IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Vaaauv Eyüpteki en çıtır kadın seni

Puhahaa wc yolları taşlı karpuz da yedin mi sen gör o zaman wc - oda arasında trafiği Allah sabır versin

yya ben eyupte değilim orası geldi aklıma birden mübarek yer nede olsa:)ben bahçelievlerin çıtırı olayım barivallahi yiycem bu sıcakta buz gibi haşur huşur ohhh ..anaaam orucum sakatlanıcakdemin sivilcemi patlattım ayy orucum bozludu diye bi civildedim sonra hee o abdestti dimi diye tekrar oturdum şu ilk günü aklım yerinde geçirsem bi

Ooo komşu sayılırız.. Şirinevlerde oturuyorum bende.. Metrobüsü bildin mi heh işte o işkence usulü ile işten dönüyorum ben

Evet evet o abdestti arada karıştırıyo insan..

öp kuzum öp. ben herşeyi gündüzden ayarlıcam hep çünkü ikindiden sonra kendimde olurmuyum tam kestiremiyorum:18:

aynen yaa saat 5ten sonra halıya yapışıyorum yerlerde debelenmekten..neyseki Allahım acıdı bizlere havalar biraz serinledi...

galiba regl luyorum. aman ALLAHim , onun sancilari var icimde. nayir nolamaz, olmak istemiyorummmmmmmmm

Ben bari Ramazan da adet olmasak diyorum , nasıl olacaksa artık Ramazandan sonra kimse tutmazken tek oruç tutmak daha zor.. Böyle zaten adetli iken bile oruçlu gibi geçiriyorum günü.. Normalde tutuyorum ya ne bileyim o gün su içsem biri görse işyerinde şey olduğumu anlar diye

kemalpaşa tatlısı yap kuzum şerbetli şööyle güzel olur bence

ben mozik pasta yaptım dolapta soğuk soğuk.. üstünede dondurma koyuyorum yeter:)

Ooo komşu sayılırız.. Şirinevlerde oturuyorum bende.. Metrobüsü bildin mi heh işte o işkence usulü ile işten dönüyorum ben

Evet evet o abdestti arada karıştırıyo insan..

anaaam kız yakınmışız bende kocasinana doğruyum ..ıyyy o metrobüse Allah muhtaç etmesin çook özel anılarım var orda

anaaam kız yakınmışız bende kocasinana doğruyum ..ıyyy o metrobüse Allah muhtaç etmesin çook özel anılarım var orda

Amin ama bizi muhtaç etti işte töbee

Şey yani metrobüs en hızlı gelme şeklimiz, yoksa ayvayı yeriz

Ama binene kadar da acayip bir izdiham yaşanıyo ' hani haberlerde bedava birşey dağıtılınca bir izdiham olur ya ' aynı onun gibi..

Son durağa gidiyoruz oturalım diye , metrobüsün durmasıyla hücuuuum ediyolar en önde olanlar eziliyo , kadının birinin babeti fırlamıştı.. Kavga stres sataşma da cabası

ben calismiyorum, o yuzden kolay oluyo. ama babamin yaninda bin bir surat aliyorum o zaman. aslinda regl olmamak icin atilan haplar var. onlardan da cok korkarim. olmadik yere basima is acarim.:18:

Başıma çok kötü ağrı girdi şuan

Sabret arkadaşım.. İlk gün ve aç tuttuğunuzdan bu çok normal..

Bizim şirketi görsen sabah bi geldim kimse yok , herkes uykuda kalmış..

Sonra geldiler masalara sızmışlar gözler kayık

İlk günler hepimiz de olabilir böyle şeyler.. Rabbim kolaylığını versin sana da sevabını arttırsın inşallah

ben tüp bebek için zincirlikuyudaki merkeze gidiyorum..bi keresinde herzamanki gibi tıklım tıkış bende geç kalıcam randevuya mecburen bindim ama tutunacak biyer yok birden hareket edince domino taşı gibi arkamdaki kadının üstüne devrildim oda bi adamın kucağına görsen kalkamıyoruz bide..hem gülüyorum hem kadın ölüp üstüme kalacak diye tırsıyorumahh ah daha neler..bi kerede moralim bozuktu ağlaya ağlaya bekliyodum durakta o kafayla minibüse el kaldırır gibi el kaldırmıştım

babeti mi fırladı

................................................................

Son düzenleme:
canlarim, biz iftara hazirliga basladik. menumu insaALLAH gece gelince yazicagim. unutmayin haaa YEMEKLERIMIZ RESIMLIDIR :))) hepinizi cooookkkk opdum

ben calismiyorum, o yuzden kolay oluyo. ama babamin yaninda bin bir surat aliyorum o zaman. aslinda regl olmamak icin atilan haplar var. onlardan da cok korkarim. olmadik yere basima is acarim.:18:

Baban niye surat yapıyo anlamadım.. Bu senin tercihi değil ki tüm kadınlar da olan ve olması da gereken bir durum zaten.. Ve o günler de ibadet etmememiz gerektiğini Rabbim buyurmuş ?

Bence de ilaç filan içme.. Ben hiç içmedim yan etkisinden tırsarım .. Borçlanırsın Ramazandan sonra 6 günleri tutarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…