- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.826
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ya sorunlar olur, oluyorda illaki.. ama bu insanin tum hayati kv kp kocadan mi ibaret? Surekli bi olay biseyKadın 2 güne bir onlarla ilgili konu açıyor birde sanki hiç görüşmüyorlarmış gibi davranıyor eğer görüşmüyorlarsa bu konular nereden çıkıyo anlamış değilim.
Valla baby bende anlamıyorum ki 2 güne bir olay var . Ki herkeste ufak tefek neler oluyor bizde aileler mükemmel olmasına karşın yine de gıcık olduğum şeyler oluyor mesela bu abartıyo herşeyi. Bu arada seni özledim söylemeden edemeyeceğimYa sorunlar olur, oluyorda illaki.. ama bu insanin tum hayati kv kp kocadan mi ibaret? Surekli bi olay bisey
Aha kayınpeder yandı pardon biz yandık :)
İstemiyorEşimin babası davetime gelmedi.Öncekinede gelmemişti.Hatta eşimin ailesine gittiğimiz iftarda da yoktu.Annesi bir bahane söylemedi.İftar gayet güzel geçti yaptıklarımı beğendiler mesafeli ama iyi davrandım.Eşimin babası olan bu adamla benim bireysel bir tartışmam olmadı hatta benimle uğraşmadığı bir düşüncem yoktu onunla ilgili.Eşimle beraber gittiğimiz dönemler gayet konuşur hal hatır sorardı şuan derdi ne çözemedim.Eşim çok alındı üvey evladım ya ben ondan gelmedi kardeşime gidiyor dedi.Ne yapalım şimdi bu adama ferman mı yollayalım?Açıkçası ben hiç aldırış etmedim sormadım bile nasıl diye ama eşim çok üzüldü bu sebepten kızdım...Bu arada oturduğumuz ev boş olduğu sürece hep bu evde vakit geçirir kendi kendine gelip otururmuş.Eşim düğündeki olanlardan dolayı ona soğuk davrandığını söylerdi hep aramız zaten yoktu iyice soğuk derdi şimdide bu tavrı var bu adam beni mi istemiyor derdi ne?
Kiz hep burdayim ne ara ozledin bebegim:))Valla baby bende anlamıyorum ki 2 güne bir olay var . Ki herkeste ufak tefek neler oluyor bizde aileler mükemmel olmasına karşın yine de gıcık olduğum şeyler oluyor mesela bu abartıyo herşeyi. Bu arada seni özledim söylemeden edemeyeceğim
Az denk geldim sana ya bu ara nedenseKiz hep burdayim ne ara ozledin bebegim:))
Bu sira yazip cikiom hemen.. yeterki derde derman olalim:)) baska amacim yok :))))Az denk geldim sana ya bu ara nedensebu arada tereliye birazda gelir konuşma başlar sonra konu kapanır az kaldı . O sabah konu açtı ya şimdi uyuyordur . Yanlış ben menüde ne vardı öldüm meraktan
Seni istemiyor. Haksiz da sayılmaz
Senin menüyü değil baby tereliyenin kini merak ettim kv ye ne yemek yaptı acaba . Bende gece 12 de filan yatıyorum sonra sahura kalkıyorum sonra gece hiç uyuyamıyorum dün sabah 6 da ancak geri uyuyorum. Salı gece İskenderun’a gidicemBu sira yazip cikiom hemen.. yeterki derde derman olalim:)) baska amacim yok :))))
Ramazan dengemi bozdu., ufaklik gece uyutmuyo giriyorum gene o zaman sen uyuyo oluyon tabii..
Menude pilav var kesin.. seftali kompostusu.. kusbasi et cikardimda ne olacak o bi fikrim yok :)) belki yanliz kavururum onu pilavla.. salata ayran hop bitti gitti.. cocuklarada corba var dunden:)
Aman nerden bilim onu sordugunu:) ben kendimi dusunuyorum:) banane tereliyeden:)) ben yemek topigine yol alayim en iyisi:))Senin menüyü değil baby tereliyenin kini merak ettim kv ye ne yemek yaptı acaba . Bende gece 12 de filan yatıyorum sonra sahura kalkıyorum sonra gece hiç uyuyamıyorum dün sabah 6 da ancak geri uyuyorum. Salı gece İskenderun’a gidicem
HahahaAman nerden bilim onu sordugunu:) ben kendimi dusunuyorum:) banane tereliyeden:)) ben yemek topigine yol alayim en iyisi:))
Gelmiyonki kuzum..bak bi gun gitmeyim benide unutuyolar:)) ne demisler gozden irak gonulden irak:)Hahahao topikten bana neden hiç bildirim gelmiyor acaba
Bi bitmediniz siz deKonu sahibine inanmıyorsanız , neden burada vakit harcıyorsunuz Kİ, her konu açıldığında aynı serzenişlerde bulunarak ...
Haha ben kendi derdime düşmüşüm ki offf valla babyGelmiyonki kuzum..bak bi gun gitmeyim benide unutuyolar:)) ne demisler gozden irak gonulden irak:)
İlk cümleniz hiç hoş olmadıBi bitmediniz siz de
Bu aile kimin bedduasını aldı yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?