- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
okurum insaALLAH canim. ALLAH razi olsunOlmazsa ben de öyle yapayım artık çünkü yoksa yanlış yanlış okuyacağım öyle de olmaz sanırımFetih suresini de oku istersen tatlım çok duydum şifasını
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-cocuklar/544061-kocalara-isveli-cilveli-dayak.html tatlım onu yanlış yapıştırmışsın sanırım ben de yolladım bir
etrafına bak tazmanya canavarı gibi yemek yiyen birini görürsen direk gel
girdim girdim, super bir konuAy pardonutandırık oldum şimdi
Yakana kırmızı karanfil tak bari de seni tanıyabilelim
mrh kızlar, ben de geldimm
dün akşamdan patlıcan musakka yaptım attım dolaba, çorbamda hazır 2 kişiyiz yeter iftarda. eşimle kararlaştırdık yemekleri az az yapcam 2. kez sofraya gelmesin her gün başka yemek olsun diye.
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...
ben de ilk defa ailemden ayrı geçiriyorum ramazanı, yaz okuluna kalınca böyle oldu yurtta tek başıma geçireceğim sık sık buraya uğrarım ama
öğrenci olaraktan ilk sahurumda makarna yapıcam tabiki sonraki gecelerde menüyü değiştiririm
girdim girdim, super bir konu
canım bende yalnız geçiriyorum aynı şekilde yaz okulundayımama evdeyim önceden yurtta da kalmıştım istersen neler yapabileceğinle ilgili sana yardımcı olabilirim?
ayyy canım ya sen beni güldürdün. Rabbimde seni güldürsünkız şimdi yuvarlamıcam tabiki dün yuvarlamıştım bugünde yogurtla buluşturcam. içli köftede buzlukta
İftarda herkes tazmanya oluyor ki , sanki yemek bi yere kaçacakmış gibi
o zaman ennn fıstık ennn çıtır kadını gördünmü haah onun yanındaki benimyaa bu arada ne yemeği ben sadece su içicem sonrada gece boyu wc yolları taşlı geliyor kalem kaşlı olacak
ayyyyyyyyyy okumayalı sayfa ilerlemiş.dur okim gelim
tamaaam o zaman ayol ben sürahiden bardağa su dökecek kuvveti bulamazken böyle içli köfteleri görünce kendimi cimcikleyiverecektim bak ne hatunlar var diye..o zaman gayet normalmişim öpüyorum kendimi
öp kuzum öp. ben herşeyi gündüzden ayarlıcam hep çünkü ikindiden sonra kendimde olurmuyum tam kestiremiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?