İftar sorunu.?

Hakkınızda hayırlı olsun canım belki bunlar barışmanıza vesile olur gerçekten sizin için çok üzülüyorum

Cnm eski konularını da bir solukta okudum
Bu kadar kolay mı bir evliliği bitirmek bir aşkı söndürmek eşine konuşmak istediğini söyle dışarda buluşun ev değil kesinlikle

Ne yapmak istediğini sor gerçekten bitirmek istiyormuymus
Seni sevip sevmediğini sor ve eşlerin bu kadar uzun süre küs kalmasinin doğru olmadığını bunun uzaklasmaniza sogumaniza neden olduğunu söyle

Ve ikinizin de hataları olduğunu (arkadaslarinizin davetinden bahset) ya her şeyi arkamizda birakarak bu davete gerçek bir karı koca olarak gidelim yada şimdi şu an bitsin
Suruncemede birakmak canımı acitiyor de

Son atışını yap ve son sözü ona bırak
Bırak ki sen üstünden at sorumlulugu son görevini yap gerisini o düşünsün

Tamam derse senindir hala küslük yaparsa ters konusursa yazı tuzu bekleme aç davayı!

Bu konuşmaları da yaptım, Jest de yaptım adım da attım.
Artık bir şey daha yapabilecek durumda değilim.
Çünkü her seferinde istemedi ters tepti.
Gururumu incitti.
Kesin bi şekilde bitmesini istediğini, bu zamana kadar vakit kaybettiğinı senelerinin gittiğini söyledi.
Ben de bu kadar lafa artık hiçbir şey yapmam

O gelse bile pişman olup affetmemem gerektiğine inanıyorum.
Çünkü aylardır yaşadığım sıkıntıları ben biliyorum.

Eski Konularınıza da Baktım Belli ki Çok Kırılmışsınız ve Haklısınız Bu Konu ile Alakalı Değilde Evliliğiniz Hakkında Bir şey Söylemek İsterim Her ne Kadar Kırılmışsanız da Seviyorsunuz Galiba Kocanızı. Benim Annem Hep Şöyle Der '' Denizler Dalgalanmadan Durulmaz'' Umarım Evliliğinizin de Bir Şansı Olur Devam Edersiniz.

Yarejani canım benim konularımi biliyorsun.
Ben çok adım attım
Evliliğe yazık diye düşündüğüm için zaten yaptım bunları
Ama artık gerçekten bir adım daha atma niyetim yok isteğim de yok.
Çünkü evlilik bırakmadı ortada. Guvenim de yerle bir oldu.
Bi dahaki bırakacağı tarihi mi bekleyelim?
Evet çok zor bu kararı vermek ama benim için en iyisi bu galiba.
Ya da bi adım atılacaksa duzeltilecekse bunu o yapacak. Şart koyup ona göre bakıcam.
Ama ben hiçbir şey yapmam biliyosun her defasında daha kötü oldu.

İyilikten anlamıyor malesef

Bu arada evet annemin haberi var. Annem biliyor yaşadığım sorunları. Keşke hiç evlenmeseydin basiretimiz bağlandı engel olmadık diyor. Bi emek verilecekse ver pişman olma sonra diyor.
Ama ben o aşamaları geçeli epey oluyor.
Çok emek verdim ve her defasında aldım mükafatımı...

belmiyum çok üzücü gerçekten. Demek ki tükenmiş senin de mücadele isteğin sen kendini korumanın yollarına bak o halde. Seminerin son haftası da kalma orda, her an zarar yazar o evde bu şekilde yaşamak. Ve gerçekten kendisi devam ettirmek isterse de çok ciddi bir davranış, yaklaşım değişimi, istek görmedikçe de kabullenme onu bu şekilde

Bence başbaşa tatile çıkın geçmiş konuna göz attım da bence hala denemeye değer. Birlikte tatile çıkın, yakınlaşın... Görceksiniz nasıl da özlemişsinizdir birbirinizi. Bu akşamda belki buzları eritmek için bir başlangıç olur.

