- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Allah yardimcin olsun canim zor seninde isin, kiminki kolayki : (Haha ben kendi derdime düşmüşüm ki offf valla baby
Ayy çok üzülmüşsün teselli edeyim,hiç olur mu tereliye,seni istememesi mümkün mü,senin gibi gelini insan cebinde gezdirirEşimin babası davetime gelmedi.Öncekinede gelmemişti.Hatta eşimin ailesine gittiğimiz iftarda da yoktu.Annesi bir bahane söylemedi.İftar gayet güzel geçti yaptıklarımı beğendiler mesafeli ama iyi davrandım.Eşimin babası olan bu adamla benim bireysel bir tartışmam olmadı hatta benimle uğraşmadığı bir düşüncem yoktu onunla ilgili.Eşimle beraber gittiğimiz dönemler gayet konuşur hal hatır sorardı şuan derdi ne çözemedim.Eşim çok alındı üvey evladım ya ben ondan gelmedi kardeşime gidiyor dedi.Ne yapalım şimdi bu adama ferman mı yollayalım?Açıkçası ben hiç aldırış etmedim sormadım bile nasıl diye ama eşim çok üzüldü bu sebepten kızdım...Bu arada oturduğumuz ev boş olduğu sürece hep bu evde vakit geçirir kendi kendine gelip otururmuş.Eşim düğündeki olanlardan dolayı ona soğuk davrandığını söylerdi hep aramız zaten yoktu iyice soğuk derdi şimdide bu tavrı var bu adam beni mi istemiyor derdi ne?
Sizin gibilerden bıktık çünkü hoş olmasın diye yazdım zatenİlk cümleniz hiç hoş olmadı
Bıktığınıza birşey demiyorum ama uslüp taRzınız hoş değil . Rahatsız oldum.Sizin gibilerden bıktık çünkü hoş olmasın diye yazdım zaten
Şakasın di mi,hadi hadi şakasın,sen nereye bakıyorsun böyle önemli konular varkenOnu yaptim simdi:) ha bire esinin ailesine sarmis galiba..
Niye konu açtın o zaman? Madem umrunda değilAaay ölürüm kahrımdan onu kim istiyor acaba :)
Konu sahibinin eski konularına bir bak :)Ay konu sahibi ne yaptinki
Millet bu kadar saydirnis sana??
Adam iyi yapmış. Bir daha çağır bir kez de benim için gelmesin. İçim soğusun. Kaynanana acıdım. Kadının ne gühanı varmış yazık çekiyor.
2017de şu mesajda senin e görüşme işte görüşme gö rüş me
Kova susBen olsam bende gelmem sana
Kudur
Tereliye’nin konularını her okuduğumda, benim de o üye aklıma geliyorisminizi gorunce hic konuya bakmiyorum bile.kesin yine siz abartmissinizdir.bir uye daha vardi sizi gibi.surekli kocasini bayacak derecede hayatina karisirdi.sizde onun baska bi versiyonusunuz
2017de şu mesajda senin e görüşme işte görüşme gö rüş me
Gelseler bir dert gelmeseler bir dertEE gelmesin çok mu lazımdı :)
Hahaha :)) bncede. Çok seeeeapmamak lazım :))))Gelseler bir dert gelmeseler bir dert
Tereliye kayınpederin Belkide iftar yemeğini beğenmemiş olabilir
Ceviz kadar dolma seviiiy onlar,sen saray dolması seversin,turşuyu kurdele eşliğinde sunar,kahveyi bakır cezvede kumda pişirir,yanına içine gül yaprakları serpiştirdiğin su ile servis edersin
Yani çok şeeeapma bence
Öpüyorum bu arada muaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?