İftar sorunu.?

@Maykay karıştırmışım yorumları. pardon. sen gitmemek için diyorsun. evet bunu ben de düşündüm ama bu şekilde de malzeme vermiş olacağım...

simdi soyle bir durum var bosama sebebiniz ahlaki bir durum degilse medeni insanlar gibi bosaniyorsaniz, evlilik bagi ile bagliyke birbirinizi topluma karsi mahcup etmeme gibi bir sorumlulugunuzda var bana gore, bu sizin toplum icinde yerine getirmenizx gereken bir gorev gibiyse esiniz gelmeli efendi gibi yemegini sizle yiyip kalkmali. Bence bir evli cift bosanma asamasinda da olsa bunu yapmali yani, tabi akli basindan insanlardan bahsediyorum.

Tamam iste birlikte yemek yersiniz erkekler gider kocanda eve doner sen arkadaslarinla kalirsin kahve icersin. Kocanla derdiniz cok mu buyuk yani birlikte toplum icine cikamayacak kadarmi kotusunuz ? Bosaniyormusunuz anlamadim ?
evet boşanma lafları edildi. şu an beklemedeyiz. ama 2 ayı geçkindir tadımız yok konuşmuyoruz her şeyimiz ayrı.
esimde maç yapıyor zaten onlarla.
daa iş benim onu oraya nasıl götüreceğim 1.
2. si de götürmek istiyor muyum..

Okudum konuları..
Anlaşılan bitmiş bu evlilik.
Ama laf vermek istememek veya emin olmamak o bu şu, her ne nedenle olursa olsun henüz bilinmesini istemiyorsanız, ille de gidecekseniz gidin.

Maça gideceksen, önce iftara gidelim, millete dert anlatmak istemiyorum, gidelim gelelim deyin, düpedüz.

Orda insanlar anlamaz bile kalabalıkta..
Eşiniz surat asar diye çekiniyorsanız, "başı ağrıyor" diye geçiştirirsiniz.

Gitmemek sizin için daha zor gibi. İki ucu pis değnek

çok haklısınız. ben de aynı fikirdeyim.
ama her zaman aynı fikri paylaştığımız insanlarla birlikte olamıyoruz.
eşim gerçekten çok cins.
normalde iyi, ama aramız kötüyse bunu belli eder.
daha çok gerileceksem ne gerek var diyorum.

ahlaki bir durum yok. geçimsizlik diyeyim. tam olarak bu bile değil inat.

bir de o kadar uzun süredir küslük var ki her seyimiz ayrı dedim ya, bu baya bi soğumamıza neden oldu. ondan böyle bişey istemeye hakkım var gibi bile hissetmiyorum.

ama ben gittim en iyi şekilde de yanında durdum onun bi arkadaşının özel gününde.

teşekkür ederim.
aynen öyle iki ucu ... değnek.
illa ki anlaşılıyor soğukluk vs.
düşünücem söyleme fikrini.

Eski konularınızı biliyorum eşinize bence daveti söyleyip idare edelim sonuçta onlar seninde arkadaşların bu sorumluluğu tek bana yukleme deyin zor olacak biliyorum ama eşinizle konuşmaktan başka çare yok gibi

Ben olsam yemek için ikna etmeye çalışırdım.Sonuçta maça da gidecek eee arkadaşınızında tayini çıkmış son yemek gibi birşey daha 3 gün var Allah büyük ikna etmelisin

O olcayto70 mylifemorr öyle mii diyosunuz kızlar...
söylemem gerçekten zor olacak çünkü zor ben de bu evliliği kafamda bitirmeye çalışıyorum.
tekrar bişey der mi kırılırım diye çok korkuyorum.

ama kendim için bi adım atmıycam değil mi..

Bence denemelisin en kötü reddeder iyi bir dille çok mahçup olurum alttarafı yemek de istemezsede ısrar etme tabiki karar senin kendi durumuna göre davran canım ama dediğim gibi bir şansını dene ne olacak ki

Canım ya ne zor durum sen onu idare ettiysem sıra sende de bu sorumlulugu tek bana yukleyemezsin de eğer gelmezse eşimi ikna edemedim gelmek istemedi de ole dümdük dinsiz in hakkından imansiz gelir

Sizin yaşadığınız bunalimlari yaşıyor gibi oldum anlattikca . Offff bu adama ne demeli bilmem ki.
Bak canım sen ondan son kez bir şey işte . Bu isteğini de yerine getirmezse artık tüm ipleri koparirsin. Yani ayriliginiz da kesinleşmiş olur. Böylece senin de kafanda her şey netlesir.
Ama bence reddetmeyecek bu teklifini

Ya reddetmeyebilir bunu. Ama ondan bişey istemek istemiyorum. Zor geliyor. Sen biliyorsun bütün konularımi.
Reddedebilir de. O zaman kendime kızar miyim.
Rabbim zor durumda olan herkese yardım etsin. Ama ben de ramazanı hiç böyle yaşamamıştim sıkışmış gibiyim zaten. Rabbim kolaylaştır diyorum.

o zaman ondan da isteme hakkiniz var ...

canim neden cekiniyirsunuz ki
yalniz gidin pasa pasa aramiz kotu dersin .
hic de ugrasma

canim neden cekiniyirsunuz ki
yalniz gidin pasa pasa aramiz kotu dersin .
hic de ugrasma
Öyle kolay olmuyor tanıdık tanımadık (eşleri samimi olmadığım hatta hoşlanmadığım kişiler de var) herkesin içinde aramız kötü dedikten sonra rahat rahat yemeğimı yiyip sohbet edebileceğimi sanmıyorum.

Ya beraber gidicez .
Ya da iyi bi neden bulup gitmiycem.

Başka bi seçeneğim yok gibi.

o zaman ondan da isteme hakkiniz var ...
Evet ama aradan çok sular aktı.
Hiç iletişim kurmuyoruz ya da olumsuz oluyor diyaloglar.
Kotuyuz işte . Birbirimiz üzerinde hiç bi yükümlülüğümüz yokmuş gibi.. Çünkü vazgeçtik bu evlilikten. Neyi kanıtlamaya çalışıyoruz derse diyorum...

oyle derse hakli bir soru sormus olur, siz neden insanlari bu kadar takiyorsunuz ki bosanma yakin degilmi nasilsa duyulmayacakmi neden kasiyorsunuz o zaman ben anlamadim. Rahatsizda gelemedi dersiniz karsinizdakilerde azicik insan halinden anlayan tiplerse desmezler olayi cok merakli tazelerse bosaniyoruz memnunmusunuz igrendiginize dersiniz. Yaki kimseye birsey demek zorunda degilsiniz, oraya arkadaslarinizla son yemeginizi yemeye gidiyorsunuz, anladigim kadariyla esinizle de arkadaslardi onlar , adam sirf sizin araciliginzla tanidi diye onlarla da gorusmeyi kestiyse kendi bilir. Kendiniz gidin o zaman

Ya ben olsam tek gider, keyfi yok gelemedi size çok selam söyledi derim, gelebilirse maç için gelecek derdim. (maç olacaksa o akşam)

anladim canim .
tayini cikan arkasina gelemeyeceni soyle uzulmez o da . o halloldu mu kimse bisi demez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…