İffet Star Tv

vay... vay.... vayyyy....... neler dönüyor burda yaaaaa bi de buna şirketi emanet edecektii

dimiii bak unutmusum şirketi emanet edicekti bu emre pisliğine nalet gitsin sana...ayy cemil olmassaydı aboo düşünemiyorum,ama bu dizi öyle kolay kolay final yapmaz zannetmem,ama evet bi el atsınlar,2 saatlik dizide 1 saat ifftetin kaçmaya çalısmasını izledik,,bidaha izlemem (dermişimmm)

ben bu hafta izlemedim ya sıktı artık. Az başına baktım sonra film izledik eşimle. Çok saçma oldu yaa. Önce bir kaçırma girişimi zaten yapmıştı Cemil ama Ali İhsan'a birşey demedi İffet hanım. Hem Cemil'in anahtarı bulması, İffet'in çantasından telini alması çok saçma yaa.. Nil hemen yelkenleri suya indirdi bu kadar kolay mı yanii karısı da hiç neredesin demiyor parayı verdi olay kapandı hem Ali İhsan biraz araştırır dimi şoför almadan önce bir de hemen şirket ortaklığı vermeler, İffet'in hemen havalara girmesi off çeklecek gibi değil hem bir de dizi çok yavaş gidiyor. Ne olacağı zaten belli İffet yine ağzını açmayacak Nil'den kıskanacak sonra da Ali İhsan'a boynuzları takacak. Yalnız katil Emre miymiş. Ortaya çıktı mı, çıktıysa nasıl çıktı bir onu merak ettim.

inanmıyorum yaa sonunda şok oldum en yakın arkadaşı emre çıktı ömeri öldürten..bide ali ihsan az daha bütün şirket yönetimini ona emanet edecekti... ...insan en yakınından bulur derler yaaa doğruymuş demek..artık emreden korkmak gerek...:18:bu arada cemilin iffeti kaçırma sahneleri hiç güzel olmamıştı yaa çok sıkıldım izlerken..gerçekciliği yoktu..daha sahici olabilirdi...bu arada ben bu iffet rolündeki kızın adı aklıma gelmiyo.. dudaklarına acayip uyuzz oluyorum yaa bi tuhaf..doldurtmuşmu nee...iğrenç.......ali ihsan cemil sayesinde hapisten kurtulduya başına tac eder cemili artık..salakk gözü kör bu adamın...bide nilin o iğrenç ağlaması yokmu...yüzünün her karesi ayrı yamuluyo..çok gıcık bi kız yaaa..diziden çıkar inş..

Son düzenleme:

sonunu izlemewidm emremi çıktı öldürten zaten anlamıştım bakışlarından ben bişiyler?
nile bende uyuz oluyorum ilk başlarda yaprak dökümün neclasına benzetmiştim amaa
çok yamuk bir kız yaaaa surat şekilden şekile giriyor mübarekk

kısaca anlatayım izlemeyenlere....
ali ihsanı malum dileğin sevgilisi ömeri öldürtmekten içeri aldılar....sonra ali ihsan en yakın arkadaşı emreye ben burdan çıkamicam sanırım bütün işimin vekaletini sana vercem sen yönet şirketi bana bişey olursa dedi..tabi emre çıkıcaksın falan dedi merak etme dedi..sonra bu ömerin dostu olan kadın meğerse karısıymış..şu otelde birlikte olduğu..o dediki karakolda kocamı ali ihsan vurdu başından zeytinburnunda şu saatlerde dedi....ali ihsanda açıklamasında ben o saatte cemille birlikteydim yapmadım dedi....tabi cemil bu sırada iffeti aliihsanın yazlık evine kaçırmıştı gidelim buralardan diye onu ikna etmeye çalışıyordu..nil aradı cemili ve tanıklığına ihtiyacımız var babam anca o zaman serbest kalcak dedi....cemil gitmek istemedi bu fırsat bu fırsat kaçalım dedi iffete ama iffet ben kocamın yanında olmalıyım dedi cemilin çarşıya gidip geldiği sırada bağlı olduğu yerden kendini kurtardı ve silah alıp cemile gidicez karakola kocamı kurtarcaksın dedi cemil yok mok derken iffet ben o adam sayesinde hayata döndüm sen bana tecavüz etmiştin o bana sahip çıktı falan dedi cemili ikna etti ve gittiler...ali ihsanla o saatte trafikte olduğunu söyledi cemil..mobese kamerasındanda kanıtlanınca gerçek kurtuldu ali ihsan.
.en son sahnedede emre öldürdüklleri ömerin dostu olan kadına kaç buralardan senin yalan ifade verdiğin ortaya çıktı kurtulamadık ali ihsandan dedi ve bitti....şok oldum ben emreyi görünce..işin içinde başka bi adam olduğunu biliyodum ama emreden hiç şüphe etmemiştim açıkcası..bakalım emre bundan sonra neler yapcak..amacı şirketin ona kalması...ali ihsanı yok etmek ama iffet şirkete adım atarda işi kaparsa bişeycik yapamaz.....

