- 25 Ağustos 2014
- 21.214
- 50.821
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evet, agzinin oyle guzel ayari var ki, iftara gittigin evdeki sofrayi 'nimet, emek' demeden yerden yere vurmussun utanmadan.. (O konuda icimden gecen şu oldu, "zıkkım yiyin".. Zıkkım: bir tür bitki, kökeni zakkumdur, carpitma diye açıklıyorum)Benim ağzımın ayarı var şükür siz kendi yazdığınıza bakın
Sen önceki konuda kvyin menüyü beğenmeyip konu actin ya ben neleer neleer yapacam görsünler bakalım yazıyorsun ya aldığı tazminat da dayanmaz bu gidişle hazır para çabuk biterEşim tazminatını aldı gelirken yumurta yoğurt limonata almış evimizde vardı çok şükür geri verdik şükür onların eline kalmadık
Size iftara gelirken mi getirmisler?Eşim tazminatını aldı gelirken yumurta yoğurt limonata almış evimizde vardı çok şükür geri verdik şükür onların eline kalmadık
Ben buralardan gider oldum, kalanlara selam olsunSiz şu an kimin evinde oturuyorsunuz
Neyle geçiniyorsunuz bi anlatır mısın
Ceviz kadar mi kiz? Doyar misiniz onunlaIftar saati yaklaştı gidiyimde biber dolmami sofraya koyiyim
Ee çorba da var salatayla doyariz yaf ne sankiCeviz kadar mi kiz? Doyar misiniz onunla
Ceviz kadar mi kiz? Doyar misiniz onunla
Tereliye doymamis da, ceviz kadar dolmalarlaEe çorba da var salatayla doyariz yaf ne sanki
Olcmedim ama eccik cevizden büyük
Ben kesin gidiciyim de, neyse artik saglik olsunIftar araya girmese topluca ban yeriz ama yemek ağırlığı çökecek nasipse
Az once okudum o konusunuda..icimden tek birsey demek geldi tereliye ayni senin gibi "zıkkımın kökünü ye tereliye!"o konu kapanmis yazamadim..bari buraya yazayim dedim..Tereliye doymamis da, ceviz kadar dolmalarla
Valla biz sadece çorba salata ile bile doyuyoruz bi tane yiyebildimTereliye doymamis da, ceviz kadar dolmalarla
Eşim tazminatını aldı gelirken yumurta yoğurt limonata almış evimizde vardı çok şükür geri verdik şükür onların eline kalmadık
O ev dededen kalma onlar almamış yani içide eşimin yıllarca verdiği parayla yapılmış hamilesiniz bu kadar öfke bünyeye zarar sakin olun .Onların eline kalmadık dediğiniz insanların evinde oturuyorsunuz mantolamayı bile hala onlar yaptırsın diye bekliyorsunuz 3 kuruş tazminatı az harcayalım israf etmeyelim de muhtaç.olmayalım diyeceğinize sırf yaptım deyip hava atmak için bir akşamda her türlü et yemeğini.gereksiz yapıyorsunuz bitince ne yapacaksınız?
malesef bu eşinizin ailesinin kanatları
altında yaşadığınız gerçeğini değiştirmiyor o sofrayı kurduysanız ancak size Allah akıl fikir versin demişlerdir hani.ayranı yok içmeye tahtevaranla gider bilmem nereye misali olmuş.
Çalışmıyorsunu etmiyırsunuz cidden eşinize dua edin demek ki oğullarına kıyamıyorlar yoksa sizin gibi birini kapıya koyar hadi ne haliniz varsa görün bakalım derlerdi ne yapacaksınız o zaman bir fikriniz var mı işiniz gücünüz yok hava binbeşyüz rezillik kadının yemeğe gelirken getirdiklerini geri.yollamak valla insanlarda sabır taşı var inanın bana kapıya koyulmayı fazlasıyla hakediyorsunuz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?