İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Keyfibilir yalvaracak değiliz

O kadar çok umurunuzdaki ota çöpe konu açıyorsunuz.. Hiç de banane ayakları yapmayın inandırıcı olmuyor..

Ben kaç ay önce kb ve eltimle iletişimi kestim hiç konuşmuyorum buraya bir kere bile konu açmadım. Çünkü hiç umurumda değiller..

hala burada ve konu açıyor..

Kızlar düşünsenize Tereli’nin kızı oluyor oğlunuz da ileride Tereli’nin kızıyla tanışıp evlenmek istiyor mazallah olur mu olur dünya küçük

Yok canım rüyasındaki menüsüdür o

Evinizin mantolanma yalıtım işiyle ilgili isteğiniz geldi aklıma. Kp o muhabbetten dolayımı kızdıda görüşmüyo acaba

Tereleliye bu kadar sakiz olmusun herkesin agzina ben bisey demiyorum ama , ya bisure yazma yada mune abladan izin alip bu konulari gizli hesaptan yaz. Yani hayret ediyorum sana..
Burada sakız olsam ne olmasam ne kim beni tanıyor ne kadar önemsiyorsunuz sosyal medyayı ben beni sakız edenlere dinime küfreden müslüman olsa gözüyle bakıyorum.

Evinizin mantolanma yalıtım işiyle ilgili isteğiniz geldi aklıma. Kp o muhabbetten dolayımı kızdıda görüşmüyo acaba
Neden kızdı acaba iki senedir onu bekledik diye mi ama güzel oldu şu ramazan bir geçsin direk yaptırıyorum alsın cevabını

Evet ya
Bende onu yazacaktım
asgari ücretle geçinen ınsanlar o sofrayı bir gün kursa ramazanın geri kalanını ac geçirler
Etin kiymanin kilo fiyatından haberimiz yok gibi sallamış
Ayrıca o ne biçim menü her şey protein
Bunlarin her birinden bir kaşık alsa insan yerinden kalkamaz
kayinvalidenin menusu daha dengeli daha sağlıklı ve güzel geldi bana
Buyur bakalim tereliye

Eşim şuan çalışmıyor bereket diyoruz biz buna rızık yani tabiki hergün böyle şeyler yapmıyorum özellikle eşimle bana ama misafirime daima hep böyle yaparım şükür ki bu ramazanda davetli geçiyor hep

Haklisin, Ramazan ruhuna hem bu abarti aykırı hem de birilerinin emek verip hazirladigi seyi utanmazca eleştirmek tum inanclara ve toplum kurallarina aykiri..
Ya bi de şu var, elinde imkan vardir bolca ikram hazirlarsin misafirine ama sidik yarışı mı bu nedir, kiyaslamak, yermek, konusunu yapip kendi yaptıklarını sisirmek? Ne gorgusuz bi duruş.. Acayip irrite oldum..

Tabiki de rızık orası ayrı bir konu ama belki kv nin evinde olan onlardi sen neden buyuttun bu kadar anlamış değilim. Bu kadar marifetliysen sen yapıp goturseydin bi çeşit de kv ye en azından kk yi bu kadar karistirmasaydin.

Ramazan hem bedenimizi hem de nefsimizi korumak değil miydi biz mi yanlış biliyoruz yoksa tereliye mi doğru biliyor anlamış değilim

Burada sakız olsam ne olmasam ne kim beni tanıyor ne kadar önemsiyorsunuz sosyal medyayı ben beni sakız edenlere dinime küfreden müslüman olsa gözüyle bakıyorum.
Ee iyide bak konunda bi tane adam akıllı üye kalmamış.
Sor neden ??
Sana inanmadıkları ve yazdıkları yorumlardan dolayı uyarı almışlar.
Lafın özü kimse sana istediğin gibi yorum yapmıyor.
Neden bu inat ? Anlatsana biraz.

Çakıl taşlarını veriyorsun markete herhalde para niyetine ..
Sen adami dinden cikartirsin mazallah !!!
Rızık diyomus buna .

Konularını tam bilmiyorum ama geçmişteki sıkıntıların seni bu kadar nefret etmeye zorluyor diye düşünmek istiyorum. Hayatının merkezine kocanın ailesini koymasan daha mutlu olursun bırak gelen gelsin gelmeyen gelmesin. Neden uzak durmayı seçmiyorsun. Boşver takma kafana insanları

Değirmenin suyu nerden geliyo?
Belli bir paran olur da bereketli dersin bereketli demekte geç bitiyo biçok şey alınıyo anlamındadır ama dipsiz kuyu değildir yani

Aynen bende 5 senedir görüşmüyorum hani var mı bi tane konum bana uzak Allah yakın bitti gitti yani ne bu ısrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…