- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hahahhahaa diğer yarım küreye geçsinler.Ben olsam yurt dışına yerleşirdim. Senden başka türlü kurtulamayacaklar belli.
Ama siz de yapıyorsunuz onlarınkini.Keşke dedikodumu yapmak yerine bunu yapsalardı.
Kofteli ayran corbasi ne la ?
Su boregi yapacak bu
Hem et hem tavuk
Çayın yanina magnolia
Zaten ayar oluyorum ne lan bu magnolia insta da yapmayani dovuyolar
Zaten ramazanın maksatı iftara 10 çeşit yemek hazırlayıp tıka basa doymak değilki. Bence böyle seylere takılmayın. Maksat beraber olmak orucu bozmak böyle konuşarak düşünerek orucunuza zarar veriyorsunuz
cok alakasiz olucak ama tarif istesem olur mu pazardan aldim ilk kez yapicam da surekli yapan birinin tarifi duacin olurumBende girit kabak dolması yapıyorum iftara ne var işte büyük büyük öksüz doyuran cinsten
cok alakasiz olucak ama tarif istesem olur mu pazardan aldim ilk kez yapicam da surekli yapan birinin tarifi duacin olurum
Allahin adini verdim bakKofteli ayran corbasi ne la ?
Su boregi yapacak bu
Hem et hem tavuk
Çayın yanina magnolia
Zaten ayar oluyorum ne lan bu magnolia insta da yapmayani dovuyolar
Ya ben bugun iftar icin sadece corba ve yemek yaptim,pilav bile yok yaninda. Yenmiyor bosa masraf. Ayrica da gorgusuzluk geliyor bana. Misafire de en kabadayisi ortaya meze yapiyorum, cunku insanlar pilav yerine cacik yemeyi,mevsim salata yemeyi tercih ediyor. Herkes bilinclendi artik baklava yerine karpuz istiyoruz diyenler cogunlukta. Sukur ki sofra kurabiliyoruz yemek bahane diye dusunuyorum benAy canım siz tüm bu menüye inanabildiniz mi ya yani nerede o maharet olda daha da kaf dağına çıkardı bir günde oruçlu hem sarma saracak ve börek açacak hem diğerlerini yapacak
kaldı ki böyle menü mü olur herşey et çorbada köfte var,sarmada et var, bamya da var, tavuk var bu.kadar ete bir de börek var
bana biri bu iftarı verse hem gösteriş derim hem görgüsüzlük hem boşa israf derim hem de bilmezlik derim menü dediğin de az öz birbiriyle uyumlu olur bir etli yemek olur bi sırf zeytinyağlı etsiz yemek çorba salata pilav yeter bu nedir ne abartma yaa :))
Valla ben dun asgari ucretli bir ailenin evine iftara davetiydim, halleri icler acisi, sofrada ellerinden geldigince yemek konmustu,yiyemedim bogazimda dizildi. (Yardim amacli bir kurulus adina gitmistim zorla davet ettiler kabul ettim mecbur kaldigim icin,yoksa asla dar gelirli insanin evine gidemem,bana verdigi emekle belki bir gun daha doyarlar) Eve donerken agladim. Cok uzuldum,gece uyuyamadim bile. Ramazanin ruhuna ters boyle gerzekce gorgusuzluk ornegi sofra kurmak.darkmore sen bulmussun menusunu
Köfte, et, tavuk bi arada, gercekten muhteşem uyum içeren bir menü.. Tovbe ya.. Bir de kayinvalidenin dolmalari konusuyor gelip.. Ayiptir ayip..
Misafirlige gittigi evde onca emek verilmis (lezzetli veya degil) ikrami konusup burnunu kıvıran insanlar yok mu, ne desem az gelir..
İstenilen yorumTatlı ne yaptın iftara tarifim yok da.
Şeyy ya kp çok tatma zaten huysuzun teki senin gibi insana hep yanlış yapıyorlar.
Esin için idare edicen artık sekerim salla, onları gitsin.
Bi daha davet etmezsin hem.
Hep o görümcen onları dolduruyor sinsi.
Yoo bütün anne babaları çok iyi sanmıyorum. Eşimin ailesi, senin kayın ailenden daha zor insanlar. Benim kv dem hiç lafını sözünü bilmez, her aklına geleni söyler üstüne bir de eşime beni şikayet eder. Her yaptıklarını kafaya taksam hergun konu açmam lazım. Bir tek siz sorun yaşamıyorsunuz.Eşimle ayrılmamızın istenmesi çok büyük bir olaydı eşim zaten bana kıymet vermiyorlar ki sana versinler demişti her anne babayı iyi mi sanıyorsunuz siz hepsi iyi niyetli evladını düşünür mü sanıyorsunuz büyük yanılıyorsunuz yazdığım şeyleri bile abartarak maddeleştirmişsiniz çok şükür eşimin ailesi hari kimseyle problemim yok onlarında problemsiz olduğu insan yok ne garip...
Ya ben bugun iftar icin sadece corba ve yemek yaptim,pilav bile yok yaninda. Yenmiyor bosa masraf. Ayrica da gorgusuzluk geliyor bana. Misafire de en kabadayisi ortaya meze yapiyorum, cunku insanlar pilav yerine cacik yemeyi,mevsim salata yemeyi tercih ediyor. Herkes bilinclendi artik baklava yerine karpuz istiyoruz diyenler cogunlukta. Sukur ki sofra kurabiliyoruz yemek bahane diye dusunuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?