İftar sorunu.?

Eşiniz arkadaşını havaalanından almak zorunda kalmış olsun, bırakmak zorunda kalmış olsun. Feribota bindirmeye götürmek zorunda kalmış olsun, almak zorunda kalmış olsun. Terminale götürmek zorunda kalmış olsun, terminalden almak zorunda kalmış olsun. Arkadaşı kaza yapmış olsun onun yanına bianda çıkıp gitmiş olsun. Eşinizin bi anda çıkacak herhangi bir işi olabilir sonuçta.Bi anda çıkabilicek bi sorun da yaratılabilir kolayca açıklama yapmak adına.Yani yerinizde olsam uydurucağım şeyi bulur ve iftara tek başıma giderdim. Eşimede söylerdim idare etmiceğin için böyle söyledim insanlara maçta bozma diye oldu bitti.

Eski konularinj biliyorum bence nihayetinde dusman degilsiniz mevzuyu kendisine ac olumsuz bir cevap alırsan isin icinden cikqmazsan sonra bu yola basvur bence

Aile bireylerinden biri rahatsızlandı de en mantıklısı bu yani diğer türlü kıvra işi zor görünüyor.

Boşanmaya kadar geldi malesef.
Ve hiç konuşmuyoruz.
Birileri var diye de rol yapmaz yani. Anlaşılır.
Bide söyleyemem gibi gel diye. Kotuyuz çünkü .
Desem de gelir mi gelmez mi emin değilim.

Rol yapma ihtiyaci hissetmemwk icin mesela iftardan sonra ev sahibine biz kizlar ayri kafinlar ayri oturalim falan ben sikildim desen ayri odalarda olsaniz belki ikiniz ixinde daha iyi olur

Büyük bi yerde yaşamıyorum terminalde evin önünde. Her yer her yere 10-15 dk, bi ark kaza yaptı desem de kim diye sorarlar herkes birbirini tanır. Zaten o kadar büyük bi yalan söyleyemem. Havaalanı filan yok gitmeye kalksa git gel saatler surer maç yalan olur . Ama teşekkür ederim yardimci olmaya çalıştığın için. Vermek istediğin mantığı aldım ama o bulmam gereken bahaneyi bulamıyorum.
Tek gitmem büyük ihtimalle.

Rol yapma ihtiyaci hissetmemwk icin mesela iftardan sonra ev sahibine biz kizlar ayri kafinlar ayri oturalim falan ben sikildim desen ayri odalarda olsaniz belki ikiniz ixinde daha iyi olur
Dışarıda bir mekanda iftar yapacağız. O dediğiniz malesef imkansız

Sen nasıl gittin ,çağırmadımı seni. Konuşmuş olmalı saNa

Yani bi şekilde hasta numarasi yapmam gerekecek sanırım. Yemeyecek büyük kısmı ama başka çarem yok galiba

Mecbur yapıcaksın öğretmen tayfasının büyük çoğunluğu dedikodu yapmaya bayılır okulun kulislerinde dedikodunun yapılmasını istemiyorsan regl oldum de işin içinden çık. Gelip bakıcak halleri yok .

Evliliğin gerçekten bitti mi eski konulara bakıyorum ama ortada çok büyük bir sebep yok sudan sebepler büyümüş büyümüş almış başını gitmiş. Açıkçası eşin kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sende baya üstüne düşmüşsün hatalı sen diilsin sürekli niye bu adamdan özür diliyorsun

belmiyum evet senin konularını yakından takip ediyorum ve acina ortak oluyorum. Ne kadar bekar da olsam sanki yaşıyor gibiyim seninle o duyguları. Rabbim yardım etsin ve bir çıkış yolu göstersin sana.
Anladım ki o arkadaşlar ile gitme isteğin pek yok gibi içinde çünkü tadın yok. Ama diyorsun ki bu yaz bosanacagiz ve aynı okula devam edicem. Bu durumda onunla gitme zaten bosanacaksin ve yakinda herkes ogrenecek. Millet simdiden anlasin yavastan ki sonradan apisip kalmasinlar bosandiginizi duyunca. Zaten teklif etmeye de gönlün yok haklı olarak bence etme de daha çok totosu kalkmasin.
Yani benim fikrim Ramazandan dolayi rahatsizlandigini söyle ve gitme. Eşin de maça giderse gitsin

Özür dilemiyorum ilk etapta kendi hatalarım için özür diledim . Kandildi zaten, uzamasini istemedim ama o böyle uzatan bi yapıda. Sudan sebepler olduğu için adım attım bu sebepten bitmesi komik olurdu çünkü.
Ama beni böyle hemen gözden çıkartacak birine guvenim kalmadı. Biticek sanırım.

Yani bi şekilde hasta numarasi yapmam gerekecek sanırım. Yemeyecek büyük kısmı ama başka çarem yok galiba

Anlasinlar daha iyi hatta yavaştan aranizin bozuk olduğunu citlat ki sonradan şok gecirmesinler bosandiginizi duyunca

Belmiyum not yazarak ya da mesajla davet et. Gelmezse de dktir et gitsin afedersin.tek git. Soranlara da keyfi yoktu, şiddetli baş ağrısı vardı, midesi kötüydü gelemedi de. Bu kadar herşeyi duygusal devasa anlamlara büründürme:)

Amma deve kini varmış adamda. İnsan biraz olsun yumusamaz mi karısını görünce. Sarılmak istemez mi en azından.
Bişey soracağım çok merak ettim. Sevgili iken ya da nişanlı iken de böyle kindar ve inatçı olduğunu gostermemis miydi biraz olsun?

Bu arada bence de anlasın insanlar niye çekiniyorsun ki tamam onlara aramız kötü deyip malzeme de verme ama boşanma gerçekleşirse onlar için de alışma evresi olsun madem önemsiyorsun milleti. O kadar ince düşünme, herşeyi nizamlı bir şekilde ayarlamak zorunda değilsin hele insanların düşünceleri bazında. Bırak olduğu gibi kalsın. Sen git arkadaşının vedasında yanında ol. Hem o evden dışarda bi hava değişimi olur

Anlasinlar daha iyi hatta yavaştan aranizin bozuk olduğunu citlat ki sonradan şok gecirmesinler bosandiginizi duyunca
Hiç umrumda değil şok filan olmaları. Olsunlar çok mu umurlarında olacak.
Hiç malzeme olmak istemiyorum
Bitince duysunlar . Bitti gitti derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…