İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Ayy çok üzülmüşsün teselli edeyim,hiç olur mu tereliye,seni istememesi mümkün mü,senin gibi gelini insan cebinde gezdirir,eline marulun dikeni batmıştır,ayakkabısı ayağını vurmuştur da ondan gelememiştir,yoksa ne mümkün,senin eşsiz ziyafetini kaçırcak,assslaaa sil gözyaşlarını hadieminim o da çok üzgündür şimdi

Su konuya cevap yazabilmek için giriş yaptım. Konu sahibi sizden ricam cocuk falan yapmayın lütfen. Siz de kendi kayınvalide mi gordum. Aynısınız. Geçmiş birkaç konunjza daha baktım. Mutsuzsun uz. Ama bu mutsuzluk sizin karakteriniz. Negatif enerji yayıyorsunuz eminim. Mutsuzlukla kendinizi tatmin ediyorsunuz. Okuz altında buzağı arayıp her kelimeden bir mana cıkarıp surekli hem kendinizi hem cevrenizi mutsuz ediyorsunuz. Ben illerdeki gelinize acıdım simdiden :) o yuzden coxuk yapmayın dedim :)

Ruhunuz kotu her seyi kotu gordugunuz için herkesi de kotu zannedyorsunuz. Bunun tedavisi var mi bilmiyorum varsa en azından gençken tedavi olun. Yoksa mutsuzlukla kendinizi tatmin edip yine aynı mutsuzlukta boğulacaksınız.

Adam iyi yapmış. Bir daha çağır bir kez de benim için gelmesin. İçim soğusun. Kaynanana acıdım. Kadının ne gühanı varmış yazık çekiyor.

Kv bence ya çok büyük konuştu ya da birinin ahını aldı..

Ben de herkes nasıl bir anda gitti diyordum ki patron nöbetteymiş..

isminizi gorunce hic konuya bakmiyorum bile.kesin yine siz abartmissinizdir.bir uye daha vardi sizi gibi.surekli kocasini bayacak derecede hayatina karisirdi.sizde onun baska bi versiyonusunuz
Tereliye’nin konularını her okuduğumda, benim de o üye aklıma geliyor . O üyenin de açtığı her konuda birçok üye banlanırdı. 2 gün sonra yine aynı tip konu açardı

EE gelmesin çok mu lazımdı :)
Gelseler bir dert gelmeseler bir dert

Tereliye kayınpederin Belkide iftar yemeğini beğenmemiş olabilir
Ceviz kadar dolma seviiiy onlar,sen saray dolması seversin,turşuyu kurdele eşliğinde sunar,kahveyi bakır cezvede kumda pişirir,yanına içine gül yaprakları serpiştirdiğin su ile servis edersin
Yani çok şeeeapma bence
Öpüyorum bu arada muaaah

Merak ediyorum bu hayatta tek uğraşınız eşinizin ailesi mi? Yani hiç mi meşguliyetiniz yok bu insanlardan başka?
Adeta bir sorun çıksada uğraşsam diye tetikte bekliyorsunuz.
Konunuza gelince,adam sizin huyunuzu öğrenmiştir artık,demiştir mübarek Ramazan gidipte sinirimi bozmayayım diye ki haksızda sayılmaz,tüm gün oruç tut,aç susuz kal,birde otur tereliye'nin suratını çek,olmaz yani.

Hahaha :)) bncede. Çok seeeeapmamak lazım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…