- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
- Konu Sahibi nisanyagmru
-
konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açayım bari dedim. kızlar akşama misafir gelecek iftara akrabalardan içli köfte yapmaya karar verdik annemle ama yanına ne hazırlayacağımızı bulamadık sizce içli köftenin yanına neler gider bi fikir verebilir misniz ?
içli köftenin yanına soğuk dövmeli ayran çorbası, güzel olur ama sadece içli köftemi yapacaksınız?
İçli köfte ağır bir yemek olduğu için yanına fazla çeşit yapmaya gerek yok aslında.İçli köfte,yayla çorbası,zeytinyağlı bir yemek,semizotu salatası,patlıcan salatası birde börek yaptınız mı yeter.konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açayım bari dedim. kızlar akşama misafir gelecek iftara akrabalardan içli köfte yapmaya karar verdik annemle ama yanına ne hazırlayacağımızı bulamadık sizce içli köftenin yanına neler gider bi fikir verebilir misniz ?
Çek naptın yaww..Ayran aşı çorbası
Taze fasulye
İçli köfte + patates kızartması + küçük kase ile şekillendirilmiş pilav
Salata
İçecek
Tatlı
Olabilir
konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açayım bari dedim. kızlar akşama misafir gelecek iftara akrabalardan içli köfte yapmaya karar verdik annemle ama yanına ne hazırlayacağımızı bulamadık sizce içli köftenin yanına neler gider bi fikir verebilir misniz ?
Çek naptın yaww..
Icli kofte zahmetli bir is zaten,yanina sehriyeli yogurt corbasi,zeytinyagli taze fasulye,pilav icli kofte varken pilav yiyen pek olmuyo ama pilavsiz davette bi eksik oluyo.hatta pilav yap ustune tavuk dok.koftede etli zaten tavukda olur.salata,hosaf,tatli da zaten iftarin vazgecilmezleri,kolay gelsin.
Ayran aşı çorbası
Taze fasulye
İçli köfte + patates kızartması + küçük kase ile şekillendirilmiş pilav
Salata
İçecek
Tatlı
Olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?