senaryosunda; brezilya dizilerinde bile görülmeyecek kadar muazzam mantık hatalarının bulunduğu, 'absürdleşme'de sınırların tanınmadığı, bir çok karakterin aynı gün, hatta aynı saat içinde 180 derece değişebilen karakter özellikleri göstererek kişilik sorunları yaşadıkları; günden güne saçma-salak bir hal alan bir dizi.

yani şimdi adamı şöför diye alan koca hiç mi öğrenemez karısının eski belasının kim olduğunu, hadi adam saf diyelim, kimse mi söylemez adama.

mesela şimdi betül öğrenmez mii kocasının nerlerde işe girdiğini, neredeyse yukarı mahalle-aşağı mahalle birbirinin içinde gibi görünürken. gerçi o da nasıl bir şeydir anlamak mümkün değil ya.

merak etmemek mümkün değil, bu dizinin senaryosunu yazanlar pardon ne yazması, senaryo karalayanlar ya da çızıktıranlar, hiç mi hayatın gerçeklerinden haberdar değiller.
yazık ediyorlar kendilerine, holivuta gidip fantastik sinemacılığın kralının dersini versinler amerikalılara.

hı bi de kızımız Nil....londralarda okumuş, fotoğrafçılık yapıyor, fotoğraf stüdyosu var, böyle sanatsal falan takılıyor. ama gidip bildiğin apaçi cemil'le takılıyor yawwww. bildiğin kenar mahalle bıçkını cemil' i görünce ayhş, oyhş falan diye bakışlar kayıyor kızda. cemil garsona "koçç!!!! getir bakalım hesabı!" ya da kızın bizatihi kendisine "kızzzzıııaaam!" falan deyince mest oluyor falan. lan hani noldu londra, fotoğraf, sanat, manat? NNN eyse biz ona londrada okuyamazsın dememiştik, adam olamazsın demiştik zaten..

doğru diyosun aslında çoğu dizilerde bu hatalar var

başta güzeldi ilk bölümleri heyecanla izledim ama sonra hiçbir heyecanı kalmadıçok saçmalık var dizide ekran ömrü uzun sürmez bence

çok sıktı hele bu haftaki bölümünde sinir oldum tek heyecanlı olay emrenin pisliğinin ortaya çıkmasıydı onun dışında berbattı

Ayyy ben Emre'ye nasıl şok oldum, üzerimden atamadım yemin ederim bu kadar olur.. Bende diyordum ne kadar iyi adam aklımın ucundan bile gecmezdi.. aaa hala şaşırıyorum yaa...
En yakın dostu, şirketi ona bıraktığında da hiç şüphelenmedim, saf ben. :18:

Bu bölüm gercekten cok sıkıldım, salak İffet mutfağa gitmeyi en sonunda akıl edebildi. Bende sıkılıp kapamıstım ama o Emre olayı beni cok sasırttı..

Bana da öyle gelmişti Emre aynı öyle bir geçer zaman ki deki Süleyman gibiydi Ali İhsan Beyle yani öyle görünüyorlardı ama işte hayatta kimseye güvenilemeyeceği bir kez daha gözler önüne serildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…