- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Selam kızlar,
Gitmek zorunda olduğum is arkadaşlarım ve eşleriyle iftar yemeği var 3 gün sonra.
Ama eski konularımi bilenler bilir esimle aramız çok kötü.
Bahane bulmak istesem gitmemek için, iki arkadaşımız tayinci . Son yemeğimiz olucak. İlle ısrar ederler . Ben de zaten ne desem bahane bulunacağı için tamam demiş bulundum.
Eşime gidelim bi seferlik idare et diyemem gibi geliyor.
Aklımda Son dk hastayım bişey derim diye düşünüyodum. Ama iftar yapılacak yer çok yakında bi yer. Sonuçta iftar acicaksin orucluyken gel aç gidersin gibi şeylerle karşılaşabilirim ki haklılar.
Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.
Ne yapcagimı bilemiyorum.
Nasıl kivirabilirim ne dersiniz?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Tek gidemem herkese bi açıklama yapmam gerekir.
Selam kızlar,
Gitmek zorunda olduğum is arkadaşlarım ve eşleriyle iftar yemeği var 3 gün sonra.
Ama eski konularımi bilenler bilir esimle aramız çok kötü.
Bahane bulmak istesem gitmemek için, iki arkadaşımız tayinci . Son yemeğimiz olucak. İlle ısrar ederler . Ben de zaten ne desem bahane bulunacağı için tamam demiş bulundum.
Eşime gidelim bi seferlik idare et diyemem gibi geliyor.
Aklımda Son dk hastayım bişey derim diye düşünüyodum. Ama iftar yapılacak yer çok yakında bi yer. Sonuçta iftar acicaksin orucluyken gel aç gidersin gibi şeylerle karşılaşabilirim ki haklılar.
Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.
Ne yapcagimı bilemiyorum.
Nasıl kivirabilirim ne dersiniz?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Tek gidemem herkese bi açıklama yapmam gerekir.
Boşanmaya kadar geldi malesef.
Ve hiç konuşmuyoruz.
Birileri var diye de rol yapmaz yani. Anlaşılır.
Bide söyleyemem gibi gel diye. Kotuyuz çünkü .
Desem de gelir mi gelmez mi emin değilim.
Büyük bi yerde yaşamıyorum terminalde evin önünde. Her yer her yere 10-15 dk, bi ark kaza yaptı desem de kim diye sorarlar herkes birbirini tanır. Zaten o kadar büyük bi yalan söyleyemem. Havaalanı filan yok gitmeye kalksa git gel saatler surer maç yalan olur . Ama teşekkür ederim yardimci olmaya çalıştığın için. Vermek istediğin mantığı aldım ama o bulmam gereken bahaneyi bulamıyorum.Eşiniz arkadaşını havaalanından almak zorunda kalmış olsun, bırakmak zorunda kalmış olsun. Feribota bindirmeye götürmek zorunda kalmış olsun, almak zorunda kalmış olsun. Terminale götürmek zorunda kalmış olsun, terminalden almak zorunda kalmış olsun. Arkadaşı kaza yapmış olsun onun yanına bianda çıkıp gitmiş olsun. Eşinizin bi anda çıkacak herhangi bir işi olabilir sonuçta.Bi anda çıkabilicek bi sorun da yaratılabilir kolayca açıklama yapmak adına.Yani yerinizde olsam uydurucağım şeyi bulur ve iftara tek başıma giderdim. Eşimede söylerdim idare etmiceğin için böyle söyledim insanlara maçta bozma diye oldu bitti.
Dışarıda bir mekanda iftar yapacağız. O dediğiniz malesef imkansızRol yapma ihtiyaci hissetmemwk icin mesela iftardan sonra ev sahibine biz kizlar ayri kafinlar ayri oturalim falan ben sikildim desen ayri odalarda olsaniz belki ikiniz ixinde daha iyi olur
Yani bi şekilde hasta numarasi yapmam gerekecek sanırım. Yemeyecek büyük kısmı ama başka çarem yok galibaŞöyle yap o zaman regl oldum de çıkmicak durumdayım de ayy nereden bilecekler
Sen nasıl gittin ,çağırmadımı seni. Konuşmuş olmalı saNaçok haklısınız. ben de aynı fikirdeyim.
ama her zaman aynı fikri paylaştığımız insanlarla birlikte olamıyoruz.
eşim gerçekten çok cins.
normalde iyi, ama aramız kötüyse bunu belli eder.
daha çok gerileceksem ne gerek var diyorum.
ahlaki bir durum yok. geçimsizlik diyeyim. tam olarak bu bile değil inat.
bir de o kadar uzun süredir küslük var ki her seyimiz ayrı dedim ya, bu baya bi soğumamıza neden oldu. ondan böyle bişey istemeye hakkım var gibi bile hissetmiyorum.
ama ben gittim en iyi şekilde de yanında durdum onun bi arkadaşının özel gününde.
Yani bi şekilde hasta numarasi yapmam gerekecek sanırım. Yemeyecek büyük kısmı ama başka çarem yok galiba
O zaman bu kadar kötü değildi aramız. Konuşuyorduk tek tük .Sen nasıl gittin ,çağırmadımı seni. Konuşmuş olmalı saNa
Özür dilemiyorum ilk etapta kendi hatalarım için özür diledim . Kandildi zaten, uzamasini istemedim ama o böyle uzatan bi yapıda. Sudan sebepler olduğu için adım attım bu sebepten bitmesi komik olurdu çünkü.Mecbur yapıcaksın öğretmen tayfasının büyük çoğunluğu dedikodu yapmaya bayılır okulun kulislerinde dedikodunun yapılmasını istemiyorsan regl oldum de işin içinden çık. Gelip bakıcak halleri yok .
Evliliğin gerçekten bitti mi eski konulara bakıyorum ama ortada çok büyük bir sebep yok sudan sebepler büyümüş büyümüş almış başını gitmiş. Açıkçası eşin kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sende baya üstüne düşmüşsün hatalı sen diilsin sürekli niye bu adamdan özür diliyorsun
Yani bi şekilde hasta numarasi yapmam gerekecek sanırım. Yemeyecek büyük kısmı ama başka çarem yok galiba
Hiç umrumda değil şok filan olmaları. Olsunlar çok mu umurlarında olacak.Anlasinlar daha iyi hatta yavaştan aranizin bozuk olduğunu citlat ki sonradan şok gecirmesinler bosandiginizi duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?