- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ailesi bu durumu önceden görmuste düğünden önce mani olmaya çalışmışlar ama ne çare mani olamamışlar .Siz gerçekten çok tehlikeli bir kadınsınız karşı taraf nasıldır bilemeyiz ama sürekli aileye karşı düşmanlık besliyorsunuz eşiniz onlardan birine kızınca haz duyuyorsunuz.. ikiyüzlülük bu yaptığınız çağırmayın çağırdıysanız konuşmayın bu defa da kp kötü oldu kimse yaranamaz size iyi niyetli değilsiniz çünkü. Sürekli kötüleme açık arama derdindesiniz
Güzel güzel konuşmadı hesap sordu bana gitmiyorsam gitmiyorum böyle yapmaya devam edecek misin ne demek?Görümcemi davet etmedim o mesafeli görüşmek yerine görüşmemeyi istedi keyfibilir.
Böyle bir gelinim olsun istemezdim bende o yaşta olsam hiç çekilmezAilesi bu durumu önceden görmuste düğünden önce mani olmaya çalışmışlar ama ne çare mani olamamışlar .
ne oldu o uyeye acaba ismini de hatirlamiyorum.acip bakardim yoksaTereliye’nin konularını her okuduğumda, benim de o üye aklıma geliyor. O üyenin de açtığı her konuda birçok üye banlanırdı. 2 gün sonra yine aynı tip konu açardı
Zaten yapacaktım kendi ailemde yaptım aynılarını oda görmüş oldu fena mı görünce şok geçirdi zaten yemediği salatayı falan götürdü sofrada birşey bırakmadı :)
Eee neyi dert ettin o zaman sabahın 6sındaAaay ölürüm kahrımdan onu kim istiyor acaba :)
Eşinizin annesinin lokmalarını mı saydınız? Evet kadın 50 yaş haliyle yarı yaşındaki kadından görmüştür salatayı ilk!! Sizde misafire böyle davranılıyor herhalde. Ben hayatımda bu derece kin tutabilen insandan korkarım. Şuraya açtığınız konularda ne oldu diye soranlara hep yok bilmem kim kahve yapmadım diye bizi ayırmak istedi, yok kocam elime çeyrek altın koydu diye kocamı evlatlıktan reddettiler dışında anlatabildiğiniz hiçbir şey yok. Yahu kocanız affetmiş ailesini size ne oluyor?
Ben sizin kendinize dahi itiraf etmediklerinizi yazayım. Siz çok mutsuz bir kadınsınız. Hayatınız boyunca kendinize hiçbir başarınız olmamış. Önce x' in kızı, sonra y' nin karısı olmuşsunuz. Kendi ayakları üzerinde durmak yok, bir hobi yok, hiçbir uğraş yok gün geçirme hariç. Evlenmişsiniz o da istediğiniz gibi çıkmamış. Adamın maaşını beğenmemişsiniz, ailesini beğenmemişsiniz, muhtemelen kocanızla da aranız iyi değil. Ama insanız değil mi, hayatta kalma mekanizması geliştirmek zorundayız. Siz de dışarıya kocamla çok mutluyuz izlenimi vererek, kayın aileniz üzerinden bütün nefretinizi kusuyorsunuz. Halbuki asıl kininiz ve mutsuzluğunuz kendiniz ile ilgili.
Bakın çok gençsiniz hatta yaşıt olabiliriz. Hayat o kadar güzel ve kısa ki. Kayın ailesi de koca da bir süre sonra önemsiz olmalı. Çıkın bir parka gezin, kitap okuyun (lütfen çok ama çok okuyun, bir insanın kendine yapacağı en büyük iyiliktir kitap okumak), kurslara katılın, eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama okumadıysanız okulu bitirin. Gönüllü çalışmalara katılın, manevi bir tatmin sağlayın kendinizi geliştirin. Ömürden geçen her gün sizden gidiyor. Bir kez geliyoruz hayata, onu istediğimiz gibi şekillendirmek elimizde. Ve hayat x,y,z benim hakkımda ne düşünüyor diyerek harcamak için çok kısa. İnsanlara en fazla 30 saniyelik dedikodu malzemesi verirsiniz, gece yattığınızda elinizde kalan kendi mutsuzluğunuz olur.
Niye yok?derdi olmayan insanmi var?kv deyle ne kadar problemim var bilsen.ama sacma sapan weyler degil sahi dert.yani kvkp gorumce hakkinda konu bir olur iki olur siz darkinda degilmisiniz ne kadar konu acdiginizin?Ne yapalım sizin böyle dertlerinizi yoksa bu gibi şeyleri görmeyen insanlara bunlar dert
Ya onlar eşinin ailesi görüşeceksin mecbur görüşüyorken de bu şekilde davranmadigina kanaat getirdim ben artık sen onlara değer verdiğini gösteriyorsun ama buraya gelince nefret ettiğin yüzünü yazıyorsun dert etmiyorum çok da lazım diyorsun kp beni istemiyor mu acaba ondan mı gelmedi diye konu açıyorsun yani tam ne yaptığını sende bilmiyorsunDedikodumu yapılıyor eşimin moralini bozuyorlar durduk yere kendime dert aradığım yok
Verdikleri ev yüzünden kul köle olmadığıma gıcık oldu herkes birde kocaları mecbur bırakıyor ya aileleriyle görüşmeye benimkinin böyle bir talebi yok buna rahatsız oluyorlar.
Oyyy kuzucum uzun uzun yazmis ...
Sence bu onerilerin bir tanesini yapar mi ?
Neden yalan söyleyeyim onların yaptıkları sonucu konu açtım hep ben birşey yapmadım yapsam yaptım derim son davet ve görümce olayında ben adım attım ama karşılığı ortada eşim görüyor çok şükür.
Tereliyenin iftar menusu (kapanan konusundan kopyaladim)
Benim menümde köfteli ayran çorbası,sebzeli bulgur pilavı,etli sarma,su böreği,etli bamya,tavuk kızartması ,mevsim salata,közbiberli patlıcanlı salata,meyve ve çayın yanına tatlı olarak magnolia birde çerez
Magnolia yapmis iki gozumun cicee
Yerseniz tabiysi
Carsi pazar karismis, ortalik yikilmis yine yaSen nasıl bi trollsün ya.
En son eşi boşanma davası açacaktı yanılmıyorsam.ne oldu o uyeye acaba ismini de hatirlamiyorum.acip bakardim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?