- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Keyfibilir yalvaracak değiliz
Bİr uye vardi burada esini saplanti yapmisti surekli ayni konularda konu aciyordu defalarca insanlar iyiniyetle yazdi olmadi bildigin danismanlik hizmeti gibi terapi misali konustu yok kizdi yok 3gun ara sonra devam hasta gibiydi yani bize gore bir tur rahatsizlik diye bakiyorduk devam etti en son millet cildirdi fakesin dedi kk birbirine girdi haksizliklar oldu kalici siteden atilanlar oldu o bir daha konu acmadi gormedim o noktaya kadar psikolojik sikintisi var diye bakiyordum takintili vs ondan sonra dalga gectigini anladim cunku oyle olsaydi yine acardi konu ardinda tepkilere bakilirsa buda onun bir degisik versiyonu bakalim bu vaka nasil sonuclanacak
Yok canım rüyasındaki menüsüdür oTereliyenin iftar menusu (kapanan konusundan kopyaladim)
Benim menümde köfteli ayran çorbası,sebzeli bulgur pilavı,etli sarma,su böreği,etli bamya,tavuk kızartması ,mevsim salata,közbiberli patlıcanlı salata,meyve ve çayın yanına tatlı olarak magnolia birde çerez
Magnolia yapmis iki gozumun cicee
Yerseniz tabiysi
Sana msj attimhala burada ve konu açıyor..
Burada sakız olsam ne olmasam ne kim beni tanıyor ne kadar önemsiyorsunuz sosyal medyayı ben beni sakız edenlere dinime küfreden müslüman olsa gözüyle bakıyorum.Tereleliye bu kadar sakiz olmusun herkesin agzina ben bisey demiyorum ama , ya bisure yazma yada mune abladan izin alip bu konulari gizli hesaptan yaz. Yani hayret ediyorum sana..
Neden kızdı acaba iki senedir onu bekledik diye mi ama güzel oldu şu ramazan bir geçsin direk yaptırıyorum alsın cevabınıEvinizin mantolanma yalıtım işiyle ilgili isteğiniz geldi aklıma. Kp o muhabbetten dolayımı kızdıda görüşmüyo acaba
Evet yaValla ben dun asgari ucretli bir ailenin evine iftara davetiydim, halleri icler acisi, sofrada ellerinden geldigince yemek konmustu,yiyemedim bogazimda dizildi. (Yardim amacli bir kurulus adina gitmistim zorla davet ettiler kabul ettim mecbur kaldigim icin,yoksa asla dar gelirli insanin evine gidemem,bana verdigi emekle belki bir gun daha doyarlar) Eve donerken agladim. Cok uzuldum,gece uyuyamadim bile. Ramazanin ruhuna ters boyle gerzekce gorgusuzluk ornegi sofra kurmak.
Tereliyenin sofrasina once kotu niyetli oldugunu bildigim icin inanmiyorum,sonra da esi asgari ucret aldigi icin. O parayla o sofra kurulamaz,yalan.
Önceki. Konumda yazdımCidden merak ettiğim için soruyorum, iftar için ne hazırladınız?banabenigeriver
Kayınvalidenizin menüsünü basit bulmuştunuz ve aç kalktığınızı yazmıştınız.
Eşim şuan çalışmıyor bereket diyoruz biz buna rızık yani tabiki hergün böyle şeyler yapmıyorum özellikle eşimle bana ama misafirime daima hep böyle yaparım şükür ki bu ramazanda davetli geçiyor hepEvet ya
Bende onu yazacaktım
asgari ücretle geçinen ınsanlar o sofrayı bir gün kursa ramazanın geri kalanını ac geçirler
Etin kiymanin kilo fiyatından haberimiz yok gibi sallamış
Ayrıca o ne biçim menü her şey protein
Bunlarin her birinden bir kaşık alsa insan yerinden kalkamaz
kayinvalidenin menusu daha dengeli daha sağlıklı ve güzel geldi bana
Buyur bakalim tereliye
Haklisin, Ramazan ruhuna hem bu abarti aykırı hem de birilerinin emek verip hazirladigi seyi utanmazca eleştirmek tum inanclara ve toplum kurallarina aykiri..Valla ben dun asgari ucretli bir ailenin evine iftara davetiydim, halleri icler acisi, sofrada ellerinden geldigince yemek konmustu,yiyemedim bogazimda dizildi. (Yardim amacli bir kurulus adina gitmistim zorla davet ettiler kabul ettim mecbur kaldigim icin,yoksa asla dar gelirli insanin evine gidemem,bana verdigi emekle belki bir gun daha doyarlar) Eve donerken agladim. Cok uzuldum,gece uyuyamadim bile. Ramazanin ruhuna ters boyle gerzekce gorgusuzluk ornegi sofra kurmak.
Tereliyenin sofrasina once kotu niyetli oldugunu bildigim icin inanmiyorum,sonra da esi asgari ucret aldigi icin. O parayla o sofra kurulamaz,yalan.
Tabiki de rızık orası ayrı bir konu ama belki kv nin evinde olan onlardi sen neden buyuttun bu kadar anlamış değilim. Bu kadar marifetliysen sen yapıp goturseydin bi çeşit de kv ye en azından kk yi bu kadar karistirmasaydin.Eşim şuan çalışmıyor bereket diyoruz biz buna rızık yani tabiki hergün böyle şeyler yapmıyorum özellikle eşimle bana ama misafirime daima hep böyle yaparım şükür ki bu ramazanda davetli geçiyor hep
Ramazan hem bedenimizi hem de nefsimizi korumak değil miydi biz mi yanlış biliyoruz yoksa tereliye mi doğru biliyor anlamış değilimHaklisin, Ramazan ruhuna hem bu abarti aykırı hem de birilerinin emek verip hazirladigi seyi utanmazca eleştirmek tum inanclara ve toplum kurallarina aykiri..
Ya bi de şu var, elinde imkan vardir bolca ikram hazirlarsin misafirine ama sidik yarışı mı bu nedir, kiyaslamak, yermek, konusunu yapip kendi yaptıklarını sisirmek? Ne gorgusuz bi duruş.. Acayip irrite oldum..
Ee iyide bak konunda bi tane adam akıllı üye kalmamış.Burada sakız olsam ne olmasam ne kim beni tanıyor ne kadar önemsiyorsunuz sosyal medyayı ben beni sakız edenlere dinime küfreden müslüman olsa gözüyle bakıyorum.
Eşim şuan çalışmıyor bereket diyoruz biz buna rızık yani tabiki hergün böyle şeyler yapmıyorum özellikle eşimle bana ama misafirime daima hep böyle yaparım şükür ki bu ramazanda davetli geçiyor hep
Eşim şuan çalışmıyor bereket diyoruz biz buna rızık yani tabiki hergün böyle şeyler yapmıyorum özellikle eşimle bana ama misafirime daima hep böyle yaparım şükür ki bu ramazanda davetli geçiyor hep
O kadar çok umurunuzdaki ota çöpe konu açıyorsunuz.. Hiç de banane ayakları yapmayın inandırıcı olmuyor..
Ben kaç ay önce kb ve eltimle iletişimi kestim hiç konuşmuyorum buraya bir kere bile konu açmadım. Çünkü hiç umurumda değiller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?