IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Ben bakude oturuyorum. 22 yasindayim, nisanliyim. insaALLAH ALLAHin iznile son baharda evleniyoruz. muzisyenim. oyle muzisyenim demeyime bakmayin. insaALLAH kendi pastanemi yonetmek istiyorum :)

ayy yönetmek deyince aklıma alakasız bişe geldi dur yazayım da anlarsınız

( harem ne ki ben dünyayı yöneteceeeeemmm ) (hürrem)

neyse laf bi yana müzisyen kelimesi bile bana çok asil geliyor ve pastane adı bile güzel

ee akşam menüleri düşünüldüm bakem. benim menüm hazır

içli köfte
yuvarlama
pilav
salata

bunları planladım bakalım belki eklemelerde olur. bende ramazanın hergünü ayrıdır. ama ilk günün heycanıda başkadır :)
kızlar ben foto hiç eklemedim şimdiye kadar. bu yüzden foto eklemeyi bilmiyorum. :44: zahmet olmassa anlatabilirmisiniz kısaca.

selam canim. bende kuran kumayi bilmiyorum. ama her gun yasin, vakia suresi, kenzul ars dualarini, ayetel kursi, felak nas surelerini okumayi planliyorum insaALLAH

Olmazsa ben de öyle yapayım artık çünkü yoksa yanlış yanlış okuyacağım öyle de olmaz sanırım Fetih suresini de oku istersen tatlım çok duydum şifasını

Ramazan çok güzel Akşama yemek yetiştirme telaşı daha da heyacanlı ve zevk verici. Çok seviyorum Ramazan'ı

Bende gülmüştüm sonra kendime ama ablamlara anlatmadan önce yusuf yusuftum yani ( orta okul çocuğuydum daha ) onlar unutarak yediğin için orucun bozulmadı deyince rahatlamıştım

Bi türkü çığır da uyanalım

Bu topik baaak http://www.kadinlarkulubu.com/aile-e...eli-dayak.html (Kocalara işveli cilveli dayak :))
[h=2]» Invalid Page![/h]The page you requested does not exist!

Please check the address you want to visit. If you arrived this page by clicking a link inside this site, you may notify the Site Administrator about the broken link. Thank you!

n'aptiniz bu topige

hadi canım ..bunları hangi kuvvetle yapıcan ..vallahi ben yuvalamayı yaparken yuvarlanıp ölürüm

Bende gülmüştüm sonra kendime ama ablamlara anlatmadan önce yusuf yusuftum yani ( orta okul çocuğuydum daha ) onlar unutarak yediğin için orucun bozulmadı deyince rahatlamıştım

Bi türkü çığır da uyanalım
sesim olsa dukkan senin

Bu topik baaak http://www.kadinlarkulubu.com/aile-e...eli-dayak.html (Kocalara işveli cilveli dayak :))
» Invalid Page!

The page you requested does not exist!

Please check the address you want to visit. If you arrived this page by clicking a link inside this site, you may notify the Site Administrator about the broken link. Thank you!

n'aptiniz bu topige

hadi canım ..bunları hangi kuvvetle yapıcan ..vallahi ben yuvalamayı yaparken yuvarlanıp ölürüm

ayyy canım ya sen beni güldürdün. Rabbimde seni güldürsün kız şimdi yuvarlamıcam tabiki dün yuvarlamıştım bugünde yogurtla buluşturcam. içli köftede buzlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…