iftar yemeği

amorfati_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
815
1.087
133
Kızlar, dert değil tabi ki ama bir sorum var.
Eşimin arkadaşı akşam iftara davet etti, anne baba kardesleriyle yaşıyor. Eşim de geliriz dedi.

Şimdi giderken ne yapmam lazım? Tatlı yaptırıp gitsek olur mu illa ki kendim bişeyler yapıp mı götürmem gerekir?
Eşimle disrdayiz işlerimiz var açıkçası pek zamanım da yok bişeyler yapmaya, aklım karıştı..

Teşekürler şimdiden :)

Hazır tatlı alıp neden gitmiyorsunuz ki? Zaten çok yakın bir akraba değilse evde yapmak ucuza kaçmak diye algılanıyor emek verilmiş olsa da. Alın bir kutu gidin.

Hazır tatlı alıp neden gitmiyorsunuz ki? Zaten çok yakın bir akraba değilse evde yapmak ucuza kaçmak diye algılanıyor emek verilmiş olsa da. Alın bir kutu gidin.
Sarma vardi aklımda, ugrasmis olurum, hemde sofrada bir çeşit olur diye ama zaten bugün zaman kalmadı. Parasında değilim olayın. Tatlı alıp gideriz

iki meyve suyu ya da kola al git biz öyle yapıyoruz çünkü tatlı zaten yapılmış oluyor .

Bugune kadar bana davetli olarak gelenler bir kere olsun eli dolu gelmedi
Siz nezaketen disaridan birsey alip gidin ne oldugunun onemi yok evlerine hediye bile olabilir cunku ne de olsa onlar yemek icin a dan z ye herseyi almis olurlar sizin gotureceginiz yemek bosa olur
Gecenlerde bir yere iftara davetliydik pasabahceden cok guzel bir meyvelik alip goturmustum cok guzeldi hem de 25lira odedim kaliteli bir tatli kesinlikle daha pahali olurdu ve bosa giderdi diye dusunuyorum

Bugune kadar bana davetli olarak gelenler bir kere olsun eli dolu gelmedi
Siz nezaketen disaridan birsey alip gidin ne oldugunun onemi yok evlerine hediye bile olabilir cunku ne de olsa onlar yemek icin a dan z ye herseyi almis olurlar sizin gotureceginiz yemek bosa olur
Gecenlerde bir yere iftara davetliydik pasabahceden cok guzel bir meyvelik alip goturmustum cok guzeldi hem de 25lira odedim kaliteli bir tatli kesinlikle daha pahali olurdu ve bosa giderdi diye dusunuyorum
Aynen bana gelenler de pek eli dolu gelmez. Gecen hafta iftara davet ettim esimin arkadasini eli bos geldi. Cok sorun degil benim icin tatlim falan vardi zaten ama insanlar bir suru ugrasacak eli bos gitmek olmaz diye dusundum ama ne yapayim ne aliyim onu bilemedim.
Sizin fikriniz guzelmis oyle bisey de olabilir aksam bakiyim, tesekkurler :)

yemege davet ediliyorsa bir insan ondan birşey beklenmez bana göre.
siz yanınızda bir baklava alın götürün..

yemeğe davetli gittiğim yerlere hep ya içecek ya da ufak bir hediye ile gittim. içecek sonraya kalabilir ama ev sahibi çok büyük ihtimal tatlı yapar ve ayıp olmasın diye götürdüğünüz tatlı servis edilince yapılan tatlı kalır :KK43:

Back
X