- 15 Mayıs 2016
- 252
- 140
- 18
- 44
Eşimin başka planı vardı iş yerinden yada arkadaşı gelmiş şehir dışından gibi...Selam kızlar,
Gitmek zorunda olduğum is arkadaşlarım ve eşleriyle iftar yemeği var 3 gün sonra.
Ama eski konularımi bilenler bilir esimle aramız çok kötü.
Bahane bulmak istesem gitmemek için, iki arkadaşımız tayinci . Son yemeğimiz olucak. İlle ısrar ederler . Ben de zaten ne desem bahane bulunacağı için tamam demiş bulundum.
Eşime gidelim bi seferlik idare et diyemem gibi geliyor.
Aklımda Son dk hastayım bişey derim diye düşünüyodum. Ama iftar yapılacak yer çok yakında bi yer. Sonuçta iftar acicaksin orucluyken gel aç gidersin gibi şeylerle karşılaşabilirim ki haklılar.
Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.
Ne yapcagimı bilemiyorum.
Nasıl kivirabilirim ne dersiniz?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Tek gidemem herkese bi açıklama yapmam gerekir.
Ne yapayım Yarejani
İlk gün ben oruclu olmamama rağmen yemek yaptım ve ona senin için de yaptım bu yemeği dememe rağmen, ben senden hiçbir şey istemiyorum bana iyilik yapmak istiyosan bişey yapma benim için filan dedi.
Anlamıyor hosaftan insanlıktan.
Ben de bu kadar olayın üstüne bayılmiyorum
Ama böyle görmedim işte. Ramazan böyle geçmez ,düşmanın olsa el uzatirsin.
Herkes kendi gördüğünü uyguluyor.
O girince mutfağa mecbur kalmadıkça ben girmiyorum ya da tam tersi. Mecburen ikimizin de kendi yemeğinde ilgilendiği zamanlar oluyor . Göz göze filan gelmemeye çalışıyorum. Ona çok kızgınim böyle zamanlar yaşattığı için bana.
Siz gidelm dedogıız de eşiniz gitmiyorum dese napardınız?İftardan sonra eşiniz maça katılacaksa öncesinde yemeğe de katılın, millet nerden alnlayacak aranızın kötü olduğunu.
Konunuzu okumadım ama işin ucunda boşanmak yoksa ben olsam eşime o yemeğe gidelim derdim, orda da millet içinde normal davranırdım. Zaten çok konuşmazsınız bile kalabalıkta..
Eşi gitmek istemiyor değil ki, adamın haberi yoktu en son okuduğumda...Siz gidelm dedogıız de eşiniz gitmiyorum dese napardınız?
Hiçmi ona karşı sevgin yok. Bazen insanın tartışmaları oluyor ve gözgöze gelince kıyamaz oluyor.Ne yapayım Yarejani
İlk gün ben oruclu olmamama rağmen yemek yaptım ve ona senin için de yaptım bu yemeği dememe rağmen, ben senden hiçbir şey istemiyorum bana iyilik yapmak istiyosan bişey yapma benim için filan dedi.
Anlamıyor hosaftan insanlıktan.
Ben de bu kadar olayın üstüne bayılmiyorum
Ama böyle görmedim işte. Ramazan böyle geçmez ,düşmanın olsa el uzatirsin.
Herkes kendi gördüğünü uyguluyor.
O girince mutfağa mecbur kalmadıkça ben girmiyorum ya da tam tersi. Mecburen ikimizin de kendi yemeğinde ilgilendiği zamanlar oluyor . Göz göze filan gelmemeye çalışıyorum. Ona çok kızgınim böyle zamanlar yaşattığı için bana.
Yok ben o soruyu o ıhtumale karsı napardınız dıye sordum. Aynı sey benım basıma geldi deEşi gitmek istemiyor değil ki, adamın haberi yoktu en son okuduğumda...
Böyle bir durumdaYok ben o soruyu o ıhtumale karsı napardınız dıye sordum. Aynı sey benım basıma geldi de
Aynı evin içinde yaşayabiliyorsanız aynı yemeğede gidebilirsiniz diye düşünüyorum.Eşine sorarsın gelirse gelir gelmezse kendin gidersin.Selam kızlar,
Gitmek zorunda olduğum is arkadaşlarım ve eşleriyle iftar yemeği var 3 gün sonra.
Ama eski konularımi bilenler bilir esimle aramız çok kötü.
Bahane bulmak istesem gitmemek için, iki arkadaşımız tayinci . Son yemeğimiz olucak. İlle ısrar ederler . Ben de zaten ne desem bahane bulunacağı için tamam demiş bulundum.
Eşime gidelim bi seferlik idare et diyemem gibi geliyor.
Aklımda Son dk hastayım bişey derim diye düşünüyodum. Ama iftar yapılacak yer çok yakında bi yer. Sonuçta iftar acicaksin orucluyken gel aç gidersin gibi şeylerle karşılaşabilirim ki haklılar.
Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.
Ne yapcagimı bilemiyorum.
Nasıl kivirabilirim ne dersiniz?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Tek gidemem herkese bi açıklama yapmam gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?