Sarma vardi aklımda, ugrasmis olurum, hemde sofrada bir çeşit olur diye ama zaten bugün zaman kalmadı. Parasında değilim olayın. Tatlı alıp giderizHazır tatlı alıp neden gitmiyorsunuz ki? Zaten çok yakın bir akraba değilse evde yapmak ucuza kaçmak diye algılanıyor emek verilmiş olsa da. Alın bir kutu gidin.
Aynen bana gelenler de pek eli dolu gelmez. Gecen hafta iftara davet ettim esimin arkadasini eli bos geldi. Cok sorun degil benim icin tatlim falan vardi zaten ama insanlar bir suru ugrasacak eli bos gitmek olmaz diye dusundum ama ne yapayim ne aliyim onu bilemedim.Bugune kadar bana davetli olarak gelenler bir kere olsun eli dolu gelmedi
Siz nezaketen disaridan birsey alip gidin ne oldugunun onemi yok evlerine hediye bile olabilir cunku ne de olsa onlar yemek icin a dan z ye herseyi almis olurlar sizin gotureceginiz yemek bosa olur
Gecenlerde bir yere iftara davetliydik pasabahceden cok guzel bir meyvelik alip goturmustum cok guzeldi hem de 25lira odedim kaliteli bir tatli kesinlikle daha pahali olurdu ve bosa giderdi diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?