ben tüp bebek için zincirlikuyudaki merkeze gidiyorum..bi keresinde herzamanki gibi tıklım tıkış bende geç kalıcam randevuya mecburen bindim ama tutunacak biyer yok birden hareket edince domino taşı gibi arkamdaki kadının üstüne devrildim oda bi adamın kucağına görsen kalkamıyoruz bide..hem gülüyorum hem kadın ölüp üstüme kalacak diye tırsıyorumahh ah daha neler..bi kerede moralim bozuktu ağlaya ağlaya bekliyodum durakta o kafayla minibüse el kaldırır gibi el kaldırmıştım
canlarim, biz iftara hazirliga basladik. menumu insaALLAH gece gelince yazicagim. unutmayin haaa YEMEKLERIMIZ RESIMLIDIR :))) hepinizi cooookkkk opdum
ben tüp bebek için zincirlikuyudaki merkeze gidiyorum..bi keresinde herzamanki gibi tıklım tıkış bende geç kalıcam randevuya mecburen bindim ama tutunacak biyer yok birden hareket edince domino taşı gibi arkamdaki kadının üstüne devrildim oda bi adamın kucağına görsen kalkamıyoruz bide..hem gülüyorum hem kadın ölüp üstüme kalacak diye tırsıyorumahh ah daha neler..bi kerede moralim bozuktu ağlaya ağlaya bekliyodum durakta o kafayla minibüse el kaldırır gibi el kaldırmıştım
Ayyyy çok güldümm ya kahkaha attım resmenO düşüş görüntüsü gözümün önüne geldi
Amin ama bizi muhtaç etti iştetöbee
Şey yani metrobüs en hızlı gelme şeklimiz, yoksa ayvayı yeriz
Ama binene kadar da acayip bir izdiham yaşanıyo ' hani haberlerde bedava birşey dağıtılınca bir izdiham olur ya ' aynı onun gibi..
Son durağa gidiyoruz oturalım diye , metrobüsün durmasıyla hücuuuum ediyolar en önde olanlar eziliyo , kadının birinin babeti fırlamıştı.. Kavga stres sataşma da cabası
babeti mi fırladı
yaaa rezilliktir metrobüsler kavgası tacizi düşmeleri kapıya sıkışmaları daha neler neler...şu vatan şaşamazın reklamını görünce acaba bu metrobüs nerde işliyo diye düşünmüştüm heheh
hayrettinin metrobüs reklamını izlediniz mi..?
Bizim burdada metro var kalabalık oluyor ama düşme itme kakma vs olmuyor.Sakin sakin gidip geliyoruz
Oooo üst üste düşmediğimiz gün çok azdırbu bize ( eşimle beraber gidip geliyoruz, aynı sokakta ve bağlantılı firmalarda çalıştığımızdan ) göre metrobüsteki en doğal şey çünkü kalabalıktan tutunacak yer yok herkes dip dibe sırt sırta.. bu sıcakta hemde
El kaldırmana çok güldüm ama
Bir de şey var boş metrobüs gelir.. Herkes hücum eder , son koltuğu kapanla - kapmaya çalışan arasında münakaşa yaşanır..
Ben senden önce bindim ?
E o zaman otursaydın ?
Sonradan gelip yeri mi kaptın ?
Babanın yeri mi ?
Ne biçim konuluyorsun bir bayanla ?
Ya bi git bu sıcakta bi de senle uğraşamam
Gerizekalı vs.. diye uzatanlarda var tabi yol boyunca
ben eşimle gittiğimde garibimin kolları uzuyo beni sarmak için etraf adam kaynıyo..ben en çok zincirlikuyuda gülüyorum millet depar yapıyo koltuk kapmak içingeçen günde kızın biri sabahın köründe tel.de almanca konuşuyo biriyle bi adam birden bi bağırdı yeter be uyku gözümüzden akıyo senin hansını mı dinliycez kafamız şişti diye ama kız nasıl sıçradı tel. düştü elinden ..heralde almanyada yaşıyodu kız tipi de değişikti..ne ayı bu adamlar demiştir kesin:))
önce bunu izleyin metrobüsteki boşluğa bakın..
Yok görmedimnasıl kaçırdım bilmiyorum
İkincisi gerçek olan durum maalesef işte..ben hergün onu çekiyorum ve oruçlu iken daha da zor olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?