Anladım cnm o zaman ben brazn yollarım sana.Bencede zamanı değil ama işle alaklı işte :))
Bünyesel de olabilir. Hiç doymuyorum bu çorba ile. Nohut olsa da olmasada. Halbuki baklagil.
eneee vallahi beğendi .telif hakkımı istiyorum
Yooo gayet güzel olduu ohh tamam :)
coookkk guldum yaaa. ablam orucluu, aaa bende orucluyum puhahahahDün burdan aldığım gazla markete gittim %100 doğal süt yazıyordu.. Onu kaptım hemenÇakma sütlere alışılmışlıktan olsa gerek bu biraz ağır geldi, midem de bir yumruk var gibi şu an
Arada olur öyle şeyler..
Ben ortaokula giderken pazardan gofret almıştım , yiye yiye eve gidiyordum.. Fazlaca aldığımdan şimdi eve giderim ablamlara da veririm dedim..
Jeton düştü tinkk..
Ablamlar oruçlu ?
Aaa bende oruçluyum ?
Orda kestim yemeyi.. ama çok üzüldüm kalbimde küt küt attı.. eve gittim küs gibiydim neyin var dediler.. Ben birçok gofret yedim dedim oruçlu olduğumu unutup..
Hem bana güldüler ( jeton konusunda) hemde unutarak yediğinde oruç bozulmuyor dediler..
Çok sevindim..
olur olur bi dua yeter:)
Hayrına olsa olmaz mı :)
coookkk guldum yaaa. ablam orucluu, aaa bende orucluyum puhahahah
Sultanahmette yanında birşeyler götürüp parkta kurulan sofralar çok daha samimi görünüyor..
Biz götürmezdik iş çıkışı arkadaşlarla gittiğimizden köftecisi meşhur diye köfte yiyelim derdik bir kuyruk ki sormayın.. Ezan okunuyor sıra bize gelmezdi
Kaynanamlar yanında birşeyler hazırlayıp her yıl öyle gidiyormuş, bu sene bende onlara katılmayı düşünüyorum
Ben bakude oturuyorum. 22 yasindayim, nisanliyim. insaALLAH ALLAHin iznile son baharda evleniyoruz. muzisyenim. oyle muzisyenim demeyime bakmayin. insaALLAH kendi pastanemi yonetmek istiyorum :)kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrr özel olmayacak bilgilerimizi yazalımmı buraya kısaca hani.çünkü yazışıyoruz ya o yüzden.mesela şöyle
ben manisada oturuyorum
29 yaşındayım (30 olupta 29 demiyorum.valla 29 billaha 29 )
iki kızım var .biri 12 yaşında biri 16 aylık
sağlık kurumunda çalışıyorum.
saygılar efendim
günaydın kızlaraslında nerdeyse öglen olucak ama ancak kendime geldim desem yeri. çünkü minnak bir bebişle ugraşmak zorunda kaldım sahurda sabahda erken uyandı kendileri. ancak gözümü acabildim. herkesein ramazanı ve cuması mübarek olsun inşl. ee nasıl gidiyo oruçlar. bende şimdilik bir sorun yok Allah'ımın izniylede inşl. olmaz.
kız televizyonada çık sen
bize selam yollarsın kk daki iftar topiğindeki tazeciklere diyiver :21.
kız televizyonada çık sen
bize selam yollarsın kk daki iftar topiğindeki tazeciklere diyiver :21.
cok sagolun :) sizde hep beraber bizimle olun :)çok güzel vede anlamlı bir topik olmuş
Ben bakude oturuyorum. 22 yasindayim, nisanliyim. insaALLAH ALLAHin iznile son baharda evleniyoruz. muzisyenim. oyle muzisyenim demeyime bakmayin. insaALLAH kendi pastanemi yonetmek istiyorum :)
mesajını 2000 kişiye yakın insan okuyo şuan :))
????????????????????????????? anlamadım ki oruçluyum jetonum binbir köşe:26:
selam canim. bende kuran kumayi bilmiyorum. ama her gun yasin, vakia suresi, kenzul ars dualarini, ayetel kursi, felak nas surelerini okumayi planliyorum insaALLAHHerkese hayırlı ramazanlarHazır böyle bir topik varken ben de bir soru sorayım mı??
Kızlar ben yurtta kalıyorum da şimdi tek başıma her gün Kur'an-ı Kerim'den ne okuyabilirsem okumaya çalışcam ama çok da iyi değilim okuma konusunda arada yanlış okuyabiliyorum. İnternetten hocayı da takip edemiyorum çok hızlılar yetişemiyorumNe önerirsiniz bana acebaaa¿ Böyle en azından her gün bir kere Yasin-i Şerif okusam hiç fena olmaz :26:
heee tamam şimdi anladımvay be bende kendi çapımda bi şair oluverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?