- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
+ sonsuz ahahahhahahahahEvet seni istemiyorlar
Seni istemiyor
Seni istemiyoruz
Ama sen gider misin yok
Kaynananin evine coreklenip insanlari kanser ettigin gibi
Buraya da çöktün
Offf bu kısma kahkaha attım,uzun süre aklıma gelir kendi kendime gülerim öyleAyy çok üzülmüşsün teselli edeyim,hiç olur mu tereliye,seni istememesi mümkün mü,senin gibi gelini insan cebinde gezdirir
Keyfibilir yalvaracak değilizGörmek istemiyor demek ki sizi. Adam artık birinin gereken tepkiyi koyması lazım demiş bence..
Neden yalan söyleyeyim onların yaptıkları sonucu konu açtım hep ben birşey yapmadım yapsam yaptım derim son davet ve görümce olayında ben adım attım ama karşılığı ortada eşim görüyor çok şükür.Düş yakasından derken mi?
Sen burda bu konuları hangi kafayla açıyorsun çok merak ediyorum.
Sen ne yap biliyor musun?
Git kendine bi iş, bi uğraş bul o insanlara sarmayı bırak, yeterince feleklerini şaşırttın.
Sonra kazandığın parayla git bi güzel tedavi ol.
Amacın yine burda milleti krizden krize sürüklemek dimi?
Bir yıla yakındır görüşmüyormuş , yav he he hergün birine sarıyorsun dün görümce, bugün kayınpeder, yarın da kaynana konusu gelir.
Hayatın bu kısır döngüden ibaret.
Kızının çocuğuna gözaydını vermedim o dert olmuştur :)Belli ki size tavır yapıyor, eşine ve kızına olan davranışlarınız kayınpederinizi rahatsız etmiş.
Güzel dua valla ama herkes başına çünkü çirkef değilim sorun çıkarmam o niye oldu bu niye dememHa birde senin gibi gelin dusman basina demeye geldim..
Benim niyetim beni üzen insanlardan uzak durmaktı hepsi bu onlar bu uzak durmayı küslük olarak algıladılar gittim evime davet ettim kızıyla insan gibi konuştum çirkefe bağladı kimsenin elini ayağını öpecek değilim keyfibilir babam yok ama baba gibi abim var çok şükür ondan bin tane benim bir abim etmez.Adamin canina tak etmis demek ki
İlle kendisiyle sorun yasamaniz gerekmez,kv ile sorunlusunuz,tavirlisiniz. Adam da esek degilse sizin niyetinizi biliyor ve anliyordur. Kendisine puanim 10 +++
Ne akilli adammis.
Siz onlarin kurduklari sofraya kadar laf etmistiniz,daha bir de gelsin otursun mu evinize? Adam hakli
Keşke gitseler gece gündüz duacıları olurum.Ben olsam yurt dışına yerleşirdim. Senden başka türlü kurtulamayacaklar belli.
Çünkü haklı taraf benim eşim kör değil haklıyı haksızı biliyor.Cok yuzeysel bir goz gezdirdim eski konulara.
Bence en buyuk sansin esinin hala senin tarafinda olmasi ilginc bir sekilde. Onun da anlamasi ve sirt cevirmesi yakindir, o zaman neler olacak acaba...
O halde niye dert edip konu actin derler adamaKeyfibilir yalvaracak değiliz
esinle siz guzel bir ikilisiniz :) aman bu dunyaya kucuk tereliyeler getirmeyin boyle supersinizNeden yalan söyleyeyim onların yaptıkları sonucu konu açtım hep ben birşey yapmadım yapsam yaptım derim son davet ve görümce olayında ben adım attım ama karşılığı ortada eşim görüyor çok şükür.
Görüştüğüm zamanda gelmemişti1 yıldır görüşmediğin birinin ıftar davetine gelmemesine mi şaşırdın?
Gitseler ne olacak bir şekilde bulursun onları. Telefonda şunu dedi, yurt dışından elleri bş geldiler vs vs vs. Bana ne diyorsun,güya umursamıyorsun hergün onlarla ilgili konu açıyorsun. Gerçeklik algın oldukça değişik. Senin yaşadığın dünyada yaşamıyoruz biz.Keşke gitseler gece gündüz duacıları olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?