İftara yarım saat kala sevap gitti elden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben herkese biz kaynanamla iyi anlaşıyoruz diyorum.birçok şeyi takmıyorum.mesela kadın çamaşırı kaçta astığımı takip edip beni arıyor kurumuştur onlar topla diyor ve bu sürekli olan bişey.sonracığıma eltim çalıştığı için(ki şuan çalıpmıyor ve annesi kendisinde) 5 senedir onun yoğurdunu mayalıyor bizim eve gelip sütün taştığını görünce şu sütü taşırmamayı öğrenemedin diyip gülüyor.eltimin ve kaynımın doğum günlerinde hepimizi kendi evinde toplar.bizim doğum gününde kendi bizim eve gelir pasta üfler iner mesela.konu açmamakta hatamı ediyorum

Söylediniz mi peki astığım çamaşıra neden bakıyorsun diye daha diğer herşeye neden böyle diye?Yada kendi içinizde mi yaşıyorsunuz dert etmeseniz bunlarıda fark etmezdiniz sanırım?

banabenigeriver Ramazan geldi gözüm sizin konuları arıyordu valla. Yine iftara gidip kavga edip döneceksiniz diye. Kv de melek mi, saf mı, arsız mı anlamadım. Kadın hala size birşeyler gönderiyor.
Hiçbir zaman onlarla kavga etmedim.Geçen sene davet ettiğinde eşim gece çalışıyordu gidemedik o gün sonrada çağıracağım dedi hala ses yok bakalım bekliyorum bendeNeden üç ihtimalin ikisi iyi melek o melek hemde ne melek

Bana daha once evliliginize devam etmenin tek motivasyonunun es ailesinin agzina laf vermemek oldugunu yazmistiniz. Cok sasirdigim icin hatirliyorum hala.

Bence es ailesine hala bu derece takintili olmanizin sebebi esinizin ve evliliginizin hayal ettiginiz gibi cikmamis olmasi. Kendi icinizde mutsuz oldugunuz ve evliliginize devam etmek istediginiz icin ofkenizi es ailesine yonlendiriyorsunuz. Bu, ofkenizi esinize ve evliliginize yonlendirmekten daha kolay cunku. Ben onlarin sizi sandiginiz kadar onemsedigini ve sizi sinirlendirmek icin bir seyler yapmaya calistigini bile sanmiyorum.

Kaynananın sana saygısı yok, konu acar misin bilmiyorum. Cok seviyor da olabilirsin senı baglar. Herseye tamam dedıgın surece de ıyı anlasmaya devam edersin zaten.

Alt katımda bir kadın otururdu eskiden resmen camasır ipten alır giyer toplamazdı. Sılkme gunlerınde hıcbısey yapamazdım. Soylesene bıhaftadır ipte camasırları toplasın dediler, gerızekalı degıl sonucta onun camasır onun balkonu topla dıyemem Sılkme ıcın obur balkonu kullanırım demıstım. Bu da boyle bır anımdır.

Bu ne biçim dert yahu ne var ısıtıp yersiniz yaşlı insanı neden kiriyorsunuz eşinide dolduruyordu galiba çok enteresan ben olsa dusunmus sağolsun derim

Söylediniz mi peki astığım çamaşıra neden bakıyorsun diye daha diğer herşeye neden böyle diye?Yada kendi içinizde mi yaşıyorsunuz dert etmeseniz bunlarıda fark etmezdiniz sanırım?
geçen eşim söyledi sen ne bizim çamaşıra bakıp duruyorsun anne sanane bizim çamaşır ne zamandır asılı dedi.sustu kadın.geçen sene konuşacağım ne varsa söyledim yüzüne eskiden annem gibi görüyordum şuan kayınvalidem.daha çok konu var

Yani benimde çok konum var bunlar tamamı değil tabiki Allah hepimize sabır versin ne diyeyim...

Eşimden ayrılmamam için tek sebep onları sevindirmemek ve annemi üzmemek evet bu doğru.
Aslında bir sene öncesine kadar sorgulardım bunu bu istediğim adam mı yada istediğim hayat mı diye artık oluruna bıraktım diyebilirim çünkü artık eşime ailesini dert etsemde söylemeyi bıraktım o kendine dert etmeye başladı böyle olunca.Onlarla kavga edip tartışmıyorum öfke falan söz konusu değil zaten ayda bir gider bir saat oturup gelirim.Valla eşimle hala birlikte olmamızı bence çok dert ediyorlar onlar çünkü düğüne kadar tek hedefleri bizi ayırmaktı sorun çıkarmaktı eşim reddedilmek uğruna benden vazgeçmeyince onlarda bu hazımsızlıkla kalakaldılar malesef...

But polyanacilikmi Allah aşkına pide ne güzel ısıtıp yenir miss gibi yanında domates biber canım çekti bak şimdi ..siz biraz sukretmesini ogrenseniz iyi olur
Çok şükür şükretmeyi biliyoruz yoksa yağcılık yapar mal koparmaya bakardık

Esin bozuk meyveyi ve tas gibi ekmegi alirlen gozu oynastamiymis?
Ayrica ne pis mantiginiz var ya. Annem de dun kendine pide cektirmis bugun kalanlardan gonderdi isitir kahvaltida yersiniz diye ne var bunda. Anne bu. Annenin yaptigina verdiğine artik mi denir.
Valla ben sizin kayinvalideyi ayiplamiyorum. Evlat olsa sevilmez tiplersiniz cunku. O da sevmiyor demek ki.

Hiç takılmayın eşiniz farkında yuvanızda huzur olsun gerisi boş

Ay gene tereliye değil mi
Nasıl tanıyorsunuz helal vala
Tereliye tanınmaz mı?
O bir bdv fenomeni.
O bir kaynanasavar.
O bir dertsiz başına dert bulan.
Onu tanımayan ölsün.
BDV ona kurban olsun.
İçimde saklanan Bülent Ersoy ortaya çıktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…