İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Eşimle ayrılmamızın istenmesi çok büyük bir olaydı eşim zaten bana kıymet vermiyorlar ki sana versinler demişti her anne babayı iyi mi sanıyorsunuz siz hepsi iyi niyetli evladını düşünür mü sanıyorsunuz büyük yanılıyorsunuz yazdığım şeyleri bile abartarak maddeleştirmişsiniz çok şükür eşimin ailesi hari kimseyle problemim yok onlarında problemsiz olduğu insan yok ne garip...

Dolma biber dolmasıydı sarma değil.Evet belki bende o yaşa geleceğim belki oğlum olacak ama onların yaptığını birini yapmayacağım çok iyi örnek oldular bana.

Dolmaysa haklisin tereliye
Herkes yaprak sarmasi sandigi icin haksiz buluyodu ya seni.. Neyse..

Kayinvalidene iftar sofrasi nasil hazirlanir gostermek icin mi verdin bu iftari? Zaten dislerin iyice bilenmis cagirmadin mi insanlari itiraf et
Zaten yapacaktım kendi ailemde yaptım aynılarını oda görmüş oldu fena mı görünce şok geçirdi zaten yemediği salatayı falan götürdü sofrada birşey bırakmadı :)

En büyük destekçisi kocam bunu atlamışsın birgün bile neden böyle yapıyorsun demedi adam
Kız tereliye Yaw senin konularına baktımda hep kv, görümcem:)) hiç seni destekleyende olmamış, zaten desteklenecek tarafında yok. Burda yaftayı yiyip oturuyorsun sanırım.

Zaten yapacaktım kendi ailemde yaptım aynılarını oda görmüş oldu fena mı görünce şok geçirdi zaten yemediği salatayı falan götürdü sofrada birşey bırakmadı :)
Nasıl şok geçirdi mesela yüzü böyle mi oldu? aha böyle pankart mı kaldırdı şaşkınlıktan?
Hayır yani diyorum ki senin kafanda neler dönüyor öyle

En büyük destekçisi kocam bunu atlamışsın birgün bile neden böyle yapıyorsun demedi adam
Çünkü zaten 2 kuruş maaşı var biliyor ki senden başkası almaz onu .
Tencere kapak yaşayın işte.
Hatta isi bile yoktu değil mi ?
Aileden kalma evde bedava geçinen acınası tipler .

Keşke dedikodumu yapmak yerine bunu yapsalardı.

Çünkü zaten 2 kuruş maaşı var biliyor ki senden başkası almaz onu .
Tencere kapak yaşayın işte.
Hatta isi bile yoktu değil mi ?
Aileden kalma evde bedava geçinen acınası tipler .
Aaay çok pis ezdin bizi o evde eşimin katkısı onlardan çok ev dededen yapımı eşimden onlar ne yapmış ?

Dedikodumu yapılıyor eşimin moralini bozuyorlar durduk yere kendime dert aradığım yok

Ne yapalım sizin böyle dertlerinizi yoksa bu gibi şeyleri görmeyen insanlara bunlar dert

Kadın 2 güne bir onlarla ilgili konu açıyor birde sanki hiç görüşmüyorlarmış gibi davranıyor eğer görüşmüyorlarsa bu konular nereden çıkıyo anlamış değilim.
Evet bir senedir görüşmüyor Konularım ortada görüşmüyorum diye huzursuzluk yaptılar.

Dedikodumu yapılıyor eşimin moralini bozuyorlar durduk yere kendime dert aradığım yok

Tatlı ne yaptın iftara tarifim yok da.
Şeyy ya kp çok tatma zaten huysuzun teki senin gibi insana hep yanlış yapıyorlar.
Esin için idare edicen artık sekerim salla, onları gitsin.
Bi daha davet etmezsin hem.
Hep o görümcen onları dolduruyor sinsi.

Siz gerçekten çok tehlikeli bir kadınsınız karşı taraf nasıldır bilemeyiz ama sürekli aileye karşı düşmanlık besliyorsunuz eşiniz onlardan birine kızınca haz duyuyorsunuz.. ikiyüzlülük bu yaptığınız çağırmayın çağırdıysanız konuşmayın bu defa da kp kötü oldu kimse yaranamaz size iyi niyetli değilsiniz çünkü. Sürekli kötüleme açık arama derdindesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…