iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

Kavgaya gelmedik ki neden güzel bir şekilde cevap vermeyeyim ne güzel konuşuyoruz tartışıyoruz, öğreniyoruz; ) Aslında ben kıyma hiç sevmem belki de ondan şaşırdım :))

Valla canım evde elli ayaklı çocuk uok ama son ayımdayım kasılmalarım oluyo.. bizde bir gün önce memleketten döndük evde hiç bişi yoktu eşim 5 bçk gibi geldi işten akşama kadar malzeme yok diye bişi yapamadım. Akşamda malzeme istedim bir gün önceden bamya çorbası kalmıştı. O akşamda malzeme aldırdm biraz tavuk sote yaptm. Çok ta beğendiğini söuledi eşim bende mahçuptum pek bişey yapamadım diye. Ama övdükçe sanki çok bişey yapmışım gibi hissettim. :)) aklıma ne geldi bak evliliğimizin ilk zamanları bi gün canım kısır istedi.. öğlen eşim geldi sofrada kısır turşu falan gördü bana bakıp bunu mu yicez yani biz şimdi Güne mi geldim kızım ben sana kısır da ne ya dedi apar topar başka bişiler hazırlamıştı kendine söylene söylene hahhaha hem küstüm eşime hem gülmüştm kendime :)) bu arada benm eşimde temizlik düzen konusunda titizdir. Normal zamnda kendisi de yapar temizliği toplamayı etrafı beni de uyarır çok konuda.. :)

sormasi ayip sen kendin oruçmuydun ?
hani o tutuyor sen tutluyon diye mi havalara girdi esintovbe tovbee mubarek gun
orucu kendine tutuyin sevabinida kendine aliyon de bana bulasma de :)
hayır canım ben oruç tutamıorum fazla ilaç kullanıyuorum zaman zaman tutuyorum

evet canım beni anlamışsın boğaz yüzünden kavgayı çok ayıp buluyorum bizim evde ne bulsak yerdik beğenmemezlik olmazdı alışık değilim
Çok böyle, çocukça, olgun olmayan bir sebepten kavga çıkınca o insan gözümden düşer. Yemek yüzünden kavga çıkarmak da buna dahildir.
Annem hep söyler, boğazına yenilip kavga çıkaranın sonu iyi olmaz. Hiç değilse boğazına sahip ol diye, haklı kadın yani.
Ya 2 yumurta olsun, kırarım, bir parça da peynir tamam yani, 1 ay yesem bir şey demem. Bana çok saçma geliyor böyle şeyler, o yüzden ben yanıltıcı da konuşuyor olabilirim kusura bakmayın.

böyle kocalar insanı çıldırtır bence sabırlı ol ama tepkini de koy herhangi bir gün onun en sevdiği yemeği yap tüm bunlara rağmende aynı davranırsa yuhh yani

açlık başına vurmus adamın, ama bu senın degıl tabii ki onun sorunu.
kocanın huyunu az çok biliyorsundur, keşke ona göre yapsaydın.emınım öncekı ramazanda aynıydı.

ama gün boyu boşa oruç tutmus orası ayrı tabii

Kavgaya gelmedik ki neden güzel bir şekilde cevap vermeyeyim ne güzel konuşuyoruz tartışıyoruz, öğreniyoruz; ) Aslında ben kıyma hiç sevmem belki de ondan şaşırdım :))
elbette öyle bende o düşüncedeyim ama bazı arkadaşların yorumla üslupları kaba ve kırıcı anlam veremiyorum öylelerine .. ve üzülüyorum öyle davrandıkları için ..
bende kıymayı çok severim
ya benim üzüldüğüm eşler hanımlarına böyle davranıyor ya çok üzücü ya evde boşa tatsızlık ..

Oruç tutması sinirlenmesi ve sinirini sizden çıkarması demek değildir saçma buluyorum sinirleniyorsan tutma arkadaşım yani siz onun paralı aşçısı değilsiniz bir de sormuşsunuz bunu yapıcam diye yemekleri fırlatıp atardım ziftin pekini yesin
Sanki önüne yemek koymadınız ya açık net konuşun yani bi şey yapamaz.

Bu kadar çeşit içinde yemek beğenmemek gerçekten yaptığı ibadetin özüne çok uygun olmuş. Acaba bugün kaç kişi o saydıklarınıza muhtaçtı. Herkes oruç tutmamalı, başkasının hayatını zehir ettikten sonra o ibadetin kime ne faydası var ki.

ya kızlar sölemeden geçemicem birde karışık çerez almış ayıptır sölemesi ,her ramazan acayip bakar kendine meyvesi,çerezi,mevesuyu,normaldede düşkündür keyfine,akşama kadar oruç tutacağı için vitaminsiz kaldığını düşünüyor çok tuhaf gelior bana akşama kadar aç kalmakla kimse ölmez dyorum ama nafile takıntılı eşim..

burcunu merak ettim boğa mı yoksam :) boğalar genelde boğazına çok düşkün olur benim kardesim kayınvalidem teyzem bogadır ve boğazına inanılmaz düşkündür ..

Bunda tuhaf birşey yok ama. Bırakın yesin. Günler cok uzun çalışıyor güçten düşüyor insanlar.

Valla öyle yumurta kırsam yemin ediyorum niye yumurta var demez sadece yeriz ne olucak der zaten iftar içinde su olsa yeter diyor
Benimki yemek konusunda çok bişey demez o konuda çok şikayetim yok başka konular var az çok biliyosun sende agresif insanla ugrasmak zor keskin sirke kupune zarar konuşur konuşur sonra hatasını anlar benimle normal konuşur şakalasır ben ağlarım sizlarim ne olmuş ki hiçbişey olmamiş havasinda

Evet ben de evde huzursuzlugu hiç sevmiyorum. Kaybetme korkum var o yüzden asla kavga edemem eşim de çok şükür yapıcı bir insan o da kavgayı sevmez. Ama bazen bizim de başımıza açligin vurduğu oluyor yani ben de sınırlı oluyorum acken yalan yok ama Allahtan tekim de kimseye catmiyorum :))
Valla canım cocuğum yok çalışmıyorum yemek yapmaya üşeniyorum her gün, kadın çocuklu evde doğru düzgün bişeyde yok üşenmişe olabilir ne olur bunlar yeter dese adam
Ama işte koca var koca var

Benim de çocugum yok normalde ben de useniyorum ama ramazan olunca usenmiyorum :)) Tabi eş çok önemli ama ben oruçlu insana kiyamiyorum ya ne biliyim işte :))

1 aydan bir şey olmaz Deniz söyle eşine Vitaminden düşecekmiş hahahah Kusura bakma çok komik ama eşin.
1 ay özel bir diyet nedeniyle sadece pirinç lapası yemek zorunda kalmıştım, ölmedim. O da ölmez

bende öyleyim kavgadan hiç hoşlanmam ve kavganın doğuracağı sonuçlardan korkarım..
güzel güzel anlaşmak idare edebilmek ve alttan almaktan hoşanırım .. ki bende çok sinirli bi insanım elimde değil açken elim ayagım titrer .. ama şükür her halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…