10 numarasın kız bencede öyle denemeye değer.

Arabada dönerken bi sürü söz dalaşına girdi.
Ben onu çok ariycakmisim bulamiycakmisim.
Giderayak li laflar.
Keşke gitsen dedim çok bile kaldın.
Sen beni çok ariycaksin ama iş işten geçmiş olcak dedim
Sen mutlu olmayı bilmeyen bi insansın mutlu olman gibi bi olasılık da yok. Hayatına girecek kişiye çok yazık dedim.
Sen çıktın mi ki filan dedi.
Ayrıldık mi diyor
Çoktan dedim.
Sinirlerimi çok bozuyor.

o böyle yapıyorsa tersine gitme aşkım hayatım neden böyle diyorsun de bakalım ne yapacak.

Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.

maca giden yemegede gidebilir sorun ne yemege gelemem sadaece maca mi giderim dedi yemekte erkekler yine olcak

Kocan nasıl bir egoyla büyütülmüş. Padişah muamelesi mi yapılmış erkek diye çok mu pohpohlanmış yoksa benim babaannemin yaptığı gibi sünnet olunca pipisinin ucunu mu yutmuşlar son örnek çok gereksiz oldu belki ama walla babaannem yapmış bunu. Sonra gel de sen o erkeklere "aman, azcık öte git de"
belmiyum karşıt cümlelerle cevap verme. Ne söylersen etki eder bu mankafa herife ona göre bişeyler söyle tamam alttan alma ezik olma ama "hiç düşündün mü...belki sen böyle yaptığın için ...tamam benim de şurda şöyle hatam vardır ama sen de çok gurur kırıcı rencide edici davranışlarda bulundun bi düşün, bi gözden geçir...kırgınlığını dile getir..gibi ya da işini senin dolduracağın cümlelerle cevap ver..yok sen beni ararsın çok bulursun gibi onun ergen triplerine sen de eşlik etme. Gerekirse ez onu bunu da söyleyerek belki azcık yontulur. Sen ifadeni, yöntemini değiştir. Bak biz de ne kavgalar ettik hala da ediyoruz ama birimizden biri hatasını anlayıp(karşı tarafın ifade şekliyle, kırgınlığını görerek) ağlayarak gidip ötekine sarılıyor. Demem o ki kırgınlığını dile getir, onu da görmek istemiyorsa

Yarejani çok doğru söyluyor çok şey yaptın belki ama biraz daha gayret evliliğin için değmezmi gururum kırıldı diyorsun artık kırılacak bişey kalmamiş son bir kez konüşmayı teklif etsen sakin sakin

Boşanmaya kadar geldi malesef.
Ve hiç konuşmuyoruz.
Birileri var diye de rol yapmaz yani. Anlaşılır.
Bide söyleyemem gibi gel diye. Kotuyuz çünkü .
Desem de gelir mi gelmez mi emin değilim.

Tek gidin o zaman. .

Ne için canim?
Giderken bari dik durayım
Öyle yapsam iyice onuru okşanacak.
Benden vazgecemezsin havalarında. Öyle hissettirmedim de. Bide dediğiniz gibi yapsam eyvah eyvah.
Kurtulsa ne olucak ki yine benim emeğimle bu evlilik? İyice şımarip tepeme çıkacak .
Beni istemeyeni ben hiç istemem kızlar.
İsteyecekse bu kişi o olmalı.

Yarejani bu arada evet canım çok pohpohlanmis. Simartilmis. Sancılarını ben çektim hep.
Konuşmak istemiyorum ki o istemeli bunu.

Bu arada maç iptal oldu ama arkadaşının karısı yine de çağırıyormus bizi. Eşli.
Ne diyeyim dedi.
Ben de yine surat asıp oturcaksan zor dedim.
Biz maç izliycez zaten dedi
Sen bilirsin dedim o zaman
Gidicez heralde en son ne dedi bilmiyorum ama iftardan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…