- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
öncelikle düşüncelerimiz uyuşmadığı halde güzel bi dille yanıtladıgınız için teşekkür ederim..
olabilir hak veriyorum sizede benimde kardesim öyledir illa ki sevdiği bişey olacak .. ama eşine yanlıs hatırlamıyorsam kıymalı yumurta yapayım demiş eşide olur demiş .. gelip bide 2 saat kala terslemesi mutfaga girip atarlanması hoş olmamış..
neyse diyelim umarım adamın yaptıgı bi seferliktir ..
Valla canım cocuğum yok çalışmıyorum yemek yapmaya üşeniyorum her gün, kadın çocuklu evde doğru düzgün bişeyde yok üşenmişe olabilir ne olur bunlar yeter dese adamAma mutfağa girmiş ben yapayım bi şeyler demiş mirin kirin etmiş yani..
hayır canım ben oruç tutamıorum fazla ilaç kullanıyuorum zaman zaman tutuyorumsormasi ayip sen kendin oruçmuydun ?
hani o tutuyor sen tutluyon diye mi havalara girdi esintovbe tovbee mubarek gun
orucu kendine tutuyin sevabinida kendine aliyon de bana bulasma de :)
Çok böyle, çocukça, olgun olmayan bir sebepten kavga çıkınca o insan gözümden düşer. Yemek yüzünden kavga çıkarmak da buna dahildir.evet canım beni anlamışsın boğaz yüzünden kavgayı çok ayıp buluyorum bizim evde ne bulsak yerdik beğenmemezlik olmazdı alışık değilim
yapıcı yorumlarınız için teşekkür ederim..Bosver ya güzel bir sahur yaparsıniz belki :) Git yanına kırıldığıni söyle. Gönlünü alır barisirsiniz inşallah
elbette öyle bende o düşüncedeyim ama bazı arkadaşların yorumla üslupları kaba ve kırıcı anlam veremiyorum öylelerine .. ve üzülüyorum öyle davrandıkları için ..Kavgaya gelmedik ki neden güzel bir şekilde cevap vermeyeyim ne güzel konuşuyoruz tartışıyoruz, öğreniyoruz; ) Aslında ben kıyma hiç sevmem belki de ondan şaşırdım :))
Valla öyle yumurta kırsam yemin ediyorum niye yumurta var demez sadeceOp başına koy kocani bizler neler çekiyoruz gör
ya kızlar sölemeden geçemicem birde karışık çerez almış ayıptır sölemesi ,her ramazan acayip bakar kendine meyvesi,çerezi,mevesuyu,normaldede düşkündür keyfine,akşama kadar oruç tutacağı için vitaminsiz kaldığını düşünüyor çok tuhaf gelior bana akşama kadar aç kalmakla kimse ölmez dyorum ama nafile takıntılı eşim..
Bunda tuhaf birşey yok ama. Bırakın yesin. Günler cok uzun çalışıyor güçten düşüyor insanlar.ya kızlar sölemeden geçemicem birde karışık çerez almış ayıptır sölemesi ,her ramazan acayip bakar kendine meyvesi,çerezi,mevesuyu,normaldede düşkündür keyfine,akşama kadar oruç tutacağı için vitaminsiz kaldığını düşünüyor çok tuhaf gelior bana akşama kadar aç kalmakla kimse ölmez dyorum ama nafile takıntılı eşim..
Benimki yemek konusunda çok bişey demez o konuda çok şikayetim yok başka konular var az çok biliyosun sende agresif insanla ugrasmak zor keskin sirke kupune zarar konuşur konuşur sonra hatasını anlar benimle normal konuşur şakalasır ben ağlarım sizlarim ne olmuş ki hiçbişey olmamiş havasindaValla öyle yumurta kırsam yemin ediyorum niye yumurta var demez sadeceyeriz ne olucak der zaten iftar içinde su olsa yeter diyor
Evet ben de evde huzursuzlugu hiç sevmiyorum. Kaybetme korkum var o yüzden asla kavga edemem eşim de çok şükür yapıcı bir insan o da kavgayı sevmez. Ama bazen bizim de başımıza açligin vurduğu oluyor yani ben de sınırlı oluyorum acken yalan yok ama Allahtan tekim de kimseye catmiyorum :))elbette öyle bende o düşüncedeyim ama bazı arkadaşların yorumla üslupları kaba ve kırıcı anlam veremiyorum öylelerine .. ve üzülüyorum öyle davrandıkları için ..
bende kıymayı çok severim
ya benim üzüldüğüm eşler hanımlarına böyle davranıyor ya çok üzücü ya evde boşa tatsızlık ..
Valla canım cocuğum yok çalışmıyorum yemek yapmaya üşeniyorum her gün, kadın çocuklu evde doğru düzgün bişeyde yok üşenmişe olabilir ne olur bunlar yeter dese adam
Ama işte koca var koca var
burcu başak yükselen boğa var gerisini sen düşün:)burcunu merak ettim boğa mı yoksam :) boğalar genelde boğazına çok düşkün olur benim kardesim kayınvalidem teyzem bogadır ve boğazına inanılmaz düşkündür ..
1 aydan bir şey olmaz Deniz söyle eşineya kızlar sölemeden geçemicem birde karışık çerez almış ayıptır sölemesi ,her ramazan acayip bakar kendine meyvesi,çerezi,mevesuyu,normaldede düşkündür keyfine,akşama kadar oruç tutacağı için vitaminsiz kaldığını düşünüyor çok tuhaf gelior bana akşama kadar aç kalmakla kimse ölmez dyorum ama nafile takıntılı eşim..
Evet ben de evde huzursuzlugu hiç sevmiyorum. Kaybetme korkum var o yüzden asla kavga edemem eşim de çok şükür yapıcı bir insan o da kavgayı sevmez. Ama bazen bizim de başımıza açligin vurduğu oluyor yani ben de sınırlı oluyorum acken yalan yok ama Allahtan tekim de kimseye catmiyorum :))
Benim de çocugum yok normalde ben de useniyorum ama ramazan olunca usenmiyorum :)) Tabi eş çok önemli ama ben oruçlu insana kiyamiyorum ya ne biliyim işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?