İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Onların iftara davet ediş şekline laf edersen, sonra davete gidipte yaptığı yemeklere laf edersen, gorumcene durup dururken mesafeli görüşelim diye mesaj atarsan, kısaca eşinin ailesine göstermelik samimiyetsiz davranışlarda bulunup her yaptıklarına söylediklerine bir kulp bulursan GELMEZ tabi...

Kaç gündür yoktun Tereliye,misafir hazırlıklarıyla uğraşınca kendine bir meşguliyet bulmuşsun.Bence sen Hergün misafir ağırla,kafan dağılır

Görmek istemiyor demek ki sizi. Adam artık birinin gereken tepkiyi koyması lazım demiş bence..

+1000000000000

isminizi gorunce hic konuya bakmiyorum bile.kesin yine siz abartmissinizdir.bir uye daha vardi sizi gibi.surekli kocasini bayacak derecede hayatina karisirdi.sizde onun baska bi versiyonusunuz

Yorumları görünce konularınıza baktım ve cuma mesajına kadar geldim. Kuzum senn iyi misin???? Ayrıca kp Nin yerinde olsam ülke değiştirirdim.

Kocanda pek sabırlı mübarek senin yaptıklarının 10 da birini ben eşimin ailesine yapmayı düşünsem kendimi kapı önünde bulurum. Yazık.

2017de şu mesajda senin e görüşme işte görüşme gö rüş me

Kayınpederin derdi sensin... Senin saçmalıkların... Ellibin kere şurda eşinin ailesiyle ilgili konu açtın.. Herkes hep aynı şeyi söyledi... Dert sensşn... O ailenin kabusu sensin .. Kocan kafasını taşlara vursa yeridir..

Konu sahibine inanmıyorsanız , neden burada vakit harcıyorsunuz Kİ, her konu açıldığında aynı serzenişlerde bulunarak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…