Vaaauv Eyüpteki en çıtır kadın seni
Puhahaa wc yolları taşlıkarpuz da yedin mi sen gör o zaman wc - oda arasında trafiği Allah sabır versin
yya ben eyupte değilim orası geldi aklıma birden mübarek yer nede olsa:)ben bahçelievlerin çıtırı olayım barivallahi yiycem bu sıcakta buz gibi haşur huşur ohhh ..anaaam orucum sakatlanıcak demin sivilcemi patlattım ayy orucum bozludu diye bi civildedim sonra hee o abdestti dimi diye tekrar oturdum şu ilk günü aklım yerinde geçirsem bi
öp kuzum öp. ben herşeyi gündüzden ayarlıcam hep çünkü ikindiden sonra kendimde olurmuyum tam kestiremiyorum:18:
galiba regl luyorum. aman ALLAHim , onun sancilari var icimde. nayir nolamaz, olmak istemiyorummmmmmmmm
çalışmayanlar bu konuda rahat maşallah. biz normalde 5te ramazan ve kandillerde 4 te çıkıyoruz 5te evde olacam ve 7ye kadar yatmayı düşünüyorum uykum çookk.
bugün canım paçanga böreği istiyor bi onu sararım bi de salata, yemeklerim hazır zaten 1 saatte yetişir bunlar da. pratik bi tatlı da aklıma gelirse ne mutlu
oruclu oruclu bu iskenceyi yapma kendineayyyyyyyyyy okumayalı sayfa ilerlemiş.dur okim gelim
çalışmayanlar bu konuda rahat maşallah. biz normalde 5te ramazan ve kandillerde 4 te çıkıyoruz 5te evde olacam ve 7ye kadar yatmayı düşünüyorum uykum çookk.
bugün canım paçanga böreği istiyor bi onu sararım bi de salata, yemeklerim hazır zaten 1 saatte yetişir bunlar da. pratik bi tatlı da aklıma gelirse ne mutlu
Ooo komşu sayılırız.. Şirinevlerde oturuyorum bende.. Metrobüsü bildin miheh işte o işkence usulü ile işten dönüyorum ben
Evet evet o abdesttiarada karıştırıyo insan..
anaaam kız yakınmışız bende kocasinana doğruyum ..ıyyy o metrobüse Allah muhtaç etmesin çook özel anılarım var orda
ben calismiyorum, o yuzden kolay oluyo. ama babamin yaninda bin bir surat aliyorum o zaman. aslinda regl olmamak icin atilan haplar var. onlardan da cok korkarim. olmadik yere basima is acarim.:18:
Ben bari Ramazan da adet olmasak diyorum , nasıl olacaksa artıkRamazandan sonra kimse tutmazken tek oruç tutmak daha zor.. Böyle zaten adetli iken bile oruçlu gibi geçiriyorum günü.. Normalde tutuyorum ya ne bileyim o gün su içsem biri görse işyerinde şey olduğumu anlar diye
kemalpaşa tatlısı yap kuzum şerbetli şööyle güzel olur bence
Başıma çok kötü ağrı girdi şuan
Amin ama bizi muhtaç etti iştetöbee
Şey yani metrobüs en hızlı gelme şeklimiz, yoksa ayvayı yeriz
Ama binene kadar da acayip bir izdiham yaşanıyo ' hani haberlerde bedava birşey dağıtılınca bir izdiham olur ya ' aynı onun gibi..
Son durağa gidiyoruz oturalım diye , metrobüsün durmasıyla hücuuuum ediyolar en önde olanlar eziliyo , kadının birinin babeti fırlamıştı.. Kavga stres sataşma da cabası
Amin ama bizi muhtaç etti iştetöbee
Şey yani metrobüs en hızlı gelme şeklimiz, yoksa ayvayı yeriz
Ama binene kadar da acayip bir izdiham yaşanıyo ' hani haberlerde bedava birşey dağıtılınca bir izdiham olur ya ' aynı onun gibi..
Son durağa gidiyoruz oturalım diye , metrobüsün durmasıyla hücuuuum ediyolar en önde olanlar eziliyo , kadının birinin babeti fırlamıştı.. Kavga stres sataşma da cabası
ben calismiyorum, o yuzden kolay oluyo. ama babamin yaninda bin bir surat aliyorum o zaman. aslinda regl olmamak icin atilan haplar var. onlardan da cok korkarim. olmadik yere basima is acarim.:18:
güllaç daha mı ii sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?