- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşim söylemedi malesef bu durum bu sebepten gerçekleşmedi2017de bu müjdeli haberi vermiştin bize oysa ki...
Çünkü haklı taraf benim eşim kör değil haklıyı haksızı biliyor.
E abinizle takilin o zaman. Kayin aileniz de bir rahat nefes alsin. Ben esinizdeki ruh haline sasiriyorum, adam nasil pismansa sustu ses etmiyor sizeBenim niyetim beni üzen insanlardan uzak durmaktı hepsi bu onlar bu uzak durmayı küslük olarak algıladılar gittim evime davet ettim kızıyla insan gibi konuştum çirkefe bağladı kimsenin elini ayağını öpecek değilim keyfibilir babam yok ama baba gibi abim var çok şükür ondan bin tane benim bir abim etmez.
Hem böyle diyor sun hem gelmedi diyorsunAaay ölürüm kahrımdan onu kim istiyor acaba :)
Görüştüğüm zamanda gelmemişti
Keşke gitseler gece gündüz duacıları olurum.
Darkcim konussa daha kötü : ) kuş kadar maaşla kime baksın bu adam ?E abinizle takilin o zaman. Kayin aileniz de bir rahat nefes alsin. Ben esinizdeki ruh haline sasiriyorum, adam nasil pismansa sustu ses etmiyor size
E abinizle takilin o zaman. Kayin aileniz de bir rahat nefes alsin. Ben esinizdeki ruh haline sasiriyorum, adam nasil pismansa sustu ses etmiyor size
Görüştüğün zaman gelmeyen görüşmediğinde gelir mi? Mantıklı mı bu beklenti
Gorucu usuluyle insan daha iyisini gorur. Bu nedir yani ?Darkcim konussa daha kötü : ) kuş kadar maaşla kime baksın bu adam ?
Nafaka mi versin, kendine mi baksın. Aman agzimizin tadı bozulmasın Ali Riza Bey modunda olmak zorunda onu da anlıyorum :)
Haklılık madalyasını sana takdim ediyoruz. Haklısın. Ya bir insan haftada açtığı 654326865 konunun her birinde haklı olmayı nasıl başarır? Sen başarıyorsun. Resmen haklısın ya tepeden tırnağa haklısın!!Çünkü haklı taraf benim eşim kör değil haklıyı haksızı biliyor.
Haklisin valla turuncum. Hepimiz evlat sahibiyiz,ben korkuyorum yarin boyle biri denk gelir diye gercekten. Sussan dert konussan dertEşi safça biri falan sanırım.
Ses etse de hükmü yok.
Zaten evlenemiyordu ben aldım muhabbeti de bundan.
Ailesi de o yüzden hala alttan alıyor. Yazık boşanırlar, oğlumu alan olmaz yada 3 kuruşu var nafaka diye o da kalmaz. İyi kötü bir düzen oturturlar diye hayal ediyorlar.
Baba da katlanamıyor daha fazla, bu da elinde kalmasın diye uzak duruyor adamcağız.
Başka türlü bir ailenin böyle bir evliliğe böyle bir kadına sürekli eyvallah edeceğini düşünmüyorum
Cidden merak ettiğim için soruyorum, iftar için ne hazırladınız?banabenigeriver
Kayınvalidenizin menüsünü basit bulmuştunuz ve aç kalktığınızı yazmıştınız.
Kornişon turşuyu kurdeleyle servis etmişCidden merak ettiğim için soruyorum, iftar için ne hazırladınız?banabenigeriver
Kayınvalidenizin menüsünü basit bulmuştunuz ve aç kalktığınızı yazmıştınız.
Kornişon turşuyu kurdeleyle servis etmiş
Zamanında zorla geldikleri bayram ziyaretinde kahve yapmamışım diye ayırmaya çalışan insanlar bunlar.Tek yaptıkları bildikleri gibi davranıp kendilerini temize çıkarmak bu zamana kadar.Benim tek yaptığımda eşim için uzak durup ses çıkarmamak oldu bu seferde dedikodum yapıldı gelmiyor gitmiyor diye.Neden konuşmadın diyebilirsin sebebi şu eşim anlamayacaklarını söyledi dedikodumu yaptığı kişiyi tanımıyor mesela ispat edemedik bu gibi birkaç birşeyde oldu ben sustukça onlar konuştu huzurumuzu bozmaya çalıştılar ki başarılı oldular.Son bir senedir eşime birşey demeyi bıraktım ama hala durmuyorlar bakalım mesafeli olsa görüşmeyi deneyeceğim çok şükür adaletli bir eşim var kör değil herkesin yaptıklarını görüyor inanın gerçekte görseniz vakaların onlar olduklarını açıkça görürdünüz.Herkes konu sahibinden nerdeyse yaka silker hale gelmiş. Ben eski konularına vakıf değilim neler olup bittiğini tam bilmiyorum. Bu okuduğum ikinci derdiniz. Bence hanımefendi siz dert nedir? Tasa nedir? Gerçekten bilmiyorsunuz . Konularınızu mesleki merak gereği sosyolojik ve psikolojik vaka anlamında takibe aldım. Bence eşinizin ailesiyle ilgilenmeyi bırakıp kendiniz için profesyonel bir destek araştırın. Ya da hastaneleri, düşkün ve çaresiz insanları, huzurevlerini, Suriyeli mülteci kamplarını ziyaret edin. Böyle ömür geçmez , sizden çok yakın çevreniz için söylüyorum tabii çünkü anladığım kadarıyla bu sizin yaşam tarzınız olmuş adeta bu tavırla ruhen besleniyorsunuz. Açtığınız konuların gerçek olmadığını , sosyolojik bir araştırma yaptığınızı düşünmek istiyorum.
El mahkum çünkü.Gorucu usuluyle insan daha iyisini gorur. Bu nedir yani ?Yemis bir halt omur boyu cekecek adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?