İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Esin neyi anlıyor ?

Adam her kavga ettiğinizde suratına dediği şeyleri sen beni anlıyor diye mi değerlendirdiğin için konu açtın:))) yüzüne bile çileden çıkıp telefon kapatmışti oysa.

Ayrıca seni anladığı için değil bu sessizliği ha !

Senden bosansa nafaka verecek ayrica maaş asgari ücret zar zor evlenmiş zaten adam. Ne şiş yansın ne kebab modunda. Ona da hak veriyorum gak guk etse ayrı dert, etmese ayrı dert.

Son düzenleme:
Çünkü haklı taraf benim eşim kör değil haklıyı haksızı biliyor.

Çok haklısın. Gerçekten hala haklısın. Hep haklısın. Tek haklısın. En haklısın. Fevkalade haklısın. Haklısın. Yüz milyon bin baloncuk haklısın.
:)
Kuzum tedavi ol. Hamila falan kalacaksın, iyice zıvanadan çıkacaksın. Yazık gunah etrafındaki insanlara.

E abinizle takilin o zaman. Kayin aileniz de bir rahat nefes alsin. Ben esinizdeki ruh haline sasiriyorum, adam nasil pismansa sustu ses etmiyor size

E abinizle takilin o zaman. Kayin aileniz de bir rahat nefes alsin. Ben esinizdeki ruh haline sasiriyorum, adam nasil pismansa sustu ses etmiyor size
Darkcim konussa daha kötü : ) kuş kadar maaşla kime baksın bu adam ?
Nafaka mi versin, kendine mi baksın. Aman agzimizin tadı bozulmasın Ali Riza Bey modunda olmak zorunda onu da anlıyorum :)

Eşi safça biri falan sanırım.
Ses etse de hükmü yok.
Zaten evlenemiyordu ben aldım muhabbeti de bundan.
Ailesi de o yüzden hala alttan alıyor. Yazık boşanırlar, oğlumu alan olmaz yada 3 kuruşu var nafaka diye o da kalmaz. İyi kötü bir düzen oturturlar diye hayal ediyorlar.
Baba da katlanamıyor daha fazla, bu da elinde kalmasın diye uzak duruyor adamcağız.
Başka türlü bir ailenin böyle bir evliliğe böyle bir kadına sürekli eyvallah edeceğini düşünmüyorum

Darkcim konussa daha kötü : ) kuş kadar maaşla kime baksın bu adam ?
Nafaka mi versin, kendine mi baksın. Aman agzimizin tadı bozulmasın Ali Riza Bey modunda olmak zorunda onu da anlıyorum :)
Gorucu usuluyle insan daha iyisini gorur. Bu nedir yani ? Yemis bir halt omur boyu cekecek adam

Çünkü haklı taraf benim eşim kör değil haklıyı haksızı biliyor.
Haklılık madalyasını sana takdim ediyoruz. Haklısın. Ya bir insan haftada açtığı 654326865 konunun her birinde haklı olmayı nasıl başarır? Sen başarıyorsun. Resmen haklısın ya tepeden tırnağa haklısın!!

Allah kayınvalidenle kayınbabana bol sabır versin, onları senden kurtarsın umarım.

Haklisin valla turuncum. Hepimiz evlat sahibiyiz,ben korkuyorum yarin boyle biri denk gelir diye gercekten. Sussan dert konussan dert

Zamanında zorla geldikleri bayram ziyaretinde kahve yapmamışım diye ayırmaya çalışan insanlar bunlar.Tek yaptıkları bildikleri gibi davranıp kendilerini temize çıkarmak bu zamana kadar.Benim tek yaptığımda eşim için uzak durup ses çıkarmamak oldu bu seferde dedikodum yapıldı gelmiyor gitmiyor diye.Neden konuşmadın diyebilirsin sebebi şu eşim anlamayacaklarını söyledi dedikodumu yaptığı kişiyi tanımıyor mesela ispat edemedik bu gibi birkaç birşeyde oldu ben sustukça onlar konuştu huzurumuzu bozmaya çalıştılar ki başarılı oldular.Son bir senedir eşime birşey demeyi bıraktım ama hala durmuyorlar bakalım mesafeli olsa görüşmeyi deneyeceğim çok şükür adaletli bir eşim var kör değil herkesin yaptıklarını görüyor inanın gerçekte görseniz vakaların onlar olduklarını açıkça görürdünüz.

Gorucu usuluyle insan daha iyisini gorur. Bu nedir yani ? Yemis bir halt omur boyu cekecek adam
El mahkum çünkü.
Bir mantolama mevzusu bile dillerinde sakiz gibiydi biliyorsun yine de adam güvenemedi kendisine yaptırmadi o yüzden.
O kadar laf söz yedi hem ailesinden hem eşinden ama bakıyor ki onu anlayan yok en iyisi susmak.
Yapacak bir şey yok, yaşadıkları yer ufak dedesinin evinde de oturuyor adam kira vermiyor.
Zor şartlar altında evlenmiste iyi kötü düzeni bozulsa zararlı çıkacagini biliyor bu işten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…