İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Tereliyenin iftar menusu (kapanan konusundan kopyaladim)

Benim menümde köfteli ayran çorbası,sebzeli bulgur pilavı,etli sarma,su böreği,etli bamya,tavuk kızartması ,mevsim salata,közbiberli patlıcanlı salata,meyve ve çayın yanına tatlı olarak magnolia birde çerez

Magnolia yapmis iki gozumun cicee
Yerseniz tabiysi

Verdikleri ev yüzünden kul köle olmadığıma gıcık oldu herkes birde kocaları mecbur bırakıyor ya aileleriyle görüşmeye benimkinin böyle bir talebi yok buna rahatsız oluyorlar.

Bence eşin bizim kadar görse kacarak uzaklasir :) düşünebiliyormusun 10 tane zeytin vardi tabakta

Ah ah aciyorum cidden boylelerine. Oturaydin bekar,sartti sanki evlenmek. Kim araci oldu acaba omur billah gorusmesinler araciyla,yatacak yeri yok zira

Çayın yanina magnolia :)

3saatte boregi yaptiysa digerleri icin 2 gun ugrasmistir HAKLI TERELİ

Kesin yaşanmıştır
Bir de iki menüyü kıyaslatmak için neredeyse pirinç tanelerinin adedine kadar yazmış olması...

Güzel güzel konuşmadı hesap sordu bana gitmiyorsam gitmiyorum böyle yapmaya devam edecek misin ne demek?Görümcemi davet etmedim o mesafeli görüşmek yerine görüşmemeyi istedi keyfibilir.

Burada gündem olsam ne olur olmasam ne

Ah ah aciyorum cidden boylelerine. Oturaydin bekar,sartti sanki evlenmek. Kim araci oldu acaba omur billah gorusmesinler araciyla,yatacak yeri yok zira
Valla is işten geçmiş artık :)
Adam kriz yönetiminde başarılı.
Mantolomayi babamlar yapacak dedi öylece kaldı :)
Aslinda düşününce bu kıza da uzuluyorum ha !
Gerçekten çok mutsuz bana göre.
Hincini eşinden bu yöntemle çıkarıyor gibi.
Burası da deşarj yeri, yazıyor ve rahatliyor.
Tepki almakta hoşuna gidiyor çünkü suan onun gözünde hepimiz kayinvalidesi, görümcesi hatta bazen eşi konumundayiz.
Burada atıyor bütün hirsini.

Saydırıp ne yaptım Allah aşkına iftiraya giriyor artık dedikleriniz şaka mısınız.

Dolma biber dolmasıydı sarma değil.Evet belki bende o yaşa geleceğim belki oğlum olacak ama onların yaptığını birini yapmayacağım çok iyi örnek oldular bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…