İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Keşke dedikodumu yapmak yerine bunu yapsalardı.
Ama siz de yapıyorsunuz onlarınkini.
Doğal değil mi yapmaları?
Bir de ciddi soruyorum vallahi hiç kendi yaptıklarınıza bakınca minicik ufacık hatta miniminnacık bir hata payı bulmuyor musunuz kendinizde?

Kofteli ayran corbasi ne la ?
Su boregi yapacak bu
Hem et hem tavuk
Çayın yanina magnolia
Zaten ayar oluyorum ne lan bu magnolia insta da yapmayani dovuyolar

Ay canım siz tüm bu menüye inanabildiniz mi ya yani nerede o maharet olda daha da kaf dağına çıkardı bir günde oruçlu hem sarma saracak ve börek açacak hem diğerlerini yapacak

kaldı ki böyle menü mü olur herşey et çorbada köfte var,sarmada et var, bamya da var, tavuk var bu.kadar ete bir de börek var

bana biri bu iftarı verse hem gösteriş derim hem görgüsüzlük hem boşa israf derim hem de bilmezlik derim menü dediğin de az öz birbiriyle uyumlu olur bir etli yemek olur bi sırf zeytinyağlı etsiz yemek çorba salata pilav yeter bu nedir ne abartma yaa :))

Eski konunuzu okudum ona göre yorum yazdım
Belki ko gelmek istememiştir yani ne var buna takılacak dert edecek ben büyütmezdim bunu bile

cok alakasiz olucak ama tarif istesem olur mu pazardan aldim ilk kez yapicam da surekli yapan birinin tarifi duacin olurum

ben de ilk kez bugün yaptım
tadı tuzu nasıl oldu yemedikte daha netten baktım güzelmiş dediğim bi tarifi, normalde sevmem kabak ama bunlar bodiş bodiş sevimli geldi

Ya ben bugun iftar icin sadece corba ve yemek yaptim,pilav bile yok yaninda. Yenmiyor bosa masraf. Ayrica da gorgusuzluk geliyor bana. Misafire de en kabadayisi ortaya meze yapiyorum, cunku insanlar pilav yerine cacik yemeyi,mevsim salata yemeyi tercih ediyor. Herkes bilinclendi artik baklava yerine karpuz istiyoruz diyenler cogunlukta. Sukur ki sofra kurabiliyoruz yemek bahane diye dusunuyorum ben

Konu sahibinin herkese tek tek alıntı yapıp cevap vermesini takdir ettim. Keşke bu gayret ve azminizi anlamlı meşgaleler bulup hayata daha olumlu bakmakta da kullansanız. Biz sizi ve ailenizi tanımadığımız için olayların iç yüzüne vakıf olamayız. Ama sizin yorumlarınız, diğer yorumlara verdiğiniz cevaplar, bakış açınız , eş ailesine yaklaşımınız mesleki bilgim ve tecrübemle birleşince profesyonel bir psikolojik yardıma ihtiyacınız olduğunu tekrarlamak istiyorum.Vakit geçirmeden yardım alın lütfen...

Valla ben dun asgari ucretli bir ailenin evine iftara davetiydim, halleri icler acisi, sofrada ellerinden geldigince yemek konmustu,yiyemedim bogazimda dizildi. (Yardim amacli bir kurulus adina gitmistim zorla davet ettiler kabul ettim mecbur kaldigim icin,yoksa asla dar gelirli insanin evine gidemem,bana verdigi emekle belki bir gun daha doyarlar) Eve donerken agladim. Cok uzuldum,gece uyuyamadim bile. Ramazanin ruhuna ters boyle gerzekce gorgusuzluk ornegi sofra kurmak.

Tereliyenin sofrasina once kotu niyetli oldugunu bildigim icin inanmiyorum,sonra da esi asgari ucret aldigi icin. O parayla o sofra kurulamaz,yalan.

Yoo bütün anne babaları çok iyi sanmıyorum. Eşimin ailesi, senin kayın ailenden daha zor insanlar. Benim kv dem hiç lafını sözünü bilmez, her aklına geleni söyler üstüne bir de eşime beni şikayet eder. Her yaptıklarını kafaya taksam hergun konu açmam lazım. Bir tek siz sorun yaşamıyorsunuz.

Maddeler halinde yazdıklarım sizin daha önceki konularınızın özeti. Abarttığımı da düşünmüyorum.

Iki dayim var .. yemege davet ettiler ... biri ne yaptiysa digeri de ona denk gelecek sekilde yemek yapmis ... corba yanina etli yemek ustune fasulye pilav salata karpuz ...insan catlar sirf altta kalmamak icin yapiyorlar... tatli yapti diye digeri de yapti .. 1i yapmasa digeri de yapmaz..karsilikli yapilan herseyden nefret ediyorum laf etmesin diye yapildi cogu yemek kaldi konu sahibi diyor ya dur ben onlara neler hazirliycam diye eminim kendi az hazirlamistir asgari ucretle o kadar yemek mumkun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…