İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Tereleliye bu kadar sakiz olmusun herkesin agzina ben bisey demiyorum ama , ya bisure yazma yada mune abladan izin alip bu konulari gizli hesaptan yaz. Yani hayret ediyorum sana..

Konu sahibi trol olmanı umut ediyorum, zira eğer bütün konuların gerçekse önerim önce psikoloğa onunda yeteceğini düşünmüyorum ardından da psikiyatra git. Kv’ nin geldiğine şükret. Sana sabredetmek büyük özveri ister...

Ya bu konu sürekli karşıma çıkıp duruyor, her girdiğimde "beni mi istemiyor" ve "eşim çok üzüldü ondan yoksa ben umursamadım" kısımlarına kahkaha atıyorum

Neden yalan söyleyeyim onların yaptıkları sonucu konu açtım hep ben birşey yapmadım yapsam yaptım derim son davet ve görümce olayında ben adım attım ama karşılığı ortada eşim görüyor çok şükür.

Benim niyetim beni üzen insanlardan uzak durmaktı hepsi bu onlar bu uzak durmayı küslük olarak algıladılar gittim evime davet ettim kızıyla insan gibi konuştum çirkefe bağladı kimsenin elini ayağını öpecek değilim keyfibilir babam yok ama baba gibi abim var çok şükür ondan bin tane benim bir abim etmez.

Cok yuzeysel bir goz gezdirdim eski konulara.
Bence en buyuk sansin esinin hala senin tarafinda olmasi ilginc bir sekilde. Onun da anlamasi ve sirt cevirmesi yakindir, o zaman neler olacak acaba...
Çünkü haklı taraf benim eşim kör değil haklıyı haksızı biliyor.

esinle siz guzel bir ikilisiniz :) aman bu dunyaya kucuk tereliyeler getirmeyin boyle supersiniz

Keşke gitseler gece gündüz duacıları olurum.
Gitseler ne olacak bir şekilde bulursun onları. Telefonda şunu dedi, yurt dışından elleri bş geldiler vs vs vs. Bana ne diyorsun,güya umursamıyorsun hergün onlarla ilgili konu açıyorsun. Gerçeklik algın oldukça değişik. Senin yaşadığın dünyada yaşamıyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…