphelenmedim, saf ben. :18:
Bu bölüm gercekten cok sıkıldım, salak İffet mutfağa gitmeyi en sonunda akıl edebildi. Bende sıkılıp kapamıstım ama o Emre olayı beni cok sasırttı..
müjde arı hiç sevmiyorum
Ben varım tatlım...
Dizi reklamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?