- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yaaa daha gecen hafta kayınvalidenin yaptığı yemeklere buru kıvırıp ac gittik ac döndük diye konu açan sizdiniz,bir de masumları oynamayın buradaGüzel dua valla ama herkes başına çünkü çirkef değilim sorun çıkarmam o niye oldu bu niye demem
Verdikleri ev yüzünden kul köle olmadığıma gıcık oldu herkes birde kocaları mecbur bırakıyor ya aileleriyle görüşmeye benimkinin böyle bir talebi yok buna rahatsız oluyorlar.Evet yapmamalı , düşünüyorum konu sahibi ne yaptı da bu insanların bu kadar tepkisini çekti diye..
Mesela ben de sevmiyorum kv kp hiç , ama etliye sütlüye karışmam, benim hakkımda konu olmadığı müddetçe hiçbir olaya müdahale etmem. Eminim onlar da beni sevmiyor, ama karşılıklı saygı duyuyoruz :)
Zamanında zorla geldikleri bayram ziyaretinde kahve yapmamışım diye ayırmaya çalışan insanlar bunlar.Tek yaptıkları bildikleri gibi davranıp kendilerini temize çıkarmak bu zamana kadar.Benim tek yaptığımda eşim için uzak durup ses çıkarmamak oldu bu seferde dedikodum yapıldı gelmiyor gitmiyor diye.Neden konuşmadın diyebilirsin sebebi şu eşim anlamayacaklarını söyledi dedikodumu yaptığı kişiyi tanımıyor mesela ispat edemedik bu gibi birkaç birşeyde oldu ben sustukça onlar konuştu huzurumuzu bozmaya çalıştılar ki başarılı oldular.Son bir senedir eşime birşey demeyi bıraktım ama hala durmuyorlar bakalım mesafeli olsa görüşmeyi deneyeceğim çok şükür adaletli bir eşim var kör değil herkesin yaptıklarını görüyor inanın gerçekte görseniz vakaların onlar olduklarını açıkça görürdünüz.
Ah ah aciyorum cidden boylelerine. Oturaydin bekar,sartti sanki evlenmek. Kim araci oldu acabaEl mahkum çünkü.
Bir mantolama mevzusu bile dillerinde sakiz gibiydi biliyorsun yine de adam güvenemedi kendisine yaptırmadi o yüzden.
O kadar laf söz yedi hem ailesinden hem eşinden ama bakıyor ki onu anlayan yok en iyisi susmak.
Yapacak bir şey yok, yaşadıkları yer ufak dedesinin evinde de oturuyor adam kira vermiyor.
Zor şartlar altında evlenmiste iyi kötü düzeni bozulsa zararlı çıkacagini biliyor bu işten.
Onlara birşey demedim ki neye ne laf edeyim ortada birşey yokYaaa daha gecen hafta kayınvalidenin yaptığı yemeklere buru kıvırıp ac gittik ac döndük diye konu açan sizdiniz,bir de masumları oynamayın burada
Çayın yanina magnolia :)Tereliyenin iftar menusu (kapanan konusundan kopyaladim)
Benim menümde köfteli ayran çorbası,sebzeli bulgur pilavı,etli sarma,su böreği,etli bamya,tavuk kızartması ,mevsim salata,közbiberli patlıcanlı salata,meyve ve çayın yanına tatlı olarak magnolia birde çerez
Magnolia yapmis iki gozumun cicee
Yerseniz tabiysi
Tereliyenin iftar menusu (kapanan konusundan kopyaladim)
Benim menümde köfteli ayran çorbası,sebzeli bulgur pilavı,etli sarma,su böreği,etli bamya,tavuk kızartması ,mevsim salata,közbiberli patlıcanlı salata,meyve ve çayın yanına tatlı olarak magnolia birde çerez
Yerseniz tabiysi
Kesin yaşanmıştırTereliyenin iftar menusu (kapanan konusundan kopyaladim)
Yerseniz tabiysi
Onlara birşey demedim ki neye ne laf edeyim ortada birşey yok
Güzel güzel konuşmadı hesap sordu bana gitmiyorsam gitmiyorum böyle yapmaya devam edecek misin ne demek?Görümcemi davet etmedim o mesafeli görüşmek yerine görüşmemeyi istedi keyfibilir.O kadar olandan söylediklerinizden yaptıklarınızdan sonra gelmemesi doğal değil mi? birde neden diye soruyor musunuz kapınıza gelen sizinle güzel güzel konuşan kaynananıza bile sanki kötü şeyler söylemiş tavrı alıp kocanıza ağlayan sizsiniz görümcenizle barışıcam deyip tutup ama samimi olmak istemyorum diyen de..iftara o kaynana nasıl geldi acaba ya da görümce o kadar lafınızdan sonra hayret
Burada gündem olsam ne olur olmasam neKonu sahibinin bu kadar sık ve aynı konu üzerinde paylaşım yapmasının sebebi belki de tam olarak budur; 'gündem olmak' ... Bu şekilde iç dünyasındaki bir boşluğu dolduruyor olabilir mi? Diye de düşünmüyor değilim.
Valla is işten geçmiş artık :)Ah ah aciyorum cidden boylelerine. Oturaydin bekar,sartti sanki evlenmek. Kim araci oldu acabaomur billah gorusmesinler araciyla,yatacak yeri yok zira
Saydırıp ne yaptım Allah aşkına iftiraya giriyor artık dedikleriniz şaka mısınız.Ayy öbür konunu da yeni gördüm kapanmış zaten kaynanaya gitmişsinde hiçbirşey yapmamış da koca koca dolmaları koymuş da yok sen envai çeşit yapacakmışsında duy da inanma saydıklarınız israftan gösterişten başka birşey değil kadın kavak ağacına da çıksa sizin gibi kötü niyetli birine yaranamaz sırf kötülemek için konu açıyosunuz yazık sonra da kayınpeder gelmedi arkasından saydırdığınız o insan sizin içinizi ruhunuzu biliyor da ondan. Biraz arındırın kendinizi içinizi temizleyin eşinize yazık valla
Ve buraya "beni istemiyor mu" diye konu açacak kadar cesur ama aslında umurunda değil, sadece ve sadece eşinin üzülmesine sinirlenmişGorumceyi dışlamış kp gelmemis ama kocası degerini biliyor
Dolma biber dolmasıydı sarma değil.Evet belki bende o yaşa geleceğim belki oğlum olacak ama onların yaptığını birini yapmayacağım çok iyi örnek oldular bana.banabenigeriver diğer kapanan konunu okudum da, zaten nasıl başarıyorsan bütün konuların kapatılıyor..neyse..
Diyeceğim şu; o yaşta insan kalkıyor yaprak sarıyor ve yine kıymeti olmuyor, alay konusu oluyor sadece..
Ne diyeyim sen de ilerde o yaşa geleceksin ve belki sen de bir erkek çocuk annesi olacaksın, yani senin de gelinin olacak, umarım anlamışsındır..
Ve buraya "beni istemiyor mu" diye konu açacak kadar cesur ama aslında umurunda değil, sadece ve sadece eşinin üzülmesine sinirlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?