IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

mrh kızlar, ben de geldimm
dün akşamdan patlıcan musakka yaptım attım dolaba, çorbamda hazır 2 kişiyiz yeter iftarda. eşimle kararlaştırdık yemekleri az az yapcam 2. kez sofraya gelmesin her gün başka yemek olsun diye.

Merhaba , hoş geldiniz..

Biz de iki kişi olduğumuzdan öyle yapıyoruz hep..

canım bende yalnız geçiriyorum aynı şekilde yaz okulundayım ama evdeyim önceden yurtta da kalmıştım istersen neler yapabileceğinle ilgili sana yardımcı olabilirim?

ayyy canım ya sen beni güldürdün. Rabbimde seni güldürsün kız şimdi yuvarlamıcam tabiki dün yuvarlamıştım bugünde yogurtla buluşturcam. içli köftede buzlukta

tamaaam o zaman ayol ben sürahiden bardağa su dökecek kuvveti bulamazken böyle içli köfteleri görünce kendimi cimcikleyiverecektim bak ne hatunlar var diye..o zaman gayet normalmişim öpüyorum kendimi

yeşil fasülye pilav bir el yapımı köfte düşünüyorum.yanına da ayranoooh .yalnız kızlar ramazandan önce sıcaktan bunlıp bunalıp meyve suyu içip duruyordum her ne kadar organik ve kendi yaptığım da olsa kalori yani.habire içiyordum.en azından sürekli yeme içme olayını sınırandırıyor ramazan. iftar ve sahur arası kalan vakitte de biraz dikkat edersek ohh ne ala.

İftarda herkes tazmanya oluyor ki , sanki yemek bi yere kaçacakmış gibi

o zaman ennn fıstık ennn çıtır kadını gördünmü haah onun yanındaki benimyaa bu arada ne yemeği ben sadece su içicem sonrada gece boyu wc yolları taşlı geliyor kalem kaşlı olacak

o zaman ennn fıstık ennn çıtır kadını gördünmü haah onun yanındaki benimyaa bu arada ne yemeği ben sadece su içicem sonrada gece boyu wc yolları taşlı geliyor kalem kaşlı olacak

Vaaauv Eyüpteki en çıtır kadın seni

Puhahaa wc yolları taşlı karpuz da yedin mi sen gör o zaman wc - oda arasında trafiği Allah sabır versin

tamaaam o zaman ayol ben sürahiden bardağa su dökecek kuvveti bulamazken böyle içli köfteleri görünce kendimi cimcikleyiverecektim bak ne hatunlar var diye..o zaman gayet normalmişim öpüyorum kendimi

öp kuzum öp. ben herşeyi gündüzden ayarlıcam hep çünkü ikindiden sonra kendimde olurmuyum tam kestiremiyorum:18:

öp kuzum öp. ben herşeyi gündüzden ayarlıcam hep çünkü ikindiden sonra kendimde olurmuyum tam kestiremiyorum:18:

çalışmayanlar bu konuda rahat maşallah. biz normalde 5te ramazan ve kandillerde 4 te çıkıyoruz 5te evde olacam ve 7ye kadar yatmayı düşünüyorum uykum çookk.
bugün canım paçanga böreği istiyor bi onu sararım bi de salata, yemeklerim hazır zaten 1 saatte yetişir bunlar da. pratik bi tatlı da aklıma gelirse ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…