İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Kadın 2 güne bir onlarla ilgili konu açıyor birde sanki hiç görüşmüyorlarmış gibi davranıyor eğer görüşmüyorlarsa bu konular nereden çıkıyo anlamış değilim.
Ya sorunlar olur, oluyorda illaki.. ama bu insanin tum hayati kv kp kocadan mi ibaret? Surekli bi olay bisey

Ya sorunlar olur, oluyorda illaki.. ama bu insanin tum hayati kv kp kocadan mi ibaret? Surekli bi olay bisey
Valla baby bende anlamıyorum ki 2 güne bir olay var . Ki herkeste ufak tefek neler oluyor bizde aileler mükemmel olmasına karşın yine de gıcık olduğum şeyler oluyor mesela bu abartıyo herşeyi. Bu arada seni özledim söylemeden edemeyeceğim

İstemiyor

Adam iyi yapmış. Bir daha çağır bir kez de benim için gelmesin. İçim soğusun. Kaynanana acıdım. Kadının ne gühanı varmış yazık çekiyor.

Her konuya cevap yazacakken kapanıyor hemen yazayım da içimde kalmasın tereliye sen bir efsanesin ya bacım cidden ben konuyu ve yorumları okurken baya eğlendim kv ve görümcenin nefes almasına bile darılıyorsun. Burda sana neler neler söyleniyor konu açmadan duramıyorsun yeter bu kadar eğlendiğin bacım hadi işine gücüne git gari

Kiz hep burdayim ne ara ozledin bebegim:))

Kiz hep burdayim ne ara ozledin bebegim:))
Az denk geldim sana ya bu ara nedense bu arada tereliye birazda gelir konuşma başlar sonra konu kapanır az kaldı . O sabah konu açtı ya şimdi uyuyordur . Yanlış ben menüde ne vardı öldüm meraktan

Sen ve eşiniz karar alıp onlara demediniz mi 'tereliyeyi ve ailesini yok sayin' diye.
Adam da yok saymış
Konu da ahan burada:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sonunda-kurtuldum.1042358/
Ki en iyisini yapmış. Başka bir konunuzda demişsiniz ya, tüm eve kızları ve damatlarinin fotosunu koymuşlar,bizim hiç yok diye. Neden alindiniz ki? Sizin yüzünüzü bile görmek istemiyorlar demek ki, bu kadar tahammül edemezken bir de eve resminizi mi assinlar?
Sevilecek bir gelin değilsiniz, art niyetli ve fesatsiniz. İnternette dalga geçilen 'yeni Gelin' akımı var ya, adeta onların yılmaz bir neferisiniz. Yeni gelinlik sizin için bir meslek olmuş. Yok 'onceden davet etmedi ki ozenip bezenmesin,son saniye aradı. İnsan bir altın yaldızlı kâğıtta davet eder. Gitmesem mi?'
Yok 'cacik yanına salata yanına çorba üç kaşık fasulye ve dolma verdiler, vallahi doymadım. Oysa ben onlara orman kebabı bilmemne bilmemne yapmistim'
Falan filan... Her olayda artniyet arıyorsunuz. İnşallah sizin de peşpeşe bütün çocuklarınız erkek olur ve anneleri gibi kızlara aşık olur evlenirler

Az denk geldim sana ya bu ara nedense bu arada tereliye birazda gelir konuşma başlar sonra konu kapanır az kaldı . O sabah konu açtı ya şimdi uyuyordur . Yanlış ben menüde ne vardı öldüm meraktan
Bu sira yazip cikiom hemen.. yeterki derde derman olalim:)) baska amacim yok :))))

Ramazan dengemi bozdu., ufaklik gece uyutmuyo giriyorum gene o zaman sen uyuyo oluyon tabii..

Menude pilav var kesin.. seftali kompostusu.. kusbasi et cikardimda ne olacak o bi fikrim yok :)) belki yanliz kavururum onu pilavla.. salata ayran hop bitti gitti.. cocuklarada corba var dunden:)

Seni istemiyor. Haksiz da sayılmaz

Şu yorumdan sonra ne alaka? @Boncukhanim konunun neresinden çıkardı bu istemiyor mevzusunu dicektim bi baktım ki konu sahibi banabenigeriver

Resmen fenomen oldun kız forumda seni tanımayan yok

Allah kocanın ailesine sabır ihsan etsin inşallah şu mübarek ramazanda. Senin gibi gelinim olsa bırak evine gelmeyi seninle aynı ülkede yaşamazdım. Artık kafana kuş pislese kocanın ailesini suçlayacaksın gibime geliyor. Hoş böyle bir konu açsan KK'deki kimse de yadırgamaz zaten herkes alıştı sana artık.

Pembe diziler bir sen iki. Ailecek severek takip ediyoruz neyse yeni bölümden fragman nerde hani göremedim

Senin menüyü değil baby tereliyenin kini merak ettim kv ye ne yemek yaptı acaba . Bende gece 12 de filan yatıyorum sonra sahura kalkıyorum sonra gece hiç uyuyamıyorum dün sabah 6 da ancak geri uyuyorum. Salı gece İskenderun’a gidicem

Aman nerden bilim onu sordugunu:) ben kendimi dusunuyorum:) banane tereliyeden:)) ben yemek topigine yol alayim en iyisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…