- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşimle ayrılmamızın istenmesi çok büyük bir olaydı eşim zaten bana kıymet vermiyorlar ki sana versinler demişti her anne babayı iyi mi sanıyorsunuz siz hepsi iyi niyetli evladını düşünür mü sanıyorsunuz büyük yanılıyorsunuz yazdığım şeyleri bile abartarak maddeleştirmişsiniz çok şükür eşimin ailesi hari kimseyle problemim yok onlarında problemsiz olduğu insan yok ne garip...Tek derdiniz eşinizin ailesi olmuş. İçinizde ne kadar kin nefret biriktirmişsiniz. Her sözden, her bakıştan mana aramaktan bıkmadınız mı? Zaten böyle devam ederseniz, ya eşiniz ailesinden tamamen kopar ya da sizden.
Her konunuz, incir çekirdeğini doldurmayan sorunlardan oluşuyor.
* kv dem beni sorup selam söylemiş, arayıp beni sormayın desem mi?
* kapıma geldi, özür diledi ama alay eder gibiydi. Eşim eve gelince sinir krizi geçirip annesinin üzerine saldım.
* görümceme dedim görüşelim ama samimi olmayalım dedim çıldırdı.
* sırf kv den gelmesin evine diye çocuk yapmak istemiyorsun
* eşine ahirette buluşuruz kozunu oynayacaktın bir ara
* insanlara gitseniz de gitmeseniz de hep huzursuz ediyorsunuz. Kp davetinize gelmedi diye amacı ne olabilir diye sormuşsunuz. Sizce amacı ne?
Bütün bunlara sebep de düğün arefesinde yaşadığınız birkaç olay.
Bence de zaten eşinin pek umurunda değil..Eşi ve ailesi bence takmiyor ... o da burda konu acip kendini tatmin ediyor
Dolma biber dolmasıydı sarma değil.Evet belki bende o yaşa geleceğim belki oğlum olacak ama onların yaptığını birini yapmayacağım çok iyi örnek oldular bana.
Zaten yapacaktım kendi ailemde yaptım aynılarını oda görmüş oldu fena mı görünce şok geçirdi zaten yemediği salatayı falan götürdü sofrada birşey bırakmadı :)Kayinvalidene iftar sofrasi nasil hazirlanir gostermek icin mi verdin bu iftari? Zaten dislerin iyice bilenmis cagirmadin mi insanlari itiraf et
Zaten yapacaktım kendi ailemde yaptım aynılarını oda görmüş oldu fena mı görünce şok geçirdi zaten yemediği salatayı falan götürdü sofrada birşey bırakmadı :)
Kız tereliye Yaw senin konularına baktımda hep kv, görümcem:)) hiç seni destekleyende olmamış, zaten desteklenecek tarafında yok. Burda yaftayı yiyip oturuyorsun sanırım.
Nasıl şok geçirdi mesela yüzüZaten yapacaktım kendi ailemde yaptım aynılarını oda görmüş oldu fena mı görünce şok geçirdi zaten yemediği salatayı falan götürdü sofrada birşey bırakmadı :)
Çünkü zaten 2 kuruş maaşı var biliyor ki senden başkası almaz onu .En büyük destekçisi kocam bunu atlamışsın birgün bile neden böyle yapıyorsun demedi adam
Keşke dedikodumu yapmak yerine bunu yapsalardı.Konu sahibi seni takdir ettim. (Ağzımdan çıkanla kulağımın duyduğu bir olmayaydı keşke) Iftar sofrasındakileri saymadığın için çok şaşkınım. Özenli misafir ağırlama konusunu es geçerek beni şaşkınlıklara sürükledin.
Kayınpederin normal olanı yapıyor aslında o kadar olaydan sonra diğerlerinin bu tepkiyi vermemesi anormal.
Kocanın senden menfaati var. Bizim yok. Biz tarafsız bakıyoruz. Şimdi söyle hangimiz haklıyızEn büyük destekçisi kocam bunu atlamışsın birgün bile neden böyle yapıyorsun demedi adam
Aaay çok pis ezdin bizi o evde eşimin katkısı onlardan çok ev dededen yapımı eşimden onlar ne yapmış ?Çünkü zaten 2 kuruş maaşı var biliyor ki senden başkası almaz onu .
Tencere kapak yaşayın işte.
Hatta isi bile yoktu değil mi ?
Aileden kalma evde bedava geçinen acınası tipler .
Evine mantolama yapamayan buna cürret edemeyen bir adam destekcin olsa ne olur olmasa ne olur .Aaay çok pis ezdin bizi o evde eşimin katkısı onlardan çok ev dededen yapımı eşimden onlar ne yapmış ?
Dedikodumu yapılıyor eşimin moralini bozuyorlar durduk yere kendime dert aradığım yokYani anlamadığım bir şey var evlisiniz eşiniz çoluğunuz çocuğunuz var ne bu dert gelen gelmeyen yapan yapmayan değer veren vermeyen sıkılmadınız mı başkalarına gore mi yaşıyorsunuz hayatınızı mesaj atsam mı yemek yapmamış kp gelmedi bırakın insanları kendi halinizde kendi hayatınızda yaşayın ve ciddi ciddi bir yardım alın ömrünüze yazık
Ne yapalım sizin böyle dertlerinizi yoksa bu gibi şeyleri görmeyen insanlara bunlar dertben cok yoruldum bu kv kp gorumce meselelerinden.Ola bilir her kes derdini yaziyor esiyle hee gun problemlerini yazsa yine normal ama ne kadar kv kp gorumce konularu var ya.hakkaten cok sikiliyorum.belki ban yiyicegim yada beni tasa tutucaksiniz ama hakkaten qina geldi.Burasinin ismini degistirip kv kp gorumce dertleri yapmak lazim.bir olur iki olur .gorumce bu gun bunu yapti iki gun sonra kv boyle dedi kp boyle dedi Allahim ya bir kisi hakkinda 5 konu aciliyor
Evet bir senedir görüşmüyor Konularım ortada görüşmüyorum diye huzursuzluk yaptılar.Kadın 2 güne bir onlarla ilgili konu açıyor birde sanki hiç görüşmüyorlarmış gibi davranıyor eğer görüşmüyorlarsa bu konular nereden çıkıyo anlamış değilim.
Dedikodumu yapılıyor eşimin moralini bozuyorlar durduk yere kendime dert aradığım yok
Eşimle konuştum ve artık ailesinin beni yok saymasını istediğimi söyledim tamam söylerim dedi.Beni ve ailemi yok sayıp arayıp sormayacaklar.Bu kadar kolay olacağını tahmin etmezdim çok şükür.:)Buda eşimin ailesiyle ilgili açtığım son konu olarak kalsın.Sıkılanların gözü aydın olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?