IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Ayyyy çok güldümm ya kahkaha attım resmen O düşüş görüntüsü gözümün önüne geldi

canlarim, biz iftara hazirliga basladik. menumu insaALLAH gece gelince yazicagim. unutmayin haaa YEMEKLERIMIZ RESIMLIDIR :))) hepinizi cooookkkk opdum

Kolay gelsin cnm. İnş. güzel geçer kırgınlığı bir köşeye at gitsin heleki başklarının yanında hiç belli etmeyin kırgınlığınızı

Oooo üst üste düşmediğimiz gün çok azdır bu bize ( eşimle beraber gidip geliyoruz, aynı sokakta ve bağlantılı firmalarda çalıştığımızdan ) göre metrobüsteki en doğal şey çünkü kalabalıktan tutunacak yer yok herkes dip dibe sırt sırta.. bu sıcakta hemde

El kaldırmana çok güldüm ama

Bir de şey var boş metrobüs gelir.. Herkes hücum eder , son koltuğu kapanla - kapmaya çalışan arasında münakaşa yaşanır..

Ben senden önce bindim ?

E o zaman otursaydın ?

Sonradan gelip yeri mi kaptın ?

Babanın yeri mi ?

Ne biçim konuluyorsun bir bayanla ?

Ya bi git bu sıcakta bi de senle uğraşamam

Gerizekalı vs.. diye uzatanlarda var tabi yol boyunca

Ayyyy çok güldümm ya kahkaha attım resmen O düşüş görüntüsü gözümün önüne geldi

yaaa rezilliktir metrobüsler kavgası tacizi düşmeleri kapıya sıkışmaları daha neler neler...şu vatan şaşamazın reklamını görünce acaba bu metrobüs nerde işliyo diye düşünmüştüm heheh

hayrettinin metrobüs reklamını izlediniz mi..?

babeti mi fırladı

Evet.. O da birşey mi kısa etekle düşen bayanlar da var.. Manzarayı tahmin edersiniz

Metrobüste yer kapabilmek için erkekler bile o manzarayı izlemeden kadının üstünden yanından geçip gidiyorlar

Benimde kolum sıkışmıştı kapıya bir kere.. Önlerdeydim.. Metrobüs boş gelince arkadaki kalablık hücum yaptı kapıya sıkıştım da eşim kurtardı sağolsun

Bizim burdada metro var kalabalık oluyor ama düşme itme kakma vs olmuyor. Sakin sakin gidip geliyoruz

ben eşimle gittiğimde garibimin kolları uzuyo beni sarmak için etraf adam kaynıyo..ben en çok zincirlikuyuda gülüyorum millet depar yapıyo koltuk kapmak içingeçen günde kızın biri sabahın köründe tel.de almanca konuşuyo biriyle bi adam birden bi bağırdı yeter be uyku gözümüzden akıyo senin hansını mı dinliycez kafamız şişti diye ama kız nasıl sıçradı tel. düştü elinden ..heralde almanyada yaşıyodu kız tipi de değişikti..ne ayı bu adamlar demiştir kesin:))

[video=youtube;0RBPdi0K29U]http://www.youtube.com/watch?v=0RBPdi0K29U[/video]

önce bunu izleyin metrobüsteki boşluğa bakın..

Evet bende düşüyorum bazen ama yabancının değil eşimin üstüne düşüyorum Allah'tan

Biz de hep yer kaparken gülüyoruz.. Şahane pazarda 5 sandalye koyup 6 kişiye müzik bitince kim kaparsa en son ayakta kalan elenir diyolardır.. Onlarda karınca gibi hızlı hızlı er kapıyorlardı yaa.. Aklımıza o gelir güleriz hep , metrobüste yer kapınca

' Gözümden uyku akıyo , senin hansını mı dinlicez ' puhahaa Kız türkçe biliyo muydu acaba

[video=youtube;8R-t8Ow4AZg]http://www.youtube.com/watch?feature=fvwrel&v=8R-t8Ow4AZg&NR=1[/video]

İkincisi gerçek olan durum maalesef işte.. ben hergün onu çekiyorum ve oruçlu iken daha da zor olacak..

gerçekten çok zor...
bende bu yüzden binmek istemiyorum toplu taşıma araçlarